De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil.

Hejsanhoppsan! Sen uppdatering idag med. Skyller på att jag varit orkeslös ända sedan jag kom hem vid tjugo över 5. Ja, ni läste rätt, tjugo över 5, fast jag slutade tjugo över 3. Katastrof. Satt och väntade jättelänge på en buss som inte skulle vara alltför full, sedan när jag kommit på en och kommer vid lasarettet upptäcker jag att mina vantar är borta. Det var bara att kliva av och GÅ tillbaka, för naturligtvis åkte båda bussarna, som gick dit ner, förbi alldeles innan. Gick till skolan och sedan busstation, hittade inga vantar, fick åka hem utan dom. Lite ledsen tjej. Men de ligger säkert i skåpet, blir inte förvånad isåfall!

Har världens huvudvärk och halsen är helt igensvullen så nu ska jag gå och sova bort alltihop, skola 8 - tio i 4 imorrn, jippie! Vi hörs mer imorgon, har inget intressant och säga!


Var precis sådär "pigg" i eftermiddags, leendet var ansträngt.

                                   Ha det gott och sov gott, kramisar! ♥

I wonder what goes through you head when you hear my name

Hej ni fina som går in och läser här varje dag. Urgulliga hela bunten, eftersom jag är så kass på att blogga. Vill ni ha anledningen till den ickebefintliga uppdateringen igår/idag. Här får ni den ändå!:
Igår kände jag inte för det bara. Pluggade en massa matte på kvällen så prioriterade det plus att jag kände att jag hade nothing att skriva om och då är det inget roligt att läsa. Dessutom hände det en privat sak som var ganska jobbig så det spelade väl också in.
Idag då? Vaknade med ont i halsen. Fick nog på lunchen och drog till OK och köpte två paket halstabletter (de är halvslut nu). Mådde pyton hela eftermiddagen och kände mig helt borta när jag kom hem, hade frossa och så hjälpte varken halstabletterna eller varm oboy. Ont i huvet hade jag också och har ännu inte tagit iprenen, duktigt! Mår liiite bättre nu, får se om det blir skola imorgon. Ska iallafall sova nu och hoppas på att jag sover bort alltihop tills imorgon. Vet redan att jag kommer vara sämre för det blir jag alltid 2a dagen sedan vänder det, men hoppet är det sista som lämnar människan säger dom!

Hittade ett himla fint citat: "Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them."


Finaste bilden som någonsin tagits på mig tror jag... Den är från igår.

                                        Kramisar & sov gott!! ♥

Memories never disappear, they just like to hide sometimes

''Everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day."

"Happiness is so hard to find, once you find it you better hang on thight, or you lose it."

Älskar citat som dessa ♥

Remember yesterday, live today and dream about tomorrow!

Goddagens! Eller godkväll kanske man säger vid den här tiden?! Ahja söndag är det iallafall och jag har ångest inför skolan imorgon. Brukar sportlovet gå så här fort? Kan inte jag minnas. Har aldrig (tror jag) önskat mig mer lov någonsin än jag gör just nu. Är inte utvilad ett dugg. Dessutom vet jag vad jag har framför mig innan påsklovet; kursprov i matte, engelskaprov (är sämst på engelska) och ett FN-rollspel. Usch usch usch, längtar redan till påsk!!!

Vad har jag gjort idag då? Pluggat faktiskt och varit i stallet. Drog mig på isen, inte så skoj, och det knäckte till i nacken och så tog jag emot mig med handen (ajaj!), skrattade gjorde jag också men vet inte varför när det gjorde så ont?! Det slutade med att lillfingret domnade bort och hela handen värkte så in i skogen, stod och bet ihop och tryckte ihop den för att det inte skulle göra så ont. Sedan svullnade fingrarna i vanten, men det har typ gått bort nu. Kommer däremot ha ont i skinkan imorrn haha.

