Been up all night, staring at you, wondering what's on your mind

Sitter och försöker plugga lite samtidigt som jag nördlyssnar på skolavslutningslåtarna! Ska fortsätta med det den stund hade jag tänkt och så kanske jag kan somna till en film senare om jag hinner! Skriver nog inget mer idag så ni får ha en gosig kväll! kram ♥


Sista maj idag! Imorgon är det officiellt sommar! Så himla skönt, och om exakt en vecka har jag sommarlov, eller ja nästan fick jag reda på idag...

Whatever I said, whatever I did, I didn't mean it, I just want you back for good

Hej ni fina som tittar in här på min tråkiga blogg varje dag, tycker om er! :') Anledningen till att uppdateringen har legat lågt är för att jag haft fullt upp de senaste dagarna. Igår skrev jag ett inlägg men det försvann och jag orkade inte riktigt skriva om det, så vi tar de senaste dagarna i punktform nu istället!

Måndag
• Skola 09.40 till 10.40 :))
• Gick mini-maran med Kristin och resten av skolan och bregårn.
• Kristin hängde hemma hos mig ett tag efter maran. 
• Övningskörde på gatorna ute vid flygfältet.
• Plugg!

Tisdag
• (svårt) kemiprov
• Rising Stars rep
• Övningskörde i Botorps industriområde
• Pluggade

Onsdag
• Genrep inför Rising Stars
• Gardasil-sprutan!!!
• Fick mitt slutbetyg i matte, C (VG) och är supernöjd! 
• Friidrott på Nobelstadion på idrotten, hoppade 1,17 (har inte gjort det ute sedan tidigt mellanstadiet!!) och gjorde hälsa-provet 
• Praktiskt slutprov i kemi, fick D (G+) på tisdagens teoretiska.
• Rising Stars hela kvällen

Ja som ni ser har jag haft fullt upp, idag hade jag inga prov men har ett till kemislutprov + svenskaredovisning + en svenskarättning + mattetal till imorgon. Jag är helt slut, önskar det var sommarlov idag! Men på måndag efter teknikprovet kkommer jag nog kunna andas igen hoppas jag.
Nu ska jag upp till min pluttsnutt till häst, saknar henne! Ha en bra dag så hörs vi förr eller senare! ♥

♥♥

Dreams stay for a couple of minutes, memories last for a lifetime








Hey, I just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me, maybe?


 (min present till mamma hehe)
Haha har bara ätit idag känns det som när jag lägger upp två matbilder :') Nu ska jag kila in till kemiboken som jag försummat idag. Det är bäst att passa på när solen ändå skiner, jag brände mig jättemycket på bara en timme idag - ajajaj! Så nyss smörjde jag in mig med bodylotion, så det inte flagnar bort blir ju så fult då, och fixade till mina lurvestolpar till ben. Kändes skönt måste jag säga!

Ska även passa på att säga att GRATTIS PÅ MORS DAG till min mamma. Hon är bäst, finna alltid för mig när jag behöver någon och har alltid några bra råd på vägen överallt. Jag älskar mig mammi! ♥

Ha en fin kväll hörrni, KRAM ♥

Get out, get out, get out my head and fall into my arms instead

Är så otroligt på alla ni som kan träna i det här fina vädret! Själv har jag varit förkyld ända sedan förra lördan och hostar fortfarande. Hela veckan har det varit fint väder och jag har varken kunnat tagit första doppet i sjön, tagit en extra lång kvällspromenad eller sprungit inför minimaran imorgon, har aldrig gått på ett "skol-lopp" förut ärligt talat. Är så besviken, men vad kan man göra åt det? Det är bara och le och hoppas att rösten blir sitt vanliga jag till tisdag på risingstars-repet, och till skolavslutningen om 1,5 veckor!!! Synd bara att det blir dåligare väder till veckan när jag troligtvis blir frisk. Jag och min vanliga otur!

