What doesn't kill you makes you stronger

Sista mars idag! Sjukt vad fort tiden går, har redan gått halva vårterminen i skolan. Snart har jag klarat HELA det första året på gymnasiet (vilket verkar vara det tuffaste på programmet), känns väldigt bra!
Nu är påsklovet äntligen här, och det där rollspelet över = livet skulle vara toppen, men jag har dragit på mig världens förkylning över natten (hade ont i halsen igår) och feber så det är inte toppen just nu. Men mentalt är jag ganska glad ändå, kan inte sluta le när jag tänker på det, wihoo!

Tog inte en enda bild under rollspelet, men några bilder på hur jag (och alla andra) var klädd har jag iallafall. Kavaj och skjorta och allt.

 Stolt svensk ♥

Nu blir det en promenad, ha't bra!! ♥

I watch from a distance as you made life your own, every sky was you're own kind of blue, and I wanted to know how that would feel

Helluuu. Snabbis blir det för nu borde jag gå och sova till mig min skönhetssömn, finns ju en liten risk att jag blir själv imorgon så ska väl vara alert, go A+. Så får jag F haha. Idag har jag ju som sagt haft FN-rollspelet och vi har debatterat hela dagen, i allmän debatt och sakdebatt tror jag det hette. Vad jag kan!! Sen på kvällen har jag varit på banketten, fick trerätters, åt dock bara halva förrätten och ingen dessert så var hungrig när jag kom hem (skräll) och så titta vi på när knappt hälften av länderna spexade. Jag var själv från mitt land så gjorde nada hihi. Åkte dit till 5 och kom hem närmare halv 9. En kompis berättade att en gång var de kvar till halv 11, sån himla tur att vi inte behövde det. Så åt jag lite, hungrig som jag var & fastnade här as usual.

STORA KRAMAR TILL ER, i morgon är det påsklov ♥

 Stay positive and enjoy life

Don't let it be the end of the world, let it be a wake-up call that it isn't right

Morning sunshines! Solen är inte med oss nu på morgonen riktigt, men vi hoppas väl på att den kommer. Brr, man märker verkligen attt det fortfarande är mars när det blir så här, regnigt och grått och kallt, usch. Precis ätit upp min lilla goa frukost, så nu tänker jag gå och göra iordning mig för dagens FN-rollspel. Men nu är det värsta ÖVER för min del hoppas jag, eftersom jag tog talet i går, hemskt var det. Så de andra får faktiskt ta debattt-delen nu!! Pallar inte att åka tillbaka på kvällen sedan, för att äta mat liksom...? Vi har inget spex heller...

Jaja stay positive. Ha det gôtt ♥

 Soet

Of all toys in the world, people choose feelings to play with

Hej hopp! Ett helt ointressant inlägg om en helt värdelös dag kommer här. Skola och skola och åter skola. Hela mitt liv typ, hej gymnasiet!! Halv 8 till halv 4, sen till donken för proviant och sen i Bregårn mellan 5 och 7, gos.. or not. Fick dessutom plugga-på-lapp till nästa fysikprov (kill me) + till nationella/kursprovet i matte 1c, fast båda är i maj. Det förstörde lite av lyckan att ha påsklov snart. Sen så berättade min mentor/matte & fysik-lärare att man istället för att få det när man ligger dåligt till rent översiktligt, kommer att få åtgärdplan så fort man får ett enda et, jag har ett enda, blir såååhäääär sur!!

Nej, nu blir det nog att slå på en film så jag blir pigg imorrn, ska försöka tagga till en heldag med FN och sedan bankett på kvällen, villintevillintevillinte. KRAMAR ♥

Överlever ni utan bild?