Nej nu ska jag göra fruktsallad och mysa framför wallander. Ha en bra söndagskväll!! ♥


Jättedålig bild, men det är som en bula på vänsterfingret och det var det svullna typ.

Kramisar! ♥

In this world we're just beginning, to understand the miracle of living, baby I was afraid before, but I'm not afraid anymore

Hejsansvejsan! Sitter och äter frukost lite smått, ska alldeles strax åka iväg neråt Marie-staden. Antingen hör ni av mig ikväll och/eller imorgon. Vi får se hur det blir!!
GRATTIS pappi som fyller år idag - älskar dig veryvery much!! ♥

Puss &kram skumbanan ♥




Btw; filmen igår var superbra! Irene Huss - Jagat Vittne!!

If you don't want me the way I am, it's not me you want

Hej på er! Nu hare blivit kvälla och jag har redan hunnit åka till stallet och rida en sväng och hunnit äta sedan jag skrev sist. Nu ska jag bänka mig framför tv:n och se en Irene Huss-film och käka vindruvor. Hopps den är bra! Hoppas ni också får en bra kväll!! ♥




Och alla drömmar vi har drömt , det vackra som vi nästan glömt, finns kvar och vi kan inte längre ljuga

God eftermiddag på er! Fredag idag, något roligt som händer? Själv ska jag bara mysa tror jag då vi ska neråt i landet imorgon, till Mariestad närmare bestämt. Och då vill inte jag vara trött!
Idag gjorde jag löp-premiär för i år, 1.8 km blev det bara, men är nöjd med tanke på att jag inte har sprungit sedan i oktober/november och har sjukt dålig kondis. Dock så vände det sig i magen i slutet, men jag är född envis och ger inte upp i första taget.
Fick precis reda på att filmen syrmin skulle se på bio inte funkade idag heller, så hon och hennes kompis betämmer sig för attt se filmen JAG VILL SE. Kul jul för henne, hinner ju inte ner dit på 3 minuter. Ahja that's life.

Ha det bra! Kramisar! ♥

My life was just grey and boring until you show up and gave it some paint

Hejsanhoppsan. Upptäckte att jag inte bloggat på 2 dagar, illa. Men har en ursäkt för det och det är att jag knappt har gjort någonting alls = ingenting att skriva om.
Igår regnade det hela dagen så var inne hela dagen utom när jag blev tvungen att sticka upp till stallet och ta hand om hästen.
Idag har jag varit med Vi. Åkte buss från lasarettet upp till strå och sedan ner mot stan och så gick vi in i några affärer. Sedan besökte vi Max och jag spillde ut hela min dricka, det var duktigt gjort, men det är faktiskt torsdagen den 23:e idag och inte fredagen den 13:de idag enligt kalendern. Efter det hoppade vi på 1:an igen och åkte med den ända upp till Bråten och tillbaka ända bort till lasarettet, tog sammanlagt en timme. Älskar att åka buss, synd bara att man blir så trött av det!
Sedan slappade jag bara hemma ett tag med Blue Water High och sedan drog jag upp till stallet och motionerade en envis häst som inte alls hade lust att lyssna. Undra om hon har vårkänslor?!
Intressanta dagar? Nej, tänkte väl det... men man får vara glad ändå. Visste att det inte skulle bli något speciellt med det här sportlovet heller!!

Nä, ha det gött hörrni!! Kramisar ♥

 

Everything will be alright in the end, and if it isn't alright, it's not the end

God kväll till alla! Är ganska så trött men funderar ändå på att dygna inatt. Låter det som en bra idé? Nej tänkte väl det. Imorgon hoppas jag att det händer något kul, annars blir det nog en bra dag att kolla igenom all matte, eftersom vi har kursprov på hela kurs 1 och 2/3 av 1a kapitlet i kurs 2 i matte v.10 tjohoo! Längtar (till att få det överstökat)... Ska gå in på mitt rum och kolla lite filmer tror jag bestämt, än har jag inte tänkt lägga mig så så får det bli! Men säger godnatt nu iallafall! Ha't bra & sov gott, kramisar! ♥



En av favvo-filmerna just nu; P.S. I Love You. Tror jag har tjatat om den förut,men den är ju så sjukt bra. Den har allt. Glädje, lycka, sorg, ledsenhet (?) och man skrattar, gråter och känner igen sig i livet och så gör ju inte skådisarna den sämre heller. Ni som inte sett den, ge den en chans, den är värd den!!