Nu ska jag alldeles strax upp till min sötis i stallet och vi ska ta en liten promenad tror jag. Förut körde jag som sagt bil för första gången, runt bilprovningshuset, och det var hur kul som helst, ville bara fortsätta tills jag kunde allt! Men vi får ta en sak i taget! Kan köra på ettan, tvåan och trean nu iallfall! Blir glad av det :'))

Ha en superbra eftermiddag, KRAM! ♥


På maxi fanns min vanliga BL (t.v) men inte mammas håspray, så vi åkte till coopforum, där fanns mammas hårspray men inte min BL! Fick ta en som luktade ungefär likadant och som också var för torr hud, bara att hoppas att den är bra!  
 Fina väder! ♥

Everytime I see you oh I try to hide away, but when we meet I seems I can't let go, everytime you leave the room, I feel I'm fading like a flower.

God morgon på er! Sitter och har just avslutat frukosten. Tänkte nu snart gå ut i solen i några minuter och plugga lite. Om en stund ska jag ut till bilprovningen och köra lite bil, är lite spänd faktiskt. Är livrädd för att bilen bara ska hoppa för mig. Blev riktigt glad förut för när jag vaknade så började mamma fråga mig om vad vi ska göra på semestern. Så antagligen blir det att jag, mamma och syrran tar en bussresa upp till huvudstaden och tillbringar lite tid där över en dag och så åker vi till Göteborg hela familjen senare och går på Liseberg och annat kul. Tycker jag låter helt toppen, vill att sommarenn kommer nu! 2 sommarjobb som jag faktiskt ser fram emot, sånna här småtripper, och att bada och sola och vara med vännerna på sena varma sommarkvällar. Det kommer bli kanon!! Dessutom pratar vi om att åka till London över jul i år (jag vet det är långt kvar) och det är jag så jättetaggad på, gud så kul! Men nu ska det vara sommar först!!
Men nu ska jag förflytta mig ut i solen, i veckan kommer vädret slå om helt så jag ska passa på nu! Ha en fin dag, KRAM! ♥

How can you just walk away from me, when all I can do is watch you leave

Hej hopp! Sitter just nu och förbereder mig inför eurovisionmyset som börjar nu! Har precis käkat lite kvällsmat = pizza, och nu blir det vindruvor som jag inhandlade för några timmar sen, gott!
Låg och solade "baksidan" mellan tjugo i 4 till tjugo i 7 ungefär. Ja, jag har bränt mig ganska så rejält! Är röd som en kräfta på baksidan av låren och ryggen och det svider kan man säga.
Imorrn blir det helt en pluggdag och så ska jag sätta mig bakom en bilratt för första gången i mitt liv, kan bli kul hehehe... eller en katastrof. Det får vi nog reda på till slut. 
Blev ett lite stressat inlägg det här, men blogg.se tog bort det som jag egentligen skrev, har säkert glömt något som jag skrev där. Men det som glöms bort är inget viktigt brukar man säga. Nu ska jag gå mot teven, hör eurovisionvinnarlåt 2011 där innifrån nu. Får hoppas på bästa möjliga resultat från Loreen, tror dock inte hon slår tredjeplatsen, men det vore coolt!

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha, så hörs vi senare eller imorgon! KRAM! ♥

 
Gammal bild, men det är allt fina dagar vi har nu i (för inte så länge sedan) "kalla" Sverige.

I like my money right where I can see them, hangin' in my closet

Dagens fynd

149:- Lindex

99:- H&M

129:- Lindex

99:- H&M

119,95:- Jon&Jonna

299:- H&M Kommer en bättre bild med den på mig sen!

I hope you remember me later, I guess this was a part of your life too

Har precis kommit hem från en svängom nere på stan med mamma och syster. Hittade bland annat en klänning till skolavslutningen och lite andra fina toppar och så, men det visar jag senare. Nu ska jag äta lite och sen får vi se vad som händer, troligtvis kemiplugg i solen! Solen är en exoterm reaktion (tror jag) hehe, försöker vara lite rolig. Ha det fint så hörs vi senare. KRAM!