Everyday is an new opportunity to make a new happy ending

Så fint väder har det varit idag, nu börjar solen visserligen sin bana nedåt i öster (eller är det väster?), men ändå så skönt. Ska tvinga mina föräldrar att vi ska göra iordning altanen i helgen. Gick min promenad med syster med bara en munkis och frös inte alls. Blir ingen zumba idag, vi ska ju ha spinning imorgon på idrotten så ger dubbelt med energi då istället. Ska sätta mig med plugget och så blir det en dusch. Sen får vi se om jag orkar med dagens utmaning, att göra 1000 situps. Kan bli intressant. KRAMAR ♥

Min gourmetmiddag
 Efter
 Innan

Vi hade jätteskoj i slutet av promenaden!

Just keep on keeping your eyes on me, it's wrong enough to make it feel right

Så sjukt varm dag idag! 17.9 grader i skuggan. Såg på fb att det varit varmare också. UNDERBART JU!!!!!! Sommar snart. Därför tänker jag gå ut och gå och inte sitta inne. Ha det bäst, p&k ♥

Tomorrow is a new day, with new chances and new possibilities

Hello m8s!! Det blv ingen update igår, ledsen för det, men dagen gick i ett kör. Tog bussen kvart över 7 och var i Örebro Stad ända tills efter 3, sedan hem och till stallet direkt. Men hann ta det lite lugnt framför teven och Maria Wern på kvällen iallafall. Detta fick jag med mig från Örebro.
 Till FN-rollspelet (JC)
 ♥ (New Yorker)
 Blir så träningssugen (GT)

Ni får ha det bra så höres vi i eftermiddag eller nåt, kram ♥

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, men det kan va' svårt att tro när man inte ser den

Hejsan! Fin dag idag igen och jag älskar't, så därför ingen bloggning. Min dag har bestått av plugg och så gick jag en mils promenix idag igen. Två söndagar i rad, wihoo, ska fortsätta denna trevliga vana tror jag. Och så var det VÅFFELDAGEN idag ju så självklart käkade vi våfflor på kvällen, jag håller stenhårt på traditioner. Men pannkakor ena dagen och våfflor andra är inte sååå bra... + att det troligen blir typ donken eller max imorgon i Örebro. Ska kika efter nya springdojjor imorrn för nu MÅSTE jag verkligen börja springa igen, mina är helt urtrampade så jag får ont av dom, inte heller bra.

Usch vad jag klagar, ska gå och sova bort det negativa och vakna positiv imorgon. Det borde jag ju vara, är ju ledig då, en måndag, gud så underbart!! Nej, hastighetsrekord i säng blir det nu. Kram ♥


 Dumma rollspel...
 
Några dagar gamla bilder, men så här fin var även denna kväll!!

Dt är en rikesom att få älska och att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste för mig

Hejhopp slempropp! Har inte orkat leva framför datorn när en dag så fin som idag, eller igår rättare sagt, varit så det blev ingen update. Tror ni överlever ändå! Gjorde inget speciellt, gick upp efter 12. Hade sovit på armen så den var helt bortdomnad, var ungefär som Harry Potters arm när de tog bort benen i den, åkte fram och tillbaka och kände alldeles gummiaktig. Usch och fy!! Sedan efter lunch så gick jag en kort promis och sen upp till stallet och red. Var trots det alldeles jättetrött nu ikväll. Försökte se på Breaking Dawn part 1 med familjen, men den ÄR så seg + att jag redan sett den så lämnade soffan efter knappt en timme. Sedan hamnade jag här...intressant. Senare idag blir det och kanske åka till Örebro, men jag tror jag blir hemma och pluggar istället. Ska ju med Vi och Thanh till Örebro på måndag så. Kuligt ♥

OJ, vad mycket text det blev, jag som tänkt ett snabbinlägg. Ahja... nu ska jag sussa sött. Godnatt! ♥


Bild i repris, men så här fint var det igår, red utan underställsbyxor och med regnjackan för 1a gången i år också, blir så glad!!

You'll never know how it's gonna end, if you never begin.

Idag har det varit en bra dag tycker jag. Skolan var okej, fick reda på mitt engelska prov och är jättenöjd för min engelska är hemsk... Gick dessutom till skolan (missade bussen) och tog en timmes promenad på eftermiddan, måste verkligen skaffa nya löpskor så jag kan börja springa, så tråkigt att powerwalka. Slutade dagen med att gå på esteternas vårshow 2012. Så sjukt duktiga säger jag bara, satt och såg ut som en gapande fisk ibland kan jag tänka mig. Nu ska det även bli bättre med gitarrspelandet, man kan om man vill!