If someone turns your life upside down, you know it's special♥

Sitter och lyssnar på lite fina låtar och kollar fb. Ska snart äta tror jag. Har inget och göra i em, är jätteuttråkad!! Ahja livet blir vad man gör det till... Kramisar ♥

Det är för oss solen går upp, lyser som guld för kärlekens skull, solen går upp så oskuldsfull, lyser på oss för kärlekens skull

Godmorgon!! Himla fint väder ute idag, hoppas det håller i sig. Igår morse var det ju också fint men det gick ju över i rent skitväder om jag ska använda fina ord. Det återstår att se vad som händer, vi väntar med spänning (typ). Är övertrött, vaknade för en timme sen, la mig halv 11 och sov till tio i 9 = inte normalt för mig på ett lov. Nu är jag en gladis person, sa ju igår att jag skulle vakna glad!! Nu ska jag se på Lejonkungen 1 och vakna.

Ha't bra! Kramisar! ♥

 Dagens frukost....

Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt

Hej folket! Gör ni då? Något kul? Det gör inte jag. Är trött och uttråkad och allmänt depp. Så det blir väl och sova bort det och ta fram en glad och pigg Anna imorgon!! Sov gott alla! Kramisar ♥

If someone turns your life upside down, you know that it's special ♥

Har inget att göra, sitter och lyssnar på fina låtar. Blir glad av det!! ♥  
Världens mest okeliga häst, måste muta henne för att få med na på bild...

De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut ♥

Som om sagans värld,
blivit verklighet, främling blivit vän,
vad ska hända se?
Ingen av dem vet.

Disney är bäst. Slutdiskuterat.

Hej allihop! Är på jättebra humör idag, fråga mig inte varför. Har sovit 5-6 timmar inatt eftersom jag skulle upp och ha hästutsläpp. Men det var så härligt väder ute i morse så det gjorde inget att gå upp tidigt för en gångs skull. Men resten av morronarna ska jag sova!  Har inte gjort mer än ätit och sett på Skönheten & Odjuret (se versen ovan) sen jag kom hem. Ska på stan nu tänkte jag. Sen är resten av kvällen oplanerad. Skönt att bara ta det lugnt också!

 Från i torsdags

                                                Kramar!! ♥

He's the reason for the teardrops on my guitar, the only thing that keeps me wishing on a wishing star

Hej alla fina läsare. Dålig uppdatering idag som beror på en rad grejer. Gick inte upp förens halv 1 då jag la mig kvart i 3 typ. Låg uppe och skrev med en kul prick... Sen så har jag varit på Expert och fixat gratis surf till mobilen och team sportia och nästan köpt nya idrottsskor och hos mormor och hjälpt henne med några dörrlister och fikat och varit på konsum. Hann äta lunch innan också. Idag fungerar tiden och jag tillsammans!
Nej nu luktar det scones i hela huset, är hungrig som en vilde... Sen blir det Wallander.

Ha det bra!! Orkar inte fixa bild. Kramis! ♥

Rock my world into the sunlight, make this dream the best I've ever known

Hello folket! Har tråkigt, inget och göra. Eller, jo egentligen, men får ingen motivation till och göra det!! Har inte gjort någonting i 4 timmar förutom suttit framför datorn. Nu är det illa!!

