Experience things you know you never will experience again, take the chance and make the best you can of it

Hallå, nu är det några timmar sedan senaste uppdateringen men det har inte hänt så mycket. Såg sluten på Harry Potter & Dödesrelikerna del 2, för hinner aldrig se hela filmen när jag väl börjar, och Svärdet I Stenen, för det hann jag inte heller sist. Sedan började jag se Djävulen Bär Prada men skivan är bränd och har en massa repor så kunde inte se slutet, datorn klarade inte de reporna. Däremellan hann jag med en promenad också. Det var freaking cold på ren engelska.

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt, sett bonusmaterial på Mamma Mia - The Movie = inget liv, Morden I Midsomer och käkat vindruvor, älskart! ♥ Dessutom skrapade vi alla trisslotter som legat och skräpat. De var 9 stycken och alla var utan vinst. Hur lyckas man? men jag har forfarande en bingolott att lösa ut så hoppas på att den blir bättre.

Nu ska jag kolla runt lite här på datorn och så och lyssna vidare på soundtracket till Alla Vi Barn I Bullerbyn. Ni måste tro att jag är galen, barnslig eller omogen, whatever, eller alltihop, men jag tycker det är så fint och nostalgiskt, eftersom det hör till min barndom, och så tänker jag bättre när jag hör det. Knepigt, jag vet, men sån är man ibland. Alla är annorlunda på sitt sätt och tycker annorlunda om saker.  

         (Youtube)

                                                                Stora kramisar! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0