Weekend

Där vart det dålig uppdatering igen, oupsi! Har inte gjort så mycket i helgen för övrigt, förutom att ha varit med min superduperbästiga och underbara pojkvän. Och så hann jag med lite läxor igårkväll som tur var. Men inatt har jag sovit 4 timmar så nu är jag ganska så trött. Och stressad, vid halv ska jag vara färdig-sminkad plus ha plattat lilla håret. Dags och sätta fart!

Vi hörs någongång senare! Kramisar
 

She seems to have an invisible touch yeah, she reaches in and grabs right hold of your heart

Hej vänner och ovänner! Ni trodde inte jag tänkte blogga idag va? Men än är klockan inte tolv så jag hinner allt!
Chill dag i skolan idag faktiskt. Första företagsekonomi-lektionen och vi ska föra kassabok under en HEL vecka, jag har aldrig klarat en dag förut. Sedan sa hon att vi kanske kan få chansen att starta uf-företag men jag har ju redan ett. Gillar o va steget före. Även första cad:en och det gick jättebra!
Nu på kvälla har jag inte gjort speciellt mycket, myst och pluggat men min lilla (stora) pojke och så har vi sett Hawaii Five-0, en av veckans höjdpunkter! Skjutsade hem honom till lilla Degerfors för en dryg timme sen = körde mörkerkörning första gången, kändes superduperbra faktiskt. Älskar och köra bil!
 
Men nu tror jag att jag ska stänga fabriken så att säga, säger godnatt nu iallafall för datorn ska av. Men vi hörs imorgon! Kram :')
 
   
 
 
 
 
 
 
 

Ger du kärlek, får du kärlek tillbaks

Efter en zumba med ont i halsen och kämpande i matematikens värld, tänker jag nu ta natten och vakna upp till en, förhoppningsvis, toppendag imorgon.

Godnatt, vi hörs imorgon!
 
 

Lycklig

Åhh är så glad nu! Hade egentligen tänkt klaga på vädret lite då det inte regnade alls när jag stod och väntade på bussen men börjar när vi sitter på den, och börjar hällregna när jag ska gå hem och slutar när jag kommer innanför dörren. Men detdär är som bortblåst nu! För jag ska på intervju 2 för McDonald's, och är så sjukt glad. Jag sa igår att jag hurrar om jag går vidare och ja nu känns det som en vinst bara att ha gjort det. Kan inte beskriva känslan i ord riktigt men det känns riktigt riktigt bra!! Bara att hoppas att måndag är en bra dag för mig.
 
Men annars då? Är hemma från en riktigt seg dag i skolan, höll på att somna på engelskan (inte alls bra). Snackade bort 20 min av idrotten med Vi, då vår idrottslärare var ovanligt pratsjuk. Efter det höll vi igång i ca 20 min och så säger han att vi får sluta om vi vill, en halvtimme tidigare än vi skulle. Det hade varit toppen om det inte varit så att vår rast efteråt var en halvtimme den också, så vi satt och väntade en hel timme på en info-lektion på 15-20 minuter. Så ovärd tid, hade sluppit bli blöt om jag varit hemma då! Fast det gör inget är så glad nu så ingenting kan göra mig på dåligt humör!
 
Nu ska jag ta tag i livet, sitter just nu och proppar i mig läkerol mot min lite onda hals (enda som hjälper) och dricker varm choklad. Ska uppdatera hemsidan (bellasignora.n.nu ni vet) med lite bilder och så ska jag tömma den andra datorn. Och ikväll blir det ett zumbapass! Blir fint det!
 
Ha det fint tills ikväll :)
 
 
 Mysigt!

I'm gonna go back, back, back to school again, oh oh I gonna go, back to school, again

Hej finisar!
Idag har varit en tuff dag på alla sätt. En riktigt seg dag i skolan, har varit på en jobbintervju och blivit ett nervvrak, tagit tre hål i öronen (AJ!) och dessutom är jag jättesur på att h&m gör så att det tar tre ***** dagar att sätta in 200 spänn på mitt kort. Skulle ha bett om att få dom kontant direkt. Har kvar 3 hela svenska riksdaler totalt (utanför sparkontot), känns JÄTTEbra. Dessutom har jag kämpat hela kvällen med matteläxan, den vägrar komma överens med mig. Så därför ska jag nu ta och packa väskan, tvätta av sminket, krypa till sängs och vakna upp till en mycket bättre dag. Imorgon börjar det nya livet, stenhård träning och begränsat med ätbart. Människoplågeri.
 
Godnatt folket vi hörs imorgon!
 
Bilder på mina nya öronbesmyckningar.
Här gjorde det ondast!
 
Underbart vackra mobilbilder är min melodi.
 

It's a new world, it's a new start, it's alive with the beating of young hearts

Så bra!!!

Första skoldagen √

Ja och så var den igång igen, skolan, sommarlovet bara rann iväg. Men så är det när man jobbar halva. Egentligen, ifall man tänker efter så är det rätt positivt att få struktur på dagarna igen, speciellt när man helt vänt på dygnet som jag, men den tunga känslan av att lägga sig sent på grund av mycket läxor och gå upp tidigt för tidiga lektioner väger upp ganska mycket. Imorrn blir det upp klockan 6, börjar 8 med en dryg timme med fysik. Fy bubblan alltså! Hatar ogillar starkt fysiken!!
Idag var det inte ens värt att kalla för skoldag eftersom vi i vår klass var inte ens där en timme, då vi slutar innan 1 på måndagar och lektionerna skulle tas upp efter klockan 1. Plus att all info vi fick kunde vi ha fått på posten. Men varför skulle vi få slippa?! Är glad över att jag går i den klassen jag går i iallafall, gillar er starkt!
 
Nej nu ska jag nog trilla in, godnatt på er! ♥
 
 
5 av 17 ur klassen, gillar er galet mycket!
Hej bästavän! En av dom iaf.
 

Oförberätt

För det första så ber jag om ursäkt för den oförberedda blogguppehållet (en månad igår), men det är för att jag har varit så lite som möjligt vid datorn under den här tiden.
Det har hänt lite saker sedan dess, som...
 
... - Semestrat i Götet med la familia
- Haft några mys&filmkvällar med mysiga personer ur min mysiga klass
- Åkt på kryssning till Helsingfors med pojkvännen och hans familj, hade aldrig befunnit mig i Finland förut.
- Sett Bryan Adams live i Linköping, SÅ J***A GRYMT! Ni anar inte...
- Slutfört mitt godisförbud på ett år. Äter godis nu. Inte bra.
- Var på Vulkanmarken för första gången
- Såg igår att jag fått inbjudan om anställningsintervju hos McDonald's imorgon, glad tjej som kanske snart har jobb! Cashcashcash
- Helt enkelt umgåtts med familj och pojkvän
-Och massa annat onödigt som åkt gocart, kört massa bil, shoppat loss, badat faktiskt och dessutom klippt mig. Hej intressant.
 
Slutar nog med det! Insåg själv att det vart ett riktigt tråkigt inlägg. Dessutom samarbetar inte datorn så jag lägger upp ett riktigt sommarkollage imorgon om tålamodet är större. Kramar!
 
 Wiho
 
 
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0