31. Nyårslöften

* Målet är att kunna springa hela Minimaran i år dvs. 9-10 km i maj/juni. OMG
 
* Beach 2013 - hårdträning! Nejdå, men regelbundet. REGEL: Varannan, max var 3:e dag. 
 
* Baka mer, blir så glad av det, och man mår bättre utav att vara glad!
 
* Satsa på skolan.
 
* Lyckas med Bella Signora UF - vill gå med vinst.
 
* Sätta upp ett godis-ätar-schema. Kommer aldrig att lyckas, men det är värt ett försök.
 
* Sjunga + spela gitarr på skolavslutningen. Har redan bestämt låt.
 
Orkar inte fler, för hur länge håller man nyårslöftena ändå??
 
Tumblr_m4arolgow91rqk3oxo1_400_large

30. Det bästa med 2012

Jag träffade min pojkvän. Och honom älskar jag så grymt mycket. Han är min bästa vän och stora kärlek på samma gång. Han är ovärdelig, bland det finaste jag har. Om du läser det här Max så ska du veta att jag älskar dig!
 
 
 
 

29. Det värsta med 2012

Mitt liv har varit lite upp och ner under hela året. Men det har inte hänt något jättehemskt (som jag kan minnas). Ibland så hamnar man allt bland de lyckliga få! 
 
Sicken sötnöt, osminkad och allt! (Gammal bild)
 
 

28. Planer för 2013

Just nu har jag egentligen inga förväntningar alls för 2013. 13 är ett otursnummer för mig. Jag hoppas bara på att 2013 ska bli ett bra år. Jag fyller 18 år och blir därmed halvt fri (jag bor ju faktiskt fortfarande hemma) så jag hoppas väl också på att jag kommer att kunna "leva lite" mer, hitta på många fler roliga saker än jag gjort i år. 
Men först och främst ska jag har ett bra och roligt år med mina nära och kära, ta var dag som den kommer, ta vara på det och dem som jag har och låta allting komma till mig istället för tvärtemot.
 

 
 

27. Något jag ångrar

Jag ångrar en hel del saker i mitt liv, dock så är inte allting något som ja vill dela med mig av plus att jag är den personen som hellre blickar framåt när det gäller sådant här. Men saker jag ångrar är t.ex.
 
♣ Att jag slutade dansa som 10-åring. Helt klart den roligaste träningen egentligen.
 
♣ Slutade ta ridlektioner, kan vara bland det dummaste jag gjort.
 
♣ Mitt gymnasieval. Jag älskar min klass, min utbildning är helt okej, men jag vet inte vad jag vill hålla på med som vuxen. Så bara tanken på skolan gör mig snurrig. Jag ångrar inte valet i sig, jag ångrar bara att jag inte ansträngde mig mer (dock så var det väldigt kämpigt då) för att ta reda på vad jag vill.
 
♣ Att jag inte varit tillräckligt med min häst i höst. Har försummat henne, och det ska jag aldrig mer göra!
 
♣ Att jag inte har tagit tag i mitt liv ordentligt. Kämpat mer för saker jag vill göra. Men det ska jag göra 2013.
 
(Bild; We Heart It)
147915168981736252_pmqjitqw_c_large

26. Inspirationskälla

Jag inspireras av det som finns omkring mig. Människors klädstilar, bloggares upplevelser, mina föräldrar som format mig till den jag är och ja, livet generellt tror jag. Jag tror på mig själv (för det mesta) och vet att jag kan (oftast, och när jag vill), och det är där jag finner min inspiration. Tro, hopp och kärlek. Fina ord.
 
Ska inte glömma bort We Heart It - världens bästa inspirationsbildssajt.
 
 550337_284773194976842_1139180442_n_large
 
405086_286318654822296_1222815345_n_large
(Bilder; We Heart It)

Nyår 2012

... hamnar inte på topplistan. Har varit orolig hela dan då min älskling varit ganska så sjuk (han är dock bättre nu). Så ikväll blev det hemmakväll med päronen och systeryster. Vi har mofsat allt möjligt gottigott och tittat på filmen Mörkt Vatten samt Grey's Anatomy. Dessutom har jag suttit och gjort alla 7 dagarna på December Challenge-listan som jag inte haft tid/glömt bort att göra, så de kommer upp alldeles strax. Sen tänker jag leta upp soffan igen och fira in nyår med min lilla söta familj. 
 