Bäst jag gör någonting annat nu. Lyckospark?! Kramisar ♥

Listen to your heart

♥Hejsan. Är på hyfsat gott humör idag, sov dock bara 6 timmar innan jag skulle upp igen, så är lite trött... Har massor av planer för idag, som alla helger, men idag ska jag verkligen få de gjorda!!
Sitter och lyssnar på Roxette-låtar (hej liv) och fryser så ska gå och sätta på mig något mer typ. Borde inte sitta framför datorn länge om jag ska hinna allt jag vill, men jag är ju inte den stressade typen alla gånger.


Min fina kreativitet i paint!! :D

Http://www.youtube.com/watch?v=C-TumbPKang - Så himla fin cover (tror inte det är det egentliga sångaren), lätt finare än originalet!! ♥

                                                      Kramisar! ♥



Dreams aren't real & the reality isn't a dream, but I believe in a mix anyway ♥

Har haft en bra kväll. Och nu är det natt. Ska gå och sova ska upp vid 7 halv 8 typ, kände bara för att skriva av mig lite. Nu är det lov, så ska försöka uppdatera lite oftare när det inte finns några läxor som tar upp min tid när jag är hemma. Vi hörs!

Gammal bild, men åt typ det här ikväll...

                                              P&K! ♥ ♥

Vilken härlig dá

Hej folket! Precis kommit hem från skolan och ska åka upp till stallet en sväng och ta in hästarna. Det blir en tidig kväll ikväll för imorrn har vi hästutsläpp på morgon. Våran hästhelg första helgen på lovet, det är så typiskt när man bara har hästhelg var 4e vecka. Nej nu ska jag dra, ville bara tala om att jag lever. Har haft en super sistadag innan lovet!!! Även om vissa saker var mindre bra...



                                               Kramar! ♥

Cause I don't know how it gets better than this you take my hand and drag me headfirst fearless

Halloj kompisar! Ska gå och möta lilla plugget nu (30 mattetal, 20-30 glosor och ett helt kemikapitel) och sen blir det nog film resten av kvällen. Ha't bra!


 Du är den bästa... ♥

                                                              Kramisar!! ♥♥

You lift my feet of the ground, you spin me around, you make me crazier crazier

Hej mina vänner! Vaknade imorse och var inte gladare än igår. Vart det dock under dagen, tack hörrni, är kalasglad nu! Suttit och fikat nu och ska åka till stallet och vara med sötishästen. Hörs senare!!



                                                   Kramar!! ♥♥

Det finns sagor och sägner som väl aldrig glöms bort

Hej alla! Väldigt dålig uppdatering idag, jag vet. Det har inte varit min dag idag riktigt, provet gick uruselt - har pluggat på fel saker typ känner jag. Sov inte så länge inatt, började tidigt och slutade sent spelade väl också in antar jag. Kanske annat också... Hoppas på en bättre dag imorgon, jag och min optimism ni vet. Ska gå och slå på en film nu och sen sova! Börjar 8 imorrn men slutar tio över 2, har varken fysik- eller kemilabb, skönt med en tidig torsdag ibland, annars slutar man ju halv fyra - fyra och det är ju alltid lika roligt.

Nej nu slutar jag att klaga här, ska gå nån annanstans och deppa. Ha det bäst!



                                                             Kramar! ♥

Ain't no sunshine when he's gone, it's not warm when he's away

God morgon sötnosar!!! Har sovit knappt 6 timmar inatt, kunde verkligen inte somna, så jag kommer antagligen somna på den där "föreläsningen" i eftermiddag, om det inte händer något bra som ger mig adrenalinkick!! Nu ska jag dra till skolan, kanske bloggar något på någon rast, eller så hörs vi vid 5 sådär!!

 Något gammal.