Nej, nu blev jag trött, ska nog gå och sova. Godnatt! ♥


Det är mycket roligare att ta roliga kort än lyssna på fysikgenomgångar!!!

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns, fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.

Galet fint väder ute!! Ska slänga i mig mitt fika och sen ge mig ut på en låååång promenad i solen, hur gött som  helst.
Ha't fint ♥

 Ser väldigt trött ut av nån anledning!!

Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val

Morning på er! Sitter och har precis tuggat i mig en god frukost, inte alltid man hinner äta den lugnt, men nu är jag desto mer stressad. Möttes av strålande solsken och 5 grader varmt när jag drog upp tullgardinen för knappt en timme sen, blev så glad. Dessutom lovar smhi iallafall 12 grader på dan. Blir nog den bästa fredagen på länge känns det som.

Ska nog gå och fixa mig nu, ha't bra så hörs vi! ♥

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Hejsan alla fina!! Hur underbart väder som helst idag och så har man varit i skolan mellan 8 och halv 4. Sånt man blir lycklig av... Överlevde dessutom gardasilvaccinationen nr 1, dock så satt jag och verkliegn stortjöt i iallafall 30 min innan jag kunde ta den, hade världens panik och visste inte vad jag skulle göra. Ska ta nästa den 30 maj redan, trodde det skulle dröja till i höst. Smällar man får ta, men det känns inte som om jag pallar två gånger till!

Sitter just nu och mumsar på vindruvor, läser bloggar och lyssnar på musik. Skönt och koppla av lite, för sen blir det att umgås med massa läxor.

 Kramisar ♥

Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas

Hello m8s!

Glad tjej idag. Skolan har varit ganska bra, dock så är det inte kul att ha kondition på idrotten dagen efter man har både sprungit och zumbat OCH man är otränad. Men annars har det varit bra. Fick mina omdömen också, bara ett enda ig, så är jättenöjd! Läste några av mina konversationer på fb förut ♥ 

Nu ska jag dra mig uppåt till min sötis i stallet. Kvällen tillbringas med massa läxor, jätteroligt. Imorgon ska jag ta dendär jävla gardasilsprutan också, ska vara uppe hela natten och skylla på att jag har ont i huvet imorgon och slippa gå till skolan, tror jag. Usch villintevillintevillinte!!!!

Kramisar! Hörs kanske ikväll! ♥

 wihoo!

Om jag sa hur jag kände, om jag sa som det var, om du såg vad jag tänkte, skulle du stanna kvar?

Hejsan... Kom hem från zumban för drygt en timme sen. Askul var det, inte alls lika tungt som det brukar i slutet och danserna var inte så förändrade som jag trodde de skulle vara (har ju inte varit där på ett tag). Så nu har jag nyss tagit ett glas vatten, en mandarin och ett äpple så jag slipper somna med sug i magen, ingen gosig känsla! Ska drömma om hur mitt träningsschema ska se ut, måste verkligen träna upp kondisen! Orkade springa ett halvt Agd-varv i em (1,5 km typ), den andra halvan sprang jag fast med 5-6 pauser. Det är inte bra. Men mysko var att jag fick samma tid som jag brukar när jag orkar springa hela varvet...måste ha sprungit snabbt mellan pauserna haha!!

Ahja ska sova nu, mina föräldrar har präntat in någonting i stil med "skönhet kommer inifrån" i mig, så ska väl sova mig fin eller något (om jag förstår dom rätt). Godnatt ♥

 Ja, jag försöker vara hurtig!

Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig, allting kommer bli bra till slut, om du bara låter allting va.

Hej fina läsare!! Kom på en väldigt sann grej idag, eller om det var igår, att hinner man blogga på morgon så hinner man aldrig blogga på kvällen, och bloggar man inte på morgon så gör man det på kvällen. Så här blir det jämt för mig, har inte riktigt kommit på varför än.