Så från mig till er alla................GOTT NYTT ÅR!!!!! ♥
 
740_516290925069941_1958408458_n_large
(Bild; We Heart It)

25. Något/någon jag saknar

Något jag saknar väldigt mycket över allt annat är Knutsbolstiden. Perioden när jag var mellan 8 och 12 år, och var ständigt i ridskolestallet med alla kompisar och verkligen hade kul. Men generellt så saknar jag alla människor som jag mött och inte hållit kontakten med, och alla djur som någon gång befunnit sig i vår familj. Jag saknar även stunder då jag har varit väldigt glad, såsom Karlskoga Lucia 2011-tiden med alla goa människor, konfalägret 2010, mysiga resor med familjen... ja listan kan göras lång. Man saknar det mesta man minns från sitt förflutna, tror jag. Man kommer ihåg det bästa främst!
 
25044_472584009445570_96014082_n_large
(bild; weheartit.com)

God Jul

Hoppas verkligen att ni alla har haft en riktigt god jul. Nu är vi nästan en timme inne på juldgen, de "engelsktalandes julafton" för oss svenskar, julafton går alltid lika fort varje år. Jag har haft en jättebra dag idag iallafall. Fick superfina julklappar och dessutom pengar till London och den klippta versionen av Kalle Anka var faktiskt inte så hemsk trots allt. Fast jag saknade allt mamma-dockorna!
Iallafall, idag gick jag upp klockan 6 för och fira syster, efter 4 timmars sömn, och sen så var vi i stallet för julmys halv 8, så jag har varit väldigt trött hela dagen idag. Somnade nästan tittandes på Kalle Anka och DÅ är det fel. Vi i familjen var uppe hos mormor som vanligt med morbror och familj och åt julmat och hade det trevligt fram till klockan 7-halv 8 ungefär. Sen åkte vi hem och myste framför Rumor Has It och Grey's Anatomy. Inga fel. Min julafton har varit toppen!
 
Nu har jag varit uppe i drygt 20 timmar med 4 timmars sömn innan så det är definitivt dags för mig att sussa. Vi hörs i morgon finisar! God jul igen! KRAM
 
Bild lånad från; www.deviantart.com

24. Min högsta dröm

Min högsta dröm är att få leva ett långt och lyckligt liv. Kort sagt. Långt sagt: För det första SKA jag bli 100 år! Men så vill jag också uppleva nya händelser, testa nya saker, träffa nya människor och verkligen övervinna rädslan för det nya. Jag vill skaffa mig ett yrke/jobb som jag trivs med, leva med en man som jag verkligen älskar, ha 2-3 barn med honom och bo med dem i en stor villa med hund (och katt) och köra en Volvo. Typiskt svenskt, men det är då det blir nostalgiskt, idylliskt och gulligt på något sätt. Tycker inte ni det?
 
Vääääldigt ny bild, glad tjej verkar jag ha varit iallafall!
 

23. Fem favoriter

Färg: Vit - passar till allt! Plus att den är fin precis som den är.
 
Minne: Första dagen jag "träffade" Max i somras. En speciell dag.
 
På julbordet: Räknas lussekatten? Annars julskinka på limpbröd.
 
Parfym: Christina Aguilera - Secret Potion
 
Låt: I don't wanna miss a thing - Aerosmith
 
 
 
 

Fjärde Advent & Uppesittarkväll

När 4:e ljuset brinner, 
vi hämtar julegran
Och alla barnen räknar 
dan (före dan) före dopparedan
 

Japp, nu ska jag sätta mig och mysa med min goa familj framför filmen The Last Song & Bingo Lotto och taggar för vinst med julskinkemacka och varm choklad. Har definitivt kommit i julstämning nu, är så taggad inför imorgon. Det kommer bli så mysigt, älskar julen! I lunchas (stavning haha?) hade jag och Max julklappsbyte och av honom fick jag världens vackraste halsband och filmen Mer Om Oss Barn I Bullerbyn. Blev så himla glad, han är för bäst! ♥ Och av hans snälla föräldrar så fick jag ett par superfina örhängen ifrån Snö. Det är typ det ända vi har gjort idag. Vi mös framför Bullerbyn med godis också, men annars har vi bara myst. Det är också härligt ibland! 
 