 Dagens!

Summer loving, had me a blast, summer loving, happen too fast

Hej! uppdatering mitt i natten blir det. Hade ingen tid igår kväll att göra det, satt med plugg mellan halv 6 och halv 12, och idag har jag knappt varit hemma känns det som. Tar snabbt denna dag i punkform tror jag!

• SKOLAN - har fått A (mvg) i slutbetyg i historia (asglad!) & gjorde även sista redovisningen för engelskan - skönt!

• STALLET efter skolan, tog en ridtur med Emlan och Prillis och fixade lite i stallet, kom hem vid 8 halv 9.

• Käka, duscha, äta vindruvor och bara ta det lugnt har jag också hunnit med.

Idag har jag dock inte fått vara någonting under solen, med undantag på ridturen då, brände väl axlarna iallafall. Dessutom kom det regn och åska ikväll, kände det på mig för igår och idag har varit riktigt kvalmiga, 26 grader i skuggan har vi haft (idag iaf, minna inte gårdagens), så rakt under solen mitt på dagen förvånar det mig inte om det var minst 30 grader! Så skönt!!!!! Red i bara linne upptill, cyklade hem i bara linne efter 8 på kvällen och jag frös inte + att jag är förkyld. Galet bra. Jag vill bli av med förkylningen så jag kan premiärbada innan juni månad också, skoj!

Nu ska jag sova för jag är väldigtväldigt TRÖTT! Godnatt finisar ♥

PS: hade hittat väldigt fina teenagerpost-bilder som jag tänkte lägga upp nu, men ändrade mig, tar dom imorrn istället, så därför blir det reprisbild!

I'm feeling great, I'm feeling awesome, let me explain

HEJ PÅ ERA! SITTER JUST NU PÅ 1AN PÅ VÄG HEM FRÅN TRÄFF MED SOMMARJOBBET. BUSSEN ÄR DÖDLIGT VARM KAN JAG SÄGA O JAG SITTER DÅ I SHORTS O TRÖJA! MEN SKA ABSOÖUT INTE KLAGA PÅ DETTA VERKLIGEN UNDERBARA VÄDER!!!!! SKA LÄGGA MIG I SOLEN OCH PLUGGA DET FÖRSTA JAG GÖR NÄR JAG KOMMER HEM. HA DET TOPPEN DÅ HÖRS VI!! NU SKA JAG STRAX BYTA TILL DEGERFORSARN. KRAM!
BLOGG.SE STREJKAR PÅ BILDFRONTEN...

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där, jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Hej&hopp! Jag är helt slut. Har varken haft ett enda prov eller nåt sånt idag (enda dagen på hela veckan), men är ändå helt borta. Värmen och förkylningen skyller jag på! Det förstörde lite av min dag när mamma sa att vår/sommarförkylningar håller i sig länge. Måste kunna sjunga på skolavslutningen :(
Iallafall, idag har jag varit i skolan, haft några lektioner (nähä?). Slutade tjugo i 4 ungefär och då drog jag ner till Kulturskolan, där jag hämtade lite noter. Väl hemma la jag mig i solen i cirkusgurka 45 minuter, o självklart så brände jag mig! Sen käkade jag och drog till stallet, kom hem därifrån för en stund sen och har nyss kommit ur duschen. Skulle helst av allt vilja sova nu, men imorgon har jag ett historiaprov (som mitt betyg beror på...) och en redovisning inför någon företagsgubbe om min och Max vattenmätarhållare, kuljul. Vi har säkert hälften av alla prov/uppgifter kvar inför lovet fortfarande. Jag vill bara ha lov nu!!!!!!!!!