Idag har jag varit i skolan (duktig). Skulle ha redovisning idag, kunde allt förra veckan och ville ha't överstökat idag. Tror ni att läraren är här då? Näedå! Ska se det positivt, vi flyttade fram svenskan och eftersom matten var inställd så slutade vi 20 över 1 isället för 10 i 3. Inte alltid man får sluta 1,5 timmar tidigare på Teknikcollege inte! Känns rättvist också när jag tänker på att vi nästa vecka kommer att sluta skolan efter klockan 6 både onsdag och torsdag. Kill me - jäkla rollspel - VILL INTE!

Nu ska jag ut och gå/springa inte bestämt mig än. Ha det gôtt! Kram!

 Sportigt!!!!!

Btw; rubriken känns väldigt sann just nu!!

That's why they call them crushes, if they were easy they'd call them something else

Hej alla ni som läser här! Bloggade ingenting igår, hade verkligen ingen lust med det. Gick 1 mil och en halv kilometer igår runt hela Karlskoga, vart riktigt stolt. Kom tillbaka efter 2 timmar och 50 sekunder (exakt). Då var klockan fem i halv 1 och 1 skulle vi käka hos min mormor. Så duschade, sminkade mig och bytte om på 20-25 minuter och jag var inte sist klar, wihoo! Och vi blev inte sena, kom dit 12:59 = kungar tycker jag.
När vi kom hem orkade jag ingenting, mitt ben är fortfarande svullet och gör ont sen i lördags, så jag fastnade framför datorn till 10 på kvällen, oups...fast jag pluggade faktiskt samtidigt!!

Nu ska jag gå och byta o och sticka upp till bussen, härligt väder idag, blir glad! Ha det bra! ♥

If you're about to make a choice between me and another girl, I don't want you to choose me, because I want to be the only choice to someone.

Helluuu folket! Idag har jag varit i Säfsen och åkt skidor för första gångn på hela säsongen. Är jättenöjd för jag åkte precis likadant som jag gjorde i slutet av förra säsongen, trodde jag skulle vara mkt sämre! Dock så har jag blivit jättesvullen runt högra fotleden och fått ont i vänstra knät, hej ovant!
Åkte dessutom förbi nobelhallen på vägen hem i bussen. Fy sjutton vad mycket bilar, är väldigt glad att jag inte var därinne i folkträngseln. Det hade varit kul och se men tycker inte om att trängas så med folk för att se på hockey liksom. Är ju liksom ingen hockeymänniska. Måste säga att hemmalaget gjorde ett bra jobb iallafall som inte fick "storstryk" iallafall!
Har nu ikväll sett filmen I don't know how she does it med Sarah Jessica Parker, den var faktiskt helt okej, lättsmält och så. Såg smartare än en femteklassare också, askul program, ärligt.
Satt alldeles nyss och sjöng med syrran till massa melodifestivallåtar, askul faktiskt. Gó är ho ibland!! ♥

Nu ska jag kolla lite bloggar och fb och så och sen sova, ha det toppen resten av kvällen! ♥ Kram

Har ingen bild just nu, orkar inte leta frram ngn heller.

If you don't stand for me, why would I stand for you?

Hallojsan! Är det bra med er idag? Med mig är det ganska bra faktiskt. Har överlevt ett engelskaprov i skolan och är nu ännu en vecka närmare påsklovet, det har gått 3 av de 5 veckorna som är emellan sport- och påsklovet. Wihoo. Men det klart att det finns saker som kan "ställa sig framför solen även under de finaste av dagar". Ahja nu ska jag strax krypa till kojs, halv 8 går bussen upp mot Säfsen och 7 ska man vara där om man vill ha bra plats, vilket betyder att jag lär få gå upp halv 6-6 imorrn bitti.