Nu ska jag gå och vara social och syster ska tända det sista adventsljuset. Slänger in December Challenge 23 senare. Hinner jag så kommer jag även lägga upp lite bilder ifrån idag och igår. KRAM
 
 
Bildbrist, tar så lång tid att ladda upp bilder med den sega datorn...

Dan före dan före dopparedan

Japp, i övermorgon är dagen som vi alla väntat på äntligen här! Julafton är verkligen den mysigaste dagen på hela året. Det är nog för att man gör exakt samma saker varje år och att man verkligen tar sig tiden att bara umgås. och så fyller ju syster 15 år då. 
Idag tog jag verkligen sovmorgon, vaknade vid halv 11 (först kvart över 8) och sen dess har vi bara ätit och tittat på julklaendern. Nu kommer min morfar och hans sambo alldeles strax så då ska vi fira mini-julafton. Blir nog roligt, träffar dom så sällan. Tråkig nog kunde inte min morbror och hans familj komam som de brukar. 
Nej, nu går jag och gör mig iordning! Vi höres senare! KRAM
 
 

Dag 22. TV-serie du älskar

Ska jag välja en så väljer jag lätt Grey's Anatomy! Upptäckte denna underbara serie för 1-1,5 månad sen och den är rent underbar. Denna serie handlar främst om Meredith Grey, en AT-läkare och hennes andra kollegor på Seattle Grace Hostpital. "Young people struggling to be doctors, and doctors struggling to stay human". Kärlek, vänskap, intriger, livsproblem, glädje, sorg, frustration är ämnen som serien kretsar runt bland annat. Den är som tagen ur verkligheten, handlar om saker som händer oss i vardagen (även fast vi inte är läkare haha). Den är verkligen hur bra som helst. Har ni inte sett den? Ge den ett avsnitt iallafall, de är ca 40-45 minuter långa. 
 
Fina gänget! 
 
 

21 december 2012

Hellu friends, nu är det äntligen jullov, som jag längtat! Jul, nyår, London --> detta lov kommer att äga kan jag säga er!
Som sagt, nu är det lov och i morse hade vi vår avslutning. jag var med och sjöng My Grown Up Christmas List med min kömpis Vi och bara det att vi överhuvudtaget var med är en historia för sig, så den tar jag INTE nu. Men efter det drog jag med min pojke till Degerfors och vi käka en efterlängtad kebabpizza (för min del) som jag inte orkade äta upp. Bra jobbat! Sen så hjälpte jag honom packa och så tog vi bussen in till Karlskoga igen, gick på stan i 2 timmar så nu är mina julklappsinköp klara för i år. Är inte 100 % med om jag vill fixa en sista, men hinns knappt i helgen, och de som jag har hittat är BRA! När vi kom hem till mig så klädde vi granen (den är jäääääättefin!!!) och jag slog in massa julklappar. Sedan såg jag lite på en film jag säkert hade missat jättemycket utav! Och nu har jag, sedan en timme, fastnat här med datorn framför TV:n och kombinerade nyss att skriva föregående inlägg med att titta på Pirates of The Caribbean 1. That's multitasking. Or not. 
 
Börjar bli lite trött tror jag det är därför jag börjar skriva liiiiite flummigare än annars. Anledningen till det är föregående natts ynka 4,5 timmars sömn. Så jag tror jag avslutar mina ord här och möter kudden. Imorrn ska jag bannemej sova ut! Kram och godnatt. ♥ Gör ert jullov till det bästa hittills! Ta varje chans ni får!
 
 
Våran fina gran! Kommer bättre bild än denna från mobilen!

Dag 21. Konsertminnen

Har inga konsertminnen alls.Tror jag. Jag var på Bryan Adams i Linköping, under hans Europe Tour, i somras men jag vet inte om det räknas som "konsert". Eller jo, det borde den göras, isåfall är det den enda jag varit på. Om man bara räknar med stora artister. Haha jag har ju visst konsertminne alltså...
 
Denna bild har jag på min tröja, som jag köpte i Linköping. Denna man är grym!
 