Nu ska jag joina historiaboken. Ni får ha en bättre kväll än jag! Hörs imorgon! ♥

My mama told me when I was young, we're all born superstars

Är så sjukt glad idag, måste vara vädret! Ska bli fint imorgon med. Har bränt upp mig rejält på rygg och armar har jag sett, bara att hoppas på att det röda blir brunt sedan också. Tog nyss en dusch och funderar lite smått på om jag borde kila till sängen. Kanske, kanske att jag hinner slå på en film innan. Och skicka lite musik från syrmins phonis. Vi får se hur det blir! KRAM & GODNATT ♥


Får sommarkänslor av denna, speciellt de första 6 minutrarna med skolavslutningen och det. Och introt, blir det mer nostalgiskt? Värd och se och minnas ifrån när man var liten.

Du käre lille snickerboa här kommer jag igen, nu är det bråttom kan du tro nu är det klippt igen

Har suttit inne nu en dryg timme, dags att gå ut igen i fina solen igen. Nu är ju inte solen längre lika stark längre heller. Tidigare idag gjorde jag ju som sagt nationellt prov i matte, gick nog hyfsat. Taskigt bara att de gjort två lätta delar och så kommer man tillbaka efter rasten och tredje delen är jättesvår. Och säger matteläraren själv att det verkade svårt är det nog det! Resten av dagen var rätt chill, hade lång rast och svenska då jag och Vi sprang runt med enkäter, och sist men inte minst matte igen - eftersom vi håller på med kurs 2 redan fick inte vi ledigt då </3 När det var (är) fint väder och allt! Drog hem efter skolan och ut i solen en timme ungefär, känner nu att min rygg känns bränd.

Nej nu sticker jag ut, vi hörs nog senare. Ha det fint! ♥

 Sommarfin!

Det är när man slutar hoppas, som det händer

HEJ PÅ ER! NU ÄR DET INTE SÅ ATT JAG SKRIKER ELLER SÅ UTAN DETTA ÄR FÖRSTA BLOGGINLÄGGET FRÅN MOBILEN, OCH HAN VILL INTE RIKTIGT BYTA TILL SMÅ BOKSTÄVER, FÖRUTOM I RUBRIKEN. ANYWAY, LIGGER JUST NU I SOLEN OCH BARA HAR DET SKÖNT. SKA FORTSÄTTA MED DET ETT LITET TAG TILL. LIKA BRA ATT PASSA PÅ NU NÄR SOLEN STICKER FRAM. HOPPAS NI HAR DET LIKA BRA!! <3 KRAM

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet, men det är på dig jag tänker i hemlighet, sol, vind och vatten höga berg och djupa hav, det, är mina drömmar vävda av

God morgon! Sitter för tillfället och äter lite frukost och försöker fundera ut dagens klädsel. Har beslutsångest förstår ni mellan 3 outfits så attt säga. Men nu ska jag snurra på för om 20-25 minuter kommer bussen. Får inte missa. Önska mig bryt ett ben på matteprovet! Vi hörs senare!


Shorts+linne, klänning eller klänning med shorts?! Det är den stora frågan...

I am my own worst enemy, somebody save me from myself, I am my own worst enemy, it's like I'm fighting someone else, I am my own worst enemy

Hej finisar! Idag blev det dålig uppdatering, igen. Men då det här i lilla Karlskoga har varit väldigt varmt (över 20 grader till och med) och soligt hela dagen så har jag varit ute större delen av min lediga tid. Började som sagt 8 imorse istället för 9.40 eftersom min mattelärare skulle iväg på eftermiddan, då får vi dessutom reda på att engelskan (den enda lektionen kvar den eftermiddan) är inställd för den läraren skulle iväg på samma sak. Blev lycklig! Slutade 11.50 - hela dagen kvar kändes det som. La mig i solen 2 timmar nånstans mellan halv 3 och kvart i 5 - en timme på varje sida. Så skönt! Det får mer än gärna bli sommarlov nu.
Är dessutom gladis för att min nya mobil fungerar som den ska, hade tydligen glömt att ställa in att jag hade telia, oups...
På kvällen åkte jag upp till stallet och nu har jag suttit och fixat en enkät till en undersökning jag gör till ett skolarbete. Men nu blir det sängen - nationellt prov i matte imorgon bitti! Hoppas dessutom på lika fint väder som idag! ♥

KRAM & GODNATT ♥

 
Blev en gammal "fint-väder-bild" då det krånglar med mobilbildöverföringen just nu.