Ha det bra sötisar! Kram ♥

 "outfit" för imorgon

It's a mystery why I can't stop thinking of, mystery, how everything circles around you, in my mind

Hellu, och godmorgon! Är lite småstolt över att jag faktiskt hinner blogga nu på morgonen. Strax ska jag gå och byta om sen blir det att gå upp till bussen, om jag inte väljer att gå, och tar mig till skolan där jag blir kvar till 4.
Ni får ha det töppen så hörs vi! ♥

min kompis

Without the darkness, we wouldn't see the stars

Hej folket! Min dag: Skolan, hem, äta, stallet, promenix, träna, ätit igen. Puh, hur hinner jag? Ska iaf gå och plugga som en I D I O T nu inför engelskaprovet på fredag. Orkar inte...har fysik- och matteuppgifter också kom jag på nu. Kill me slowly. Nej, nu får jag rycka upp mig, har redan varit tillräckligt arg idag.

Ha det bäst!! Kramisar ♥

 från innan promenaden igår.

"Just keep on keeping your eyes on me, it's wrong enough to make it feel right".

Hey soul sister ain't that mister mister on the radio, stereo the way you move ain't fair you know

Hejsanhoppsan! Är megaglad idag och det är jättefint väder ute, så jag ska bara äta upp mitt mellanmål här och gå ut på en promis. Fick även reda på mitt resultat på matteprovet, fick första vt-poängen vilket motsvarar d eller c. Lycklig! Ha det fint så hörs vi! ♥

Bild i repris, är glad på den af.

Jag kan offra allt jag har för ingenting, jag sträcker mig så långt det går.

Hallå, är på lite bättre humör nu. Ska gå och plugga i några sekunder innan nån Maria Wern-film börjar vid 9. Har avbockat ett sommarjobb på sök-listan. Bara 3-4 kvar! Ska söka jättemånga har jag bestämt, så är det bara att välja ut vilket man vill ha sen (om man får något alls). Dagen har rullat på väldigt bra. Har varit väldigt glad och pigg största delenn av dagen, det är ovanligt att jag är pigg en hel dag, trots att jag bara sov 7 timmar! Tog även behövlig promenad efter skolan.

Imorrn ska bli en jättebra dag!! Ha det gôtt!! Kramisar ♥

Why be the cloud when you can be the sun. Why be the moon when you can be my star.

Bitter tjej här ska söka lite sommarjobb. Skriver senare när jag är på bättre humör. Ha det bra, kram! ♥

Sometimes you have to forget what you want, to remember what you deserve.



Dagen: Stallet med mor och syster, promenad med mammis och så var det väldigt fint ute när jag höll på att träna.

Imorgon blir en bra dag, det känner jag på mig. Godnatt! ♥

Jag vet att det är svårt, över telefon. Men när jag har dig nära, vill du därifrån.

Halloj alla människor! Har gått och blivit depp igen, vet inte vad jag ska göra. Snart ska jag gå och se på några tv-serier och hoppas att jag blir glad av dom. Imorrn är det skola igen, tror faktiskt vi ska få reda på resultaten på matteprovet då, han visste inte om de skulle hinna rätta. Men hoppas går ju! Har tränat nu på kvällskvisten, känns jätteskönt. Älskar känslan efter träning ♥

                                                  Kramisar! ♥

Är inte sur (mest trött) fast det ser ut så, alla andra bilder blev suddiga eller så.

I hope you always find a reson to smile ♥


Vet att jag ser lite kort ut, men har inte så långa ben heller hehe.

Hej på er alla! Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har suttit och designat/konstruerat/skrivit ihop/mixtrat ihop ett träningsschema till mig gått en promenix med mamsen på hela 5.40 km. Är lite nöjd med det. Nu ska jag till sötisen här ovan och gå med henne en sväng också. Sen blir det styrketräning när jag kommer hem. Fasen vad hälsosam jag blivit. Ska börja springa när jag skaffat mig nya träningsdojjor också. Hallelujah!! Fast det ska bli skönt att komma i form, nu när shorts- och bikinisäsongen snart är här.

Nej, nu ska jag gå och byta om. Ta hand om er! ♥ Kramis!

I like you just the way you are, how about you?

Jahopp, det var lördan det. Ska gå och lägga mig nu tror jag. Har massor jag planerar för att göra imorrn, woho, så då är väl det bäst. Btw, var det rätt vinnare i melodifestivalen? Själv vet jag inte vad jag tycker, mer än att det känns väldigt okej att skicka henne till eurovision iallafall. Godnatt!

Sov gott vänner och ovänner ♥

 Innan min promenix idag.

I love the way you lie, since I bought it.

Hejsan folket! Kom från stallet för en stund sen, brrr vad kallt det blåste. Det var mycket skönare att vara ute och gå vid lunch. Men snön är ju borta nästan helt iallafall så det får man vara glad för. Har precis skickat iväg vad man ska plugga på till engelskaprovet till mina båda tjejklassisar som glömt lappen hemma, snäll jag är!! Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan äta, magen kurrar för det luktar pannkakor i hela köket (där jag sitter). Sedan blir det tv-mys med melodifestivalen, gosigt. Får hoppas att Munther muntrar upp mig (hehe), för för tillfället är jag väldigt "down". Men ska rycka upp mig nu!

                                         Ha det bäst!! ♥

Every day may not be good, but there's something good in every day.

Godmorgon! Har en känsla av att det kommer att bli en hyfsat bra dag idag så hoppas det blir det. Åt frukost för en stund sen. Ibland är det faktiskt skönt att gå upp lite tidiagre än man brukar och äta frukost länge. Och det är fint väder ute, jätteljust när jag drog upp rullgardinen. 7-8 grader (i skuggan) också, wihoo! Lite moln har det hunnit komma men annars har himlen varit så här blå. Tror nog att jag ska dra mig ut på promenad eller springtur sen.




Update: Skrev detta för en timme sen... och himlen är väldigt blå igen.

                            Ha det bäst! Kramisar ♥

Use your time well, because you never know how much fate decides to give you

Tjohej! Jag lever, lovar! Kändes jättebra efter "det stora matteprovet", så då tänkte jag vilken bra dag det här kommer att bli. Det blev det inte, vart arg på en grej vid lunch sådär, men nu är det bättre igen.
Har varit hos min hästaplutt också, har inte hunnit med det riktigt i dagarna, fy skäms Anna. Tog en tur med Emelie sådär och vi höll på att bli påkörda när något mopedbil/epa/bil skulle gasa uppför en backe som vi kom uppe på krönet i, i galopp. Inte roligt - fick nästan en hjärtattack.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi fick sluta tidigare på en fredag för första gången på hela året känns det som! Rättvist faktiskt, när vi var tvungna att ha 40 min svenska efter 3 timmar prov på Bregårn med 20 min rast emellan då man var tvungen att ta sig till Bergslag igen också. Lurade med Max till busstation när vi slutat också, han ville till rondellen men jag sa att vi skulle hinna till station innan bussen åkte och självklart så hinner vi bara till övergångsstället när den åker iväg. Då blev det litte jobbigt, men sånt händer. Jag brukar missa bussarna...

Nu ska jag gå och ta mer vindruvor och umgås lite med min familj, speciellt mamma. Hon fyller ju faktikst år idag, GRATTIS bästa mammi! ♥ ♥



 
Min häst fäller lite nu. Det är mycket mer än vad det ser ut att vara på bilden + att jag inte tog så jättemycket.


Hoppsan, hej 2009! Visste inte förens nu att denna bilden fanns...

I'm feeling great, I'm feeling awesome and I can't wait

Hellu där! Snabbt inlägg blir det här, måste joina matteboken. Stort prov imorrn i matte. Inatt kom det snö också för er som inte märkt det (?). Villintevillintevillinte. Vill ha sommar.
Höll på att däcka under båda sista lektionerna idag också, 6 timmars sömn och sedan vara i skolan 8 till 15.50 är inte lyckat alls. Somnade till och med med mobil och headset. Nej, nu ska jag kicka igång matten så jag kan lägga mig tidigt, börjar tio äver 8 imorrn. Kul.
Inget går som jag vill idag, men ändå har det varit en hyfsad bra dag och jag är varken glad eller arg. Och det är ju toppen?!

Hejsvejs i lingonskogen. Kramar! ♥

Fint
1 dm snö typ

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Hello m8s! Haft en bra dag? Det har inte jag haft, punkt. Nu ska jag umgås med min nya bästa vän matteboken och plugga ögonen av mig. Är inte så hungrig nu längre så det ska väl gå då. Åt nästan inget på 10 timmar, maten i skolan var inte god + att jag hade idrott efter lunch och kör efter skolan så hann inte hem emellan. Ahja, lite tålig får man ju vara. Tänk alla barn i Afrika och andra ställen, nej nu fick jag dåligt samvete också... 

Nu får jag nog sluta skriva, annars blir det aaalldeles för mycket text och det vill vi ju inte. Har jag inte tid med heller...
Ha en fin kväll! Puss & Kram Skumbanan ♥


Så här blå under ögonen kommer jag att vara på fredag! Är det nu också förresten.

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra, och jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

Helluuu! Sitter här och känner mig stressad, så mycket som jag vill hinna med. Vad har hänt med vanliga fröken tidsoptimist?!
En vanlig tisdag har det iallafall varit. Har pluggat JÄTTEmycket matte, och det var jag stolt över. Tills jag kom till rättningen och inser att säkert 1/3 av allt var fel - tummen upp (ner). Men orkade inte mer, gick o duschade, och sitter nu här. Har kommit på att vi har säkert nästan 10 prov/förhör/redovisningar osv. innan påsklovet. Orkar inte, blir depp.
Pratade utbildning osv med pappa förut också och har kommit på att jag är helt nollad när det gäller vad jag vill göra om drygt två år, det är icke så bra.

Allting står stilla just nu känns det som, hela livet..., vill bara bort och leva lite någon annanstans och sedan komma tillbaka hem efter ett tag...
Ja och så var det ju faktiskt jag som skulle bli mer positiv och tänka på hur bra jag har det...grattis Anna, du klarade inte många dagar du...

Nu är det nog bäst att jag går och sover bort allt negativt och vaknar glad imorgon!! Ha det bäst och sov gott alla ni därute!! ♥ I BETTER SMILE, because I just have a specific number of days of living.



                                            Stora kramar från mig till er! ♥

Jag har sökt guld och gröna skogar, många år gick jag som i trans. Lång, lång tid utan att jag visste var min lycka fanns.

Hej folket. Sitter här och lyssnar på massa fina låtar. Just nu är det soundtracket till Trassel-filmen och förut var det andra fina, bland annat en som jag tänkt sjunga i framtiden. Ska snart gå och göra lite nytta i matteboken, men kände att jag ville ha det lite lugnt först. Vi hörs imorgon! Kramisar! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=Vv9LQrLy7rA
Lyssna, den är jättefin - Måns & Molly är jätteduktiga i denna.
Det krånglar när jag skulle lägga upp videon så det fick bli länken.

Det verkar så lätt, att bara stöta på. Ja, det är alla människors rätt, att bara göra så. Men det är så svårt att säga till nån vad man egentligen tycker och tänker om nån, det blir mest en massa prat.

Tänkte börja med att skriva morning sunshines, tills jag kom på att det inte är morgon längre. Ahja - hej på er, ni som läser detta. Har inte gjort nånting speciellt idag, det är måndag idag och jag har varit i skolan som de flesta andra sextonåringar och snart ska jag till stallet. Saknat min lilla gris. Ha det bra så länge så hörs vi! Kramisar ♥


Såg så trött ut på bild så tog en som jag tittar ner på.

I miss you, why can't you see that

Hej hopp! Hoppas ni har haft en bra dag, har själv haft en ganska hyfsad. Sökte nyss ett sommarjobb, 1 av 4. De andra blir det och fixa i veckan. Nu --> WALLANDER

Kramisar ♥

We're soldiers, we're soldiers, armies of one on a battlefield, we're soldiers and soldiers bleed

Hejsan goddagens! Fin dag idag och jag har inte varit ute än. Skäms nästan. Men har faktiskt avverkat 29 tal i min mattebok med huvudvärk och det var bra gjort tycker jag. Nu ska jag nog gå ut och gå en promenad innan det blir alltför kallt när solen går ner. Ha det bra! Kram ♥


Känns gött nu efteråt!

Dingedingedingedingdingding här glider kingen in

Vad händer med Melodifestivalen? Den började bra i de första deltävlingarna, och så börjar det floppa sig nu i slutet. Man kan ju undra vad som kommer att hända i finalen... Tyckte nog att de unga kunde ha fått chansen att komma vidare, såsom Timoteij och Youngblood, men det är kanske bara jag som tycker haha. Ahja det är som det är! Nu ska jag gå och sätta på nån gammal bra film och mysa resten av kvällen med lite vindruvor.

Ha't gôtt!! Kramisar! ♥


Mitt namn. Min skola.
 
Ska gå och ta det här nu tror jag!

I don't like to choose between things, I like the feeling when I just know which is the right one

Hej, trogna läsare. Uppdaterade ingenting igår, var påväg en gång men gjorde ingenting över det vanliga igår, dvs skolan, stallet & hemma, så det blev inget. Men ska verkligen börja skärpa till mig med denhär bloggningen och så nu!

Ahja, idag hade jag tänkt att åka ner till Bregårn och se på estetshowen, hoppas att den är bra! Sedan blir det hem och se på Melodifestivalen - andra chansen och hoppas på att mina favoriter går vidare. Av de 4 första hoppas jag Dynazty (älskar 80-tals musik) eller Timoteij och i andra så är Youngblood de som förtjänar det mest, inte den bästa låten men ändå trallvänlig. Vill definitivt inte ha Sean Banan med i finalen, låten sitter redan tillräckligt "bra" i huvudet!

Nu ska jag titta lite TV-serier på hörs vi ikväll! Kramisar! ♥

 Jag & min sötis!

Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid. Kom med, kom med på vandringsfärd i vårens glada tid

Ja, det är ju faktiskt 1 mars idag. Kände därför för denna fina vårsång som vi alltid sjunger på valborg. Våren är här! Fint väder har vi också haft igår och idag. Börjar med att det är dåligt på morgon och så spricker det upp sen. Som en kompis sa till mig: Det är inte ett enda moln på himlen. Då svarade jag: Ja man skulle kunna tro det var sommar om det inte varit så kallt (vinden var kall inte solen). Stekhett var det i eftermiddags. Egentligen ska man inte klaga för det är så underbart, men med vinterjacka är det inte det liksom... Men det är värt att bli överhettad för den solen man får!

Helt onödigt inlägg, men skriver mest för att det är kul! Vi hörs - kramisar! ♥


Får nog jobba lite på ritningen till nästa års bildlektioner!!

I wanna dance with somebody, with somebody who loves me

Hej! Sitter framför datorn på eftermiddagen för en gångs skull. Den har varit ockuperad hela veckan, brukar vara jag som har den jämt annars. Kom från skolan för en timme sen, hände ingenting ovanligt där direkt. Nu ska jag sätta mig och titta på Skärgårdsdoktorn och få lite nostalgi från när jag var liten och tittade på det, haha underbart, älskar det. Sen tittar jag kanske alla 3-4 avsnitt som jag missat på Elsas Värld och efter det plugg troligtvis, har en debattredovisning imorgon som jag måste göra klart (= börja med, nej då göra klart...) så det är bäst och göra det.
Fick reda på att pappis jobb ska åka upp till Säfsen i år igen, självklart blev det på våran hästhelg (och vi har det var 4e helg...), så jag och mammi kan inte följa med, jättetråkigt!

Ingen bild nu, har inga fina bilder från idag. Mår lite bättre gör jag också, ingen frossa, toppen!

Vi hörs! Kramisar ♥

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0