Dag 20. 10 hissar och 10 dissar

 Hissar

1. Alla mina vänner, min familj & släkt och min pojkvän & hans familj. Like them very much.
2. Grey's Anatomy
3. Åka slalom tidigt på morgonen i orörd snö.
4. Astrid Lindgren-filmer. JA, jag är rätt barnslig utav mig...
5. Att det verkar bli en vit jul i år.
6. Fina citat.
7. Mysiga filmer, som kan kopplas till jul och nyår.
8. Träning i alla former.
9. Jag åker till London om exakt 12 dagar
10. Att vi gick på jullov idag
 
Dissar
 
1. Att man klippt i tomtens verkstad på julafton. Det är ju det bästa av allt!
2. Folk som dömer en på andras åsikter/ innan de lärt känna en.
3. När man bestämt att göra något med någon och den ställer in i sista sekund. That besvikelse...
4. Folk som skryter högt och vitt offentligt.
5. Vår skola, alldeles för nytt och stort.
6. Sci-fi-filmer
7. Att jullovet endast är 2,5 veckor i år
8. Att skol-busskortet slutar fungera redan 7 på kvällen, borde vara 10 eller nåt.
9. Sprutor. Usch usch usch!!!!!
10. Pressen på att hinna klart med julklappsinköp precis innan jul.
 
Haha, en del saker var bara såna som dök upp i huvudet för stunden, finns nog andra saker som jag gillar mer än en del på den ena listan och saker som jag ogillar mer än vissa på den andra listan. Men ahja, här fick ni en del iallafall!
 
Gammal bild, har ingen ny för tillfället.
 
 

Dag 19. saker som får mig att må bra

Jag mår bra av att vara med personer som får mig att skratta, vara glad, trivas, osv osv osv, för det är vad jag mår bra av helt enkelt haha. Ett gott skratt förlänger livet säger de! Och de som jag pratar om vet vilka de är, så det behöver jag inte säga. Har nog redan nämnt dom i tidigare inlägg så att. 
Dessutom mår jag bra utav att träna, och jag blir glad och känner mig nyttig. Får världens endorfinkick varje gång!!
 
(bilder; weheartit.com)
 
 

18. Hur jag helst spenderar mina pengar

Här är det definitivt skillnad på vad jag slösar mina pengar på, borde slösa dem på och vad jag vill slösa dem på! Köper alldeles för mycket godis för dem fastän jag samtidigt vill spara. När jag väl sparar pengar sparar jag dem för att antingen kunna shoppa upp lite någon helg, eller tills jag ska göra något roligt, som nu när jag ska till London, då vill jag ju ha pengar att ta med mig och "bränna" på saker. Det är mycket roligare att slösa pengar på en upplevelse, så länge man köper en "souvenir" (vad fult det låter) som man kan titta på och minnas tillbaka. Det gör jag alltid, jag tycker det är kul att ha massa fina grejer som påminner en om saker man har gjort. Tycker inte ni?
 
 
 

17. Staden jag bor i

 ... heter Karlskoga. Bara folk i Degerfors, Storfors, Kristinehamn och Örebro som känner till den. Nejdå. Lite kända är vi väl. Det heter ju faktiskt Alfred Nobels Karlskoga. Så Alfred Nobel, Ulrica Knape (simhopp), Anna Lindberg (simhopp), Bengt-Åke Gustafsson (hockey) är de första personer jag kommer på som är kända härifrån. Finns fler, jag minns dem bara inte nu. 
Annars är väl Karlskoga inte alls märkvärdig som stad. Inte speciellt vacker varken på sommaren eller vintern och här bor endast ca 27000 människor. Men den är egentligen rätt okej att växa upp i, lagom stor och det går att lära känna folk från andra sidan stan utan problem (lite svårare i Sthlm t.ex.).Fast som de flesta andra yngre äldre småstadboende längtar man efter det större, storstaden. Trots det kommer Karlskoga alltid vara hemma för mig. ♥
 
 
 
Karlskogas hockey-stolthet
 
Fina Lunedet - synd bara att de tog bort skidbacken.

Granbergsdals hytta, tänds fortfarande varje år.
 
Vy över gatan som går mellan torget och hotellet hela vägen till skolgärdet (en plats med ett par butiker), uppifrån Rävåskullen!
 
 

16. Min garderob

... innehåller kläder haha. Nehä? En del har jag sedan 7an och 8an (kanske tidigare) och jag fattar inte varför jag inte slänger/ ger bort dem, använder ju dem knappt ändå och så tar de plats. Men jag har många fina plagg oxå såklart, mihi. Skulle vilja ha en heldag på ett stort shoppingcenter utan att behöva hålla budget överhuvudtaget. Det låter riktigt lockande när jag tänker efter. Men för tillfället håller jag på pengarna till mellandagarna och LONDON! Därifrån ska jag inte komma utan NÅGONTING, det har jag lovat mig själv. Nu kom jag på annat spår oxå, typiskt. I min garderob finns det alltså kläder, men där har jag oxå lite väskor och dessutom alla mina träningsredskap. Så nu vet ni!
 