Don't sit around and wait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect

Nu är det dags för mig att kila till sängen tror jag. Börjar 8.00 (!) imorgon, har nog inte gjort det sedan jag gick i sexan. Men vi får sluta tidigare och det låter bra tycker jag. Får hoppas att jag mår bättre imorgon också!

KRAM & GODNATT ♥

I will tell your story if you die, I will tell your story and keep your life the best I can

Har pluggat en massa och sitter just nu och tittar på denna film. Så bra!!! Ska se lite till och sen plugga lite till. Hatar att vara förkyld. Ha det bra så hörs vi senare!

I'm gonna make it by any means, I got a pocketful of dreams, baby I'm from new York, concrete jungle where dreams are made of, there's nothing you can't do, now you're in New York

God morgon på er! här har jag precis avslutat min frukost och planerar att fortsätta med lite ("mycket") plugg. Förstår inte varför alla lärare ska spara proven och inlämningarna till de 3 sista veckorna. Idag mår jag verkligen botten så det blir en inne-hemma-plugg-film-dag. Något annat har jag inte planerat så vi får se vad som händer. Ha det bra! ♥

In another life I will be your girl, cause' now you're the one that got away

Denna dagen gick också snabbt, är sjukt trött så det blir nog att gå och lägga sig redan nu. Mamma och/eller syster har smittat mig så har svinont i halsen och känner mig typ "nere". Typiskt när det börjar bli så fint väder och jag får sån motivation att träna. Vad som är bra är att mamma och pappa fått sitt körkortshandledarskap så nu blir det ut att övningsköra, tycker det verkar jätteläskigt.
Nu ikväll såg vi på filmen Hamilton - I Nationens Intresse. Den var faktiskt bra för att vara en action med massa "döda" hela tiden, och så är den svensk också. Rådas att se! Men soundtracket var nog bäst - Robert Pettersson (Takida) ♥

Kram & godnatt ♥


Över kullerstenar, in i gränder, vi smyger och vi smider, de hjältemodiga

Hej på er! Idag försvann solen en halvtimme/ timme efter att jag satte mig i solen, den tyckte nog precis som jag att mina ben är alldeles för vita. Kom ju på att det redan är mitten av maj och snart dags för shortsen att sitta på benen. Ajdå bäst att bättra på brännan! Kom tillbaka kära sol!

I förmiddags var jag ju som sagt ner på Telia med telefonen. Där hittade de inga fel med SIMkortet så vi åkte vidare till Expert. De hade varken egna exemplar eller andra SIMkort att testa med så det var bara att åka hem och testa pappas och syrrans SIMkort i telefonen. Som vi trodde funkade inte nätet med deras heller. Jag ska bannemej ha en ny på måndag, vill ju inte ha en ny som är trasig och som måste in på verkstad innan jag ens använt den! Väntat så länge och så får man ett måndagsex,helt otroligt!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och käkar vattenmelon. Snart åker jag och mamma upp till stallet, hoppas hästen är på bättre humör! KRAM ♥



Barndom ♥

Somewhere over the rainbow, skies are blue,and the dreams that you dare to dream, really do come true

Idag har dagen bara flugit iväg känner jag. Går nog och lägger mig redan nu så jag kommer upp tidigt imorgon. Det ska bli fint då med så ska sitta i solen så mycket jag bara kan. Ska hinna massa plugg och fara till Telia och gå mil-promenaden har jag tänkt, och stallet förstås. Blev baksugen nu också så får se om jag bakar något till familjen imorgon! Men nu först ska jag sova! GODNATT ♥

 
Lärde mig nyss hur jag ska kunna lägga ut youtube-videos på bloggen, så nu blir det lite mer variation på bloggen, och roligare när jag inte hunnit ta bilder heller.