                             Kramar! ♥

And I don't know how it gets better than this, you take my hand and drag me head first, fearless

Säger godnatt nu tror jag! Ska orka med dagen imorrn också liksom. Skola till drygt 4 för att vi ska sitta och lyssna på nån tant från Göteborg som ska prata om FN-rollspelet, vill inte ens vara med på det ju...+ att det är min grupp som börjar 9 imorrn och inte tjugo över 10. Ahja kvällen har varit bäst, tänker inte berätta varför men kunde inte ha fått en bättre start på veckan!! Satt alldeles nyss och pluggade fysik, såg ut så här:

Duktigt skrivet med vänsterhanden för en som inte är vänsterhänt, har tänkt att lära mig det!!
 Min sötis idag!! ♥

                                                Kramisar & godnatt!!!! ♥♥

Your eyes whispered "have we met", cross the room your silhouette, starts to make it's way to me, and it was enchanting to meet you

Hallojsan!! Kom hem för drygt en timme sen från skolan. Snart åker jag till stallet och sen är det pluggpluggplugg som gäller. Superduper bra måndag ändå har det varit!!! Hoppas den fortsätter att vara lika bra!! Ha det bäst!!

 
Färgerna var skarpare i verkligheten (tack kameran...). Tog den för knappt 20 min sen och det rosa är redan borta. Men ska inte klaga det blir ju mörkt jättesent nu - gilla!! ♥

                                            Kramisar!! ♥

Just keep on keeping your eyes on me, it's wrong enough to make it feel right

Hallå alla därute! Sitter och har tråkigt på svenskan, är klar med min insändare så har inget att göra. Men vi slutar 20 i så det är skönt!! Försöker att tagga för cad-ritning sen med Max, tjohoo!!

 
Sitter bredvid denna sötis!!!!!

Ha det bra så hörs vi i em! Kramar! ♥

Upp och hoppa, ligg inte o dra dig, du och jag måste fånga dagen

God morgon!! Sitter precis och smäller i mig min frukost och det var inte alls gott idag?! Söndag idag och det kommer väl bli en helt vanlig söndag för mig, = plugg och wallander på kvällen, förutom att jag ska iväg och zumba i em, brukar jag bara göra ibland på tisdagar eller torsdagar. Jag och Emelie ska försöka få dit mammis arbetskompis också, för hon tog Emelie för att vara mig (vi är inte lika), och visa henne att vi är olika personer. Vore kul och lura henne igen haha!
Nej nu ska jag vara seriös student och gå och studera (märk vad fint mitt språk blev...) och så hörs vi ikväll! Btw vilket fint väder det är idag, sol och nysnö - precis vad det ska vara på vintern, annars kan det lik gärna bli sommar!

Utanför mitt fönster.

                                        Kramar! ♥

So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high, we gonna make it make it loud, when we shout it shout it out

Diggar texten han Davids låt som gick vidare till Globen. Någon som håller med? Ulrik höll också måttet tyckte jag, trevlig låt var det och så är han ju musikalisk också. Nu ska jag ta reda på vad mer kvällen bjuder på!! Kramisar!! ♥

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland, stunder av lycka, att bara ha varann

Hej på er alla! Har inte gjort mer än pluggat och varit i stallet idag. Har tränat och tagit en promenad också. Åt pizza nyss, smakade väldigt gott efter träningen kan jag säga!! Nu ska jag se på Melodifestivalen bara för att!!

 
Min förmiddag typ (förutom översta boken)


Ha en bra kväll - hörs senare!! Kram! ♥

Lyssna till ditt hjärta som vet vad du känner, det finns ingen annan än du som bestämmer.

Hallojsan!! Dålig bloggning idag, var i skolan från 8 till halv 3 och sen till stallet direkt, så har inte varit hemma något typ. Mår väldigt bra i alla fall kan jag ju iallafall säga. Sitter och lyssnar på några gamla melodifestivallåtar (i brist på annat), finns allt några godingar i arkiven men dagens musik är mycket bättre. Ska gå och mysa framför tv:n och läsa en tidning tänkte jag nu. Ha en bra fredagskväll alla och mys ordentligt!! Btw bara en vecka till sportlov woho!! Dock så har jag stort fysikprov i veckan...usch!

Kanske skriver något mer ikväll, annars hörs vi imorgon.

 Från imorse.

                                              Kramisar!! ♥

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta, när mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr

Hej alla där ute! Har inte orkat blogga än idag. Har inte så mycket att berätta heller. Dagen har varit lugn tycker jag. Haft historiaprov - kändes jättebra efteråt. Hade kemilabb som var rolig också (kul och veta va?). Dock så vart jag efter alla andra och de gick innan jag plockat undan efter mig. Sprang ner in i rondellen för att hinna till bussen, hörde något bakom mig och där kom dumma degerforsbussen. Suckar högt och en gubbe som jag mötte skrattade och sa någonting (jag inte minns). Kul att någon har roligt åt någon annans olycka! Tyckte jag dock inte då. Så fick gå till station och vänta där i nästan en halvtimme. Jag som var så glad åt att vi fick sluta tidigare...
Var i stallet som vanligt och skulle ha pluggat nu ikväll för en redovisning imorrn, men tror jag fixar det imorgon bitti, vi får se. Mår himla bra ikväll, gjorde jag inte imorse. Träningsverk har jag också. Hörs någon gång imorrn!

Ha det bra! Kramar! ♥

 

Åh älska!!! Skolavslutningen 2009!! Minnen det. http://www.youtube.com/watch?v=_SH8W2jBb_4

Dag 14.

Dag 14: "Favoritoutfit"

Nu kommer jag att låta störttråkig
, jag vet, men älskar att komma ifrån skolan och kunna ta på mig ett par mjukisbyxor och en tjock swettis (munkjacka). Myskläder ♥ Visar jag mig utanför huset har jag oftast jeans och tröja, det är skönast, och på sommarn shorts och linne. Det är väl det tror jag. Tycker det är fint med klänningar ibland men det passar inte mig...

                                         Kramar! ♥

Dag 13.

Dag 13: "Mitt bästa köp"

Oj, mitt bästa köp... kan nog inte säga något på rak arm sådär. Köpte en ny sport-bh i lördags som är jätteskön, så den får väl vara det "bästa köpet" på de senaste veckorna iallafall!

                                  Kram & gonatt!! ♥

Där dansar han med den vilda, de dansar som virvlar i ett vattenfall, fyllda av stolthet och vilja, dansar som virvlar i ett vattenfall

Hej allihopa! Trött tjej som skriver. Hade som jag tidigare nämnt friluftsdag idag och jag tillbringade den på träningslagret och colluseum med easy-line och zumba. Dock så fick vi inte komma in på easy-linen för att det var fullt, så fick köra något som heter cxwork (?) istället. Zumban var helt okej, kände igen några rörelser så det var kul!
Nu väntar ett läxberg på mig som jag måste göra, annars hade jag ju inte behövt hoppa över kören. Bäst att göra lite nytta av den tiden. Först --> mot duschen! Har lite ont i magen och är lite deppad för tillfället, men vet inte varför.

                                      Kramar! ♥

The way you move is like a full-on rainstorm and I'm a house of cards

God morgon! Ska strax dra mig ner mot traningslagret för friluftsdag. Vad tänkte jag på när jag valde gym på en friluftsdag?! Skulle ha valt Sälen och haft kul istället...
Är så här taggad just nu -->

Nej, ska gå upp mot busshållplatsen nu, hörs i em!! Kramis!! ♥

Dag 12.

Dag 12: Drömresan

Har ingen speciell drömresa direkt sådär. Vill resa till så många platser man hinner i/på ett liv. Men jorden runt med några grymma kompisar skulle inte sitta fel. Eller shopping i NY city eller London, London SKA jag till någon gång det är en dröm!! Att resa till en strand i något varmt land låter inte heller dumt just nu när det är som kallast i vårt land här uppe i norden. Ja ni hör ju, kan inte välja ett resmål!

                     Kramis & gonatt!! ♥

Some die young, but you better hold on, so many things I need to say to you

Hej i stugan! Blev ingen bloggning igår sorry för det, men hade inte ork och lust till det då. Det hände lite saker under dagen igår (dock bra saker) som jag var tvungen att smälta och så, men det är saker jag vill hålla privat. Men kan ju berätta att duktiga jag tog hem en bok förra veckan som vi skulle ha läst ett antal sidor i till idag, men jag hann inte läsa någonting så jag tog med den till skolan igår för att läsa lite i den då. Jag hann inte det heller. Tror ni jag tog med den hem igår för att läsa hemma då? Självklart inte. Så jag la mig tidigt, för en gångs skull, och åkte till skolan nästan två och en halv timme innan jag började. Sprang till bussen gjorde jag också och hann upp till hållplatsen när den var 50 meter ifrån. Well done Anna!!! Får börja skärpa mig lite tror jag.
Nej nu ska syrran snart få datorn. Själv ska jag fika och titta Harry Potter, det är länge sedan nu och borde plugga också - historiaprov, hemprov i kemi och stor fysikläxa till torsdag... Ska försöka tagga till friluftsdagen imorrn också - ångrar så hääääär mycket att jag valde easy-line. Zumba är kul, men orkar inte easy-line. Skulle ha valt boda borg med killarna. De andra två tjejerna får pigga upp mig!

Himla långt inlägg det här, usch! Ha det bra, kramisar! ♥

Dag 11.

Dag 11: Fem lyckliga minnen

När jag blev antagen till kandidat till Karlskoga Lucia 2011
♥ Gotland 2010
Klassresan i 9:an
Många raster och lektioner med Vi & Kristin
♥ När jag klarade att springa hela Aggerudsspåret första gången, vid tillfällig minnes-lucka.

Klart det finns fler, men de avslöjar jag ej här...

                      Kramar! ♥

I like you more than I realised before

Hellu på er! Har inte hunnit blogga på hela dan. Har pluggat och varit på luciaträff. Så då vet ni! Saknar luciatiderna. Även om det var jobbigt vissa stunder så var det så sjukt himla jättekul ändå. Hoppas verkligen vi träffas snart igen. Glömde kameran så det blir inga bilder. Men den här fick vi, 2 hela timmar film, skrattar så jag kiknar ibland. Åhh!


Ska fortsätta kolla wallander nu! 
                              
                                                     Kram! ♥

Dag 10.

Dag 10: 5 saker/personer som får mig att skratta

Alla i luciagänget.
• Min klass. Utan er vore skoldagarna oändligt tråkiga.
• Skämt, nästan alla. 
• När någon är spontan och säger något kul (ännu roligare om personen säger det helt fel, fast inget elakt!).
• Vet inte, skrattar åt allt är jag är övertrött.
                                
                                     Kramisar!

There I was again tonight, forcing laughter, facing smiles

Tjohej! Lugn kväll ikväll känner jag, har inget att göra. Någon annan som känner likadant? Har ätit pannkakor, och vindruvor och kiwi. Bara ätit ju! Och kollat Melodifestivalen såklart, det är ju tradition. Den till och med överträffade sig själv i år. Dead by April och Loreen är inga bidrag som man skulle skämmas över utomlands. har inget vettigt och skriva så det är väl bäst och sluta svamla nu! Ni får ha det så bra!

 Ses imorrn!
 Bild i repris

                                                            Kramisar! ♥

Dag 9.

Dag 9: Fem saker/personer jag saknar

• Min konfaresa. Alla ni som var med som gjorde den så sjukt bra och ett minne för livet!!
• Elin, http://elinfelicias.blogg.se/, vi blev så bra kompisar på ridlägret sommarn 2009 och så har vi inte setts sedan dess.
• Mina kaniner Mysan och Busan
• Knutsbol-tiden runt 05-06, forever in my heart.
• Sommar och värme - önskas väldigt mycket just nu (-11 grader), brrr.

                                  Kramisar! ♥

Vilket håll du än går, vilket håll du än går, så följer jag med

Morsning! Halva lördan har redan gått = 1/4 av helgen. Det känns nu inte så himlans bra med tanke på hur mycket jag har tänkt göra. Var iallafall på stan nu på förmiddagen/lunch och fick med mig en deo och en efterlängtad sport-bh, den jag har nu är verkligen kass. Snart ska jag upp till stallet och min sötis, och sedan plugga. Ja, ni läste rätt, plugga. Måste göra lite idag för är borta hela eftermiddan imorgon (antar jag). Ska bli super kul att få träffa er igen tjejer! Är så sugen på att se filmen också iiiihh. Nej, nu ska jag kolla fb och käka vindruvor. Ha det bra!!

 Fin i 9:ans klasströja
 Tacos in my ♥

                                            Kramisar! ♥

Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt

Helluuu! Fredagskväll = myskväll ---> ikväll. Har tittat på andra halvan av PS: I love you. Såg den första halvan igår. Den är hur fin som helst, vad alla andra än säger♥. Ska snart titta på Bröllopsduellen. Gillar den filmen, den är kul. Ska äta kiwi och vindruver också. Lite gott ska man ju ändå får ha om man inte äter godis, eller hur haha?

Kommer inte på något mer att skriva. Ha en en jättego' fortsatt fredag hörrni!



                                                        Kramisar ♥

Dag 8.

Dag 8 "5 saker jag inte klarar mig utan"

• Min mobil (en knappis från mitten av 20-talet), sorgligt men sant.
• Familj & vänner
• Mat, haha
• Att skratta
• En tofs till håret - kommer inte på något annat...

Japp, det var dag 8 det!!!       Kram ♥

I don't know what I want, so don't ask me, cause' I'm still trying to figure it out

God morgon! Hinner blogga lite nu på morgonen, iallafall några minuter. Ställde klockan på 6 för visste inte om jag började 8.25 eller 9.25. Så kom jag på att min lärare sa att hon hade en lektion till tjugo över, tjugo över vad har jag glömt, och tänkte; vem har lektion i 20 minuter? Så nu behöver jag inte stressa då jag faktiskt börjar 9.25, men åker till skolan lite tidigare iallafall och pluggar in det sista! Ambitiöst värre känner jag.

                                       Kramar! ♥

Dag 7.

Dag 7: "5 år gammal bild"
Hittade ingen "digital bild" på mig, 12 år gammal, så det fick bli kort på ett kort liksom. Jag var inte direkt världens snyggaste på den tiden men men, får bjuda på det. Det är från luciaröstningen i 6:an.


                         Kramisar! ♥

Btw: bloggade inte igår pga att jag var i skolan hela dagen och hade utvecklingssmatal efter det och sedan pluggade till ett halvkursprov i kemi som jag ska ha imorrn. Önska mig lycka till!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Hallå kära läsare. Har just fikat och sitter och snackar gymnasie- och induviduella val med mamma och syster. Väldigt trevligt och så. Båda kurserna jag vill ha ligger på samma år, men man kan bara välja en. Bra jobbat där Anna! Nu ska jag åka till stallet, vi hörs senare!

Dagens:


                                                   Kramar! ♥

Dag 6.

Dag 6: "5 saker jag älskar"
Älska är ett starkt ord, men får väl försöka ändå.

• Vänner, familj & ponnyskrutt.
• Värme & sommar!
• Lyckokänslan man får när något kul händer en, som man inte trodde skulle hända.
• Alla speciella minnen man har, typ konfalägret och karlskoga lucia, saker som bara händer en 1 gång.
• Känslan efter att man har tränat.

+ mycket mycket mer...

Kram! ♥

I like the way you smile

God morgon på er! Är superduper ledsen för den dåliga uppdateringen igår, men jag hann verkligen inte. Berättar varför i eftermiddag. Postar gårdagens "extragrej" nu. Tar dagens i eftermiddag. Nu måste jag springa till bussen, börjar 8!

Vi hörs! Kramar! ♥

 gårdagens

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0