 
Segt internet, så orkar inte vänta på fler bilder. Fin ordning har jag på kläderna eller hur? Ja de ligger inte över hela rummet i alla fall. Bara nästan...
 
 
 

15. Mitt drömhus

Jag har i typ hela mitt liv  gått runt och tjatat om att jag vill bo i ett sutteränghus. Ni vet, ett sånt som har 2 våningar på framsidan och en på baksidan och det ligger mot en häll eller så. Men just nu har jag ingen aning om hur jag vill att det ska vara eller se ut. Jag är ganska så föränderlig av mig, tröttnar lätt på saker och vill testa nytt. Men okej, huset ska vara stort och ljust men inte ha några stora glasrutor utåt, för det är fult tycker jag, och så ska det vara två våningar så man kan smyga undan när man vill vara ifred haha. 
För tillfället är min drömbostad en lägenhet på Södermalm i Stockholm som jag ska inreda precis som jag vill. Älskar shabby-chic stilen, den enklare dock annars blir det lite överdrivet.Detta är en stor dröm som ska uppfyllas i den närmsta framtiden!
 
Lite inspration
 
 
 

14. Favoritårstid

Jag älskar både sommaren och hösten. På sommaren kan man gå i tunnare kläder och ändå är det varmt, man kan sola, bada, käka glass, grilla....man njuter helt enkelt då. Men vintern är så vacker, med snö och is och man kan åka skidor och skridskor och sedan på kvällen sätta sig i soffan med en filt och en kopp varm choklad med grädde framför favoritfilmen. Och adventsfirande, lucia och julen...  Ni ser, jag kan inte välja mellan det. Det är som att välja mellan midsommar och nyår! Fast hade jag frysit nu hade jag nog valt sommaren som favoritårstid...
 



 
 

13. Motto

Här är några som jag tycker är bra!
 

12. Drömkonsert

 

Min drömkonsert... Jag har aldrig varit på en riktigt stor konsert, endast lite mindre stora spelningar, så jag har inte riktigt fått samma stora förtjusning på dem som andra kanske har fått. Men ifall jag skulle gå på någon så skulle det nog vara på Nickelback. Den sångaren är verkligen grym, musiken är grym. Men det finns många andra band som också är bra, bland annat Phil Collins med eller utan genesis, men skulle jag välja en så skulle det nog bli en med Nickelback.

11. Saker jag älskar.

Jag älskar väldigt "mycket" (grejjör) när jag tänker efter, både människor, djur och "saker". Självklart älskar jag min familj och pojkvän allra främst, och Lysa och släkt och alla kompisar som jag har omkring mig. Saker jag älskar kan ju vara både ting och sen saker som jag tycker om att göra. Då kan vi nog komma överens om att min telefon kommer högt upp på den listan. Sedan så tycker jag så väldigt mycket om att träna, det är bland det roligaste som finns och så känns det så skönt efteråt. Jag älskar också när vi är flera stycken som bestämmer oss för att hitta på nått riktigt kul och bara gör det. Älskar att skratta så magen håller på att spricka. 
 
Har kommit på att man inte ska kontrolläsa blogginlägg, då låter det bara flummigt. :)
 
(bild;weheartit.com)

Hungrig

Hejsansvejsan! Sitter här på klassråd och är tidigt klar med en enkät. Är vrålhungrig och vill ha lunch nu, men eftersom planeraren ska komma hit lär vi inte få det på en stund heller. Ville bara berätta att jag lever. Vi hörs lite senare igen! KRAM ♥
 
 

10. Favoritfilmer

Oj, den här var svår. Jag älskar både alla Disney-filmer och Astrid Lindgren filmer. Och jag fullkomligt dyrkar Harry Potter och Narnia. Men om vi tar några mer seriösa väldigt bra filmer (enligt mig) får det nog bli...

* A cinderella story

* Sweet Home Alabama

* The holiday

* På smällen

* New year's eve

* 27 dresses

* Wild child

* Marley och jag

* Titanic

* Life as we know it

* P.S. I love you

* The devil wears prada

* Letters to juliet

* Mamma mia

* The ugly truth

* Dear John

* Killers

* Herbie fulltankad

+ 100 till jag inte minns namnet på. Typiska tjejfilmer. Jag tror nog att jag gillar romantiska komedier och mysigare fantasy-filmer mest! 

Superfilmer nu när det snart är jul och nyår!!

När andra ljuset brinner...

 När andra ljuset brinner, är snart lucia här
Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.
 
Idag var det ju andra advent, så himla mysigt. Min tur att tända ljuset om inte annat. Jag tänder alltid andra ljuset för att det ligger närmast min namnsdag, i år på just den dagen faktiskt! Vi har en liten ordning att en person tänder ett visst ljus, som en liten tradition. Annars har jag inte gjort mycket. Det vanliga mest - varit med min pojk, tränat (body step) med nya skorna som jag införskaffade igår, myst framför säsongsavslutningen av Solsidan och ett avsnitt Grey's Anatomy. Apropå det, imorgon slänger jag upp lite bilder från igår när jag var på UF-jul-försäljning i Marieberg med familj och Max, samt från shoppingen efter det. Vad jag däremot inte förstår är hur jag inte lyckas hitta några julklappar, under två lördagar i Marieberg? Har inte hittat någon alls. Skulle vilja strunta i dem i år, vill varken ge eller ha. Julen är ju så mycket mer än bara julklappar!! Traditioner, god mat, vacker musik, kalle anka-tittande klockan 15 på julafton, och att bara umgås och mysa med familj och vänner. Listan kan göras lång. Det för samman människor på ett fint och speciellt sätt. Hur mycket väger julklapparna upp emot det?!
 
Bara en tanke. Nu ska jag styra mig mot tha bed. Vi hörs imorgon, kram! 
 

9. Favoritprylen

Haha behöbve rjag ens nämna det. Är nog inte helt ensam om att vara beroende av min mobil. Känner mig näst intill naken utan den, blir alltid rädd när jag inte har den i fickan. Har hela mitt liv i den. Visst jag skulle väl kunna leva utan den, så länge jag fick en ny!! Så det är nog favoritprylen, ett måste om inte annat, har ju ALLT där!
 
(bild, htc.com)

8. En person jag vill träffa

Inget svårt val alls! Min absoluta favoritperson att träffa (förutom alla nära och kära jag har) är helt klart J.K. Rowling! Jag såg en gång ett jättelångt repotage (vet inte vad det heter på film) om henne och hennes liv på extramaterialet till en Harry Potter-film. En intressantare och mer inspirerande person känner inte jag till. Tänk dig att hon hade en delvis hård uppväxt, blir en ensamstående mamma senare i livet och sätter sig och skriver en best-seller på kafé-servetter för att få pengar till sig och sin lilla dotter. Grym kvinna säger jag bara! Sen att hon har skrivit sjukt underbara böcker och gjort grunden för grymma filmer är också en stor del till mitt val.
 
          
(bilder, google.com)
 
 

7. Framtidsplaner

Detta känns som utmaning 4 over again. Det handlade ju om framtid det också. Men vi gör så här, jag skriver lite mer specifikt vad jag vill göra i framtiden. Det blir bra det!
 
* Jag vill jobba i olika länder (typ au pair i USA, skidlärare för barn i Schweiz osv...).
 
* När jag flyttar hemifrån blir det till en lägenhet på Söder i Stockholm.
 
* Jag ska göra en roadtrip på 3 veckor genom hela USA efter studenten.
 
* Jag ska skriva en hel novell.
 
* Jag ska starta eget företag, ett café.
 
* Jag ska lära mig prata flytande engelska.
 
* Jag ska lära mig buktala.
 
* Jag ska lära mig spela gitarr ordentligt.
 
* Jag ska skriva en egen låt.
 
Ja, man kan väl få drömma lite... Det här är vad jag kom på, på kortast möjliga tid. Skriver utmaning 8 strax!!
 
KRAM
 
 

Mot gymmet

 
Wieho, äntligen är den här mördar-skol-veckan över. bara för det kör jag dubbel-pass på Träningslagret, pump och indoor. Egentligen är jag trött men den tröttheten viftar jag bort för en stund! Efter det ska jag ner och kika på syrmin som spelar on-stage på Kulturskolan. Sist men inte minst ska jag avsluta kvällen med en välförtjänt pizza. Blir fint det! Och imorrn ska jag till Marieberg. Och om två veckor går  vi på jullov. Livet är bra ibland!
 
Vi hörs senare finisar, kram! ♥
 

6. Låtar jag blir glad av

 
 
 
 
Det rent av outhärdliga med just den här dagen/punkten/utmaningen är att man alltid kommer på de bästa svaren (låtarna i det här fallet) efteråt, aldrig när man ska komma på dem. Väldigt irriterande ibland. men här kommer några av mina glada låtar, oftast bär de på ett glatt eller lyckligt minne.
 
* Break Your heart - Taio Cruz
* Jump - Van Halen 
* I don't wanna miss a thing - Aerosmith 
* Invisible touch - Genesis 
* Var du än går - Stiftelsen
* Den blomstertid nu kommer (hahaha jag vet vad ni tänker nu, men så äre sorgligt nog!)
* Nästan alla jullåtar!
 
Orkar inte komma på fler, mitt huvud är för trött efter att ha jobbat och slitit hela kvällen med uf-företagande. men nu är jag nästan redo för julförsäljningen i Marieberg på lördag. Så har ni planerat en tripp dit då, kom gärna förbi en stund och ta er en titt! Välkomna! Blir möjligen försäljning på julmarknaden på Berget i Degerfors på söndag också, ni är så välkomna dit med! Hoppas vi ses i helgen!
 
Kram & godnatt! ♥

5. Bästa minne

Oj, jag har så många fina minnen, så jag kan inte peka ut just ett som är det bästa! Men 5 väldigt fina minnen som jag kommer på nu när jag tänker efter är.... 
 
* Luciakandidat nummer 4 år 2011. Kommer aldrig glömma de dagarna.
 
 
 
* Konfirmationsläger på Gotland, sommaren 2010. Bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv.
 
 
* Sjöng på studenten 2012 (även andra skolavslutningar). Lyckliga dagar för oss alla!
 
* Bryan Adams-konsert i Linköping, sommaren 2012. Grymt,grymt, grymt var det.
 
* Dagen då det blev min pojk och jag ♥
 

4. Saker jag vill göra innan jag fyller 30

Det är svårt att skriva ner exakt varje sak jag vill göra innan jag fyller 30. Jag vet bara att jag vill göra ALLT. När jag blir 30 ska jag liksom ha gjort det mesta, allt därefter ska bara vara en bonus liksom.
 
Kör en liten before my 30th birthday-lista på detta.
 
- Framför allt, ta STUDENTEN. Längtar så nu efter halva gymnasietiden har gått. Vi ska skapa minnen för livet!
 
- Skaffa min första lägenhet på Söder i Stockholm och inreda den helt själv. Det är helt klart en dröm.
 
- "Hitta" mitt drömjobb eller yrke och trivas.
 
- Skaffa familj. Man och i alla fall 1 barn hittills.
 
- Resa runt hela jordklotet. Äta kinamat i Kina, dyka i Australiens Barriärrev, shoppa i Tokyo, gå vilse i New York, gå in i pyramiderna i Egypten, åka högst upp i Eiffeltornet, ta kort bakom Hollywood-skylten i Los Angelse. Ni förstår vad jag menar. Vill se ALLT!
 
- Bott och jobbat i ett annat land. Helst England. Har någon slags förkärlek till det landet. 
 
Egentligen skulle den här listan kunna göras hur lång som helst, men kort så kan jag säga att det här är vad jag vill hinna göra innan jag når 30-årskrisen. T.ex. så vill jag testa på många jobb innan jag hittar rätt, och vem vet om jag hamnar i Stockholm när jag blir vuxen. Allt kan ju förändras, för man ändrar sig ju hela tiden, men det här vet jag att jag vill göra. Jag ångrar hellre något dumt jag gjort, än något jag inte men borde ha gjort. 
 
KRAMAR ♥
 
(bild från weheartit.com)
 
 

Sömnlös i Karlskoga

Borde verkligen sova nu men först --> del 3 av julkalendern!
 

3. Kärlek för mig

 
 
 
 
 
Kärlek för mig är de människor jag har omkring mig. I stora drag. Min familj, släkt, pojkvän, hans familj, vännerna, min häst Lysa. Om jag ska koncentrera mig på just individer. Har stor kärlek till mycket saker också haha. Men det är nog de som får mig att må bra varje dag, gör mig glad och lycklig, får mig att skratta, och gör mitt liv värt och leva, som är min störst källa på kärlek. Många pussar & kramar till er! ♥ 
Det här var en svår nöt att knäcka, svårt komma på svar överhuvudtaget, för man går inte runt och tänker på vad som är kärlek för en själv. Det är egentligen helt självklart, om man tänker efter, men så svårt att få ner i skrift. 

2. Bloggar jag läser

Okej, såhär är det... jag läser en hel del bloggar, de flesta är av personer härifrån Karlskoga och Degerfors, men inte alla varje dag. En del går jag bara in på när jag känner för att läsa lite annat. Läser någon "stor" blogg ibland också, men inte ofta. Det känns inte alltid lika kul att läsa en större blogg som att läsa en mindre som är skriven av någon som man vet vem det är/känner och bor i samma område. Jag vet inte, men det känns liksom mer nära en själv på något sätt, man kan relatera till det de skriver om, eftersom det troligen är ganska likt ens eget liv och vardag och så. Tänker inte skriva alla bloggarna här, men de här nedan tittar jag in på och läser varje eller med någon/några dagar imellan vanligtvis!
 
elinfelicias.blogg.se
 
bylisas.devote.se
 
jessicafebring.devote.se
 
fridaastenlund.devote.se
 
amandaniinikivi.devote.se
 
idaaerikssoon.devote.se
 
rrebeccahane.devote.se
 
juliafinnstrom.devote.se
 
jjuliahahne.devote.se
 
believed.devote.se
 
juliavalekwarnqvist.devote.se
 
 
 
 
 

1. Min Drömresa

 
 
 
 
 
(Bilder från weheartit.com)
 
Ja, eftersom jag snart ska åka till London så uppfyller jag därmed en av mina största önskningar som jag haft någonsin. Det har varit min drömresa länge att få åka just dit. Se Big Ben, åka London Eye på kvällen och se hur allt julpynt lyser upp staden, gå på Madame Tussaude (stavfel?), åka de välkända röda dubbeldäckarna, åka längs Tower Bridge, se the Parliament House, shoppa på Oxford Street och Harrods, och framför allt besöka King's Cross Station där man spelade in tågscener ur Harry Potter. Och mycket mycket mer! Som sagt - en drömresa!
 
 

December Challenge 2012

 

Hittade denna lista på fina Elins blogg, som ni hittar här. Det här blir nog ett bra sätt att sätta igång med bloggandet igen på. Jag gör 1 om en stund och 2 senare ikväll.

 

1 - Din drömresa

 

2 - Bloggar du läser

 

3 - Kärlek för dig

 

4 - Saker du vill göra innan du fyller 30

 

5 - Bästa minne

 

6 - Låtar du blir glad av

 

7 - Framtidsplaner

 

8 - En person du vill träffa

 

9 - Favoritpryl

 

10 - Favoritfilmer

 

11 - Saker du älskar

 

12 - Drömkonsert

 

13 - Motto

 

14 - Favoritårstid

 

15 - Drömhus

 

16 - Din garderob

 

17 - Staden du bor

 

18 - Hur du helst spenderar dina pengar

 

19 - Saker som får dig må bra

 

20 - 10 hissar och 10 dissar

 

21 - Konsertminnen

 

22 - TV serie du älskar

 

23 - 5 favoriter

 

24 - Din högsta dröm

 

25 - Någon/något du saknar

 

26 - Inspirationskälla

 

27 - Något du ångrar

 

28 - Planer för 2013

 

29 - Det värsta med 2012 

 

30 - Det bästa med 2012

 

31 - Nyårslöften

Äntligen



 
 
Äntligen är det det december!! Mörka november är förbi och vi får fira in både första december och första advent med snö på marken, nästintill heltäckt också. Hur underbart som helst!!
 
Idag vaknade jag upp bredvid min fina, lika mysigt som vanligt. Efter frukost såg vi de två första avsnitten av julkalendern. För vi var ju så duktiga att glömma bort den igår när vi var runt överallt. Eller ah..., vi var var bara i Örebro men det tar en hel dag med alla lördagsbussar som man ska matcha. Vi hann vara på Marieberg i knappt 4 timmar och fick ingenting med oss hem. Duktigt jobbat! Men nästa lördag ska jag var där hela dagen har jag bestämt! Ska ju stå där med mitt UF-företag och sälja lite, så det blir kul!
 
Har inget mer och säga nu, vi hörs när vi hörs! ta hand om er! Kram
 
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0