Sweet home alabama, where the skies are so blue, sweet home alabama, lord I'm coming home to you

Fråga mig inte varför, men jag tycker att denna film "Sweet Home Alabama" är så sjukt charmig. Det är absolut inte mina favoritskådisar, Reese Witherspoon, Patrick Dempsey och Josh Lucas om någon undrar, och det är precis likadan som vilken annan romantisk komedi som helst. Men någonting speciellt har den, har bara inte kommit på vad. Ni som inte sett den, se den! Det är det verkligen värt! Åh nu vart jag så sugen på att se den...

          

Anyway you are, I am near, anywhere you go I'll be there

Ja just det, det har ju varit dåligt med bloggning på några dagar. Halva långhelgen har nu gått och man glömmer hela tiden bort att det är fredag idag och INTE söndag. Man blir lite halvt förvirrad. Men det här är vad jag gjort!

Onsdag: Detta var en stressig dag. Skola 8.10 för nationellt prov engelska hör-och läsförståelse. Det gick inte alls bra, satt och lyssnade efter första frågan av fem så säger prataren helt plötsligt att man ska fylla i sina svar, hade inget alls som svar, kändes kul. Vi fick sluta halv 3 istället för 10 i 4 för att göra kemin hemma istället, satt kvar till strax efter 4 iallafall med Kristin, som väntade med en kompis, och hade det lite skoj. Sen fick jag för mig att cykla hem och inte direkt till Kulturskolan (var hungrig!!) --> fick skjuts ner och jag blev ändå 10 min sen. Efter det åkte jag hem, käkade och åkte uupp till stallet och gjorde allt där + hade stallmöte. Kom hem vid 9 ungefär, skulle tvätta håret. Och så fanns det inget schampo. Fick cykla iväg till Konsum, de hade en flaska kvar. Ibland ska man väl ha tur?

Torsdag: Denna dag kom hela (nästan) "tjocka" släkten hem till oss och firade mig lite smått. Fick 1700 totalt, blev glad! Åkte till stallet på kvällen och vi var själva där, superskönt! Sen åkte vi hem och käkade standardkvällsmat = yoghurt och macka och satte på Göta Kanal 2, jag och mamma orkade inte titta mer efter en halvtimme typ. Stor skräll.

Idag: Jag har varit nere på Expert och köpte ut min HTC. Superfin! Men så kommer jag hem och den inte kan läsa av mitt SIM-kort, kul. Så efter lunch fick vi åka ner till Telia och fixa nytt. Så nu är den på, dock så funkar inte mitt nätverk av någon anledning. FML. Alltid ska något krångla.
Det har varit superfint väder idag och jag har knappt varit ute, har suttit med plugget i säkert mer än 3 timmar. Tror jag är klar iallafall. Bara 4 saker kvar till nästa vecka!

Nu ska jag käka lite och så blir det nog en myskväll framfölr TV:n. Ha det bra! ♥

 Hälften av oss igår.

Jag vill leva lycklig, för att jag är jag, kunna vara stark och fri

Hejsan bloggen! Ledsen för uselt sen update, men hade fullt upp under hela denna dag gått. Berättar varför senare idag (tänkte skriva i morgonbitti inna jag insåg att det redan är "imorgon"). Nu ska jag dra mig mot sängen tror jag. Mycket att göra idag.
Sov gott finisar! ♥

I hate my life and I wanna die

Hejsan bloggen! Är väldigt sur på dig just nu. Markerade ett ord som jag skulle radera, och så raderar du HELA inlägget! Det var väldigt onödigt tycker jag!

Så jag har ingen lust att skriva om inlägget, skriver om idag imorgon!! KRAMAR & GODNATT ♥

Är glad för att det är långhelg iallafall!!!!!!!

 Maj ♥

I've been this way with so many before, but this feels like the first time

Nu ska jag göra mig iordning för lite sömn, bland annat göra litte flätor. Sen hoppas jag hinna se några minuter på Dear John också!! Ska tagga inför nationella engelska hör och läs imorrn också - det jag är sämst på... ahja det ordner sig.

GODNATT ♥

 Längtar efter dig, vill hämta dig imorrn! Men måste tydligen vänta till torsdag eller fredag! :'(

Never take someone for granted, you never know where to find your diamond

Dear notebook... idag har ingenting speciellt hänt. Jag har inte gjort ett dugg utöver det vanliga. Hihi bara anmält mig och tjejerna som sångare till skolavslutningen, oupsssss bara råkade... Så nu ska vi öva på våran 1,5 timme långa lunch imorgon! Blir bra dethär. Men nu ska jag gå och plugga - och spela gitarr faktiskt!

Ha det så bra så hörs vi! ♥  

Vart väldigt sugen på att se The Notebook när jag skrev detdär ovan, har nämligen aldrig gjort det. Kör på Dear John istället jag!



http://www.youtube.com/watch?v=6PSAxJfN1D4 LYSSNA! Så fiiin! ♥

Forever young, I want to be forever young

Godmorgon! Sitter och har precis tagit min frukost. Ska börja pallra mig iväg mot skolis och göra klart det sista med min engelskabok, börjar ju inte förrän tjugo över tio egentligen. Brukar missa bussen när jag ska ta den senaste innan jag börjar så det är lika bra att vara tidig. Dessutom får jag mycket gjort där på morgon faktiskt. Har nästan bestämt mig för en skolavslutningslåt nu! Sitter och lyssnar på Molly Sandens Fånga En Sommar just nu.

Vill även passa på att tacka för alla facebook-gratulationer jag fick igår! Tack sötisar, blev jättegladis!! :')) ♥

KRAMISAR

 Från igår :)

Anything is possible, if you just believe

Hejsanhoppsanfallerallera! Ja, jag är glad. Har haft en toppendag idag, kan inte sätta punkten riktigt varför, var t.o.m grinig imorse. Men ändå har dagen varit på topp! Mina kompisar som gör mina dagar gjorde denna måndag suverän, har myst hemma litegranna med familjen och så var hästen på topphumör och busade och var jättepigg när jag red ut (barbacka!!)

Ja som sagt det är ju måndag så idag har jag varit i skolan. Det var inte så märkvärdigt men gjorde äntligen mitt muntliga nationella engelska och det gick super, sa bara liksom två gånger...
Innan skolan på morgonen fick jag öppna mina paket, fick 1000 spänn i bidrag, till mobilen som mamma och pappa beställt och som kommer till Expert till onsdag, och ett smyckesskrin med ett par örhängen i - mamma tycker att min smyckeshörna är stökig...
Efter skolan åkte jag till stallet och när jag kom hem så köpte vi pizza. Sedan hamnade jag framför datorn. Har försökt komma på en bra låt till skolavslutningen, tror jag hittat en bra nu... om den duger åt vår rektor förstås.

Ne nu blir det att göra iordning sig för sängen, börjar 10.20 imorgon till 14.50. Bara det och onsdag så är det långledigt sen - sköööönt!!! Onsdag blir också skön skoldag = nationellt i engelska, kanske matte, idrott och kemirepetera --> piece of cake. Usch vilket långt inlägg det blev.

Dagens bästa:
Fick äntligen sjunga Maggios 17 år; "och det  var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?" ♥♥

GODNATTKRAMAR ♥

 Ser jag äldre ut?
 Myströjan är på!

Och det var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Ungefär nu, 20 i fem, för 17 år sedan föddes jag. Åren går fort!



Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop

Blir ett godnattinlägg det här, det sista som 16-åring. Japp sweet sixteen is over soon :') Får äntligen sjunga Maggios 17 år, det jag längtat efter mest tror jag haha!
Har den senaste timmen suttit och tittat på lucia-cd:n. Jag saknar er tjejjor, vill göra om det där! Men det går ju inte förstås...

Nä men säger väl med detta GODNATT så hörs vi imorrn! Kram♥

 
Visan o jag hittade lite djur på vår promenad idag, både levande och döda :'( Nyckelpigan slängde hon dessutom i backen, lite kallblodig är hon allt!!

Enjoy the little things in life, for one day you'll look back and realize they were the big ones.

Hellu folket! Söndag idag och jag har ingen söndagsångest! :') Toppenbra det. Idag har jag endast promenixat en massa, inget annat. Gick först en runda, runt hela stan kändes det som, på 1 mil 2,65 km på drygt 1 timme och 50 minuter ungefär. Gick (ungefär) 26052 steg och gjorde av med 749 kalorier. Det kändes så skönt! Sen nu på em gick jag och Vi en liten promenad på 1,75 km och pratade en massa kul, där gjorde jag av med 104 kalorier.
Stannade till lite på Beijers och hälsade på 4 goa tjejer som var där med 4 saknade ponnysar för lite ponnyridning. har inte sett dom på länge nu så det var kul. Har nån bild som ni får se sen!

Men nu MÅSTE jag plugga för ska snart baka lite scones till kvällen! Ha det så bra så höres vi ikväll ♥

 Från i fredags.  Det var fint vid näset idag!

Everyone wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain

Hej bloggen, ursäkta för dålig uppdatering. Har inte gjort speciellt mycket de här senaste dagarna. Livet rullar på som det brukar. Igår var det skola och stallet, tog en liten ridtur på min sötis. Hon vart asrädd när telefonen ringde till och när en bil körde genom en vattenpöl, så blir hon när det blåser ute. Sjukt vad det blåste igår!!!

Idag vaknade jag strax efter 9 men somna om och vakna 1 när mamma kom hem från stallet. Blev så jäkla arg, vem vill sova bort hela lördan liksom? Skulle ha följt med pappa och syrran till Gelleråsen och gjort någonting kul av dagen, hade varit kul och se syrran spela faktiskt! Efter att jag gick upp har jag varit i stallet, gått en promenad med mammi, haft tacomys med la familia och sett SvenssonSvensson. Den filmen är en "snäll" visning av min familj så att säga... hahaha nedå!

Nu är jag trött igen (?) så snart blir det väl sängen antar jag. Hörs imorgon, KRAMAR & GODNATT ♥


Mums!

You are somebody's reason to smile

Hej och godkväll fina ni! Har inte så mycket att säga om min dag. Det har varit en vanlig torsdag helt enkelt, varit i skolan och i stallet, you know. Fick sluta halv 3 istället för tio i 4, för att vi i min grupp tyckte vi kunde göra kemirepetitionen hemma, så då gick jag och frågade om det åt oss! Duktigt tycker jag! Nu ska jag gå och fixa mig för lite sömn tror jag, höll precis på att somna i soffan framför tv:n - inte bra.

Tror inte jag uppdaterar mer ikväll så vi hörs imorgon! ♥


Hatar vädret förresten, regnet får min lugg att sticka iväg åt alla möjliga håll :(

Du var den som kunde få mig att le, när allting kring mig hamnat på sne

Nu är jag supertrött, dags för sängen! Ska vakna upp på rätt sida imorgon oxå för då kommer två tjejer och ska gå med mig och mina kompisar i skolan för att se om de vill gå teknikprogrammet. =inget privat-snack :( Men man får göra det bästa som går av det, har ju klarat av ganska många 8-15.50 dagar under detta läsår så att då ska imorgon också gå.

Men nu godnatt och sov gott alla! ♥

Gå inte alltid dit vägen leder, gå istället där ingen väg finns och lämna spår. ♥
 Är såhär trött just nu

Det är bättre att fråga och spela dum, än att inte fråga och vara dum.

Älskar detta citat! Tack pappi som sagt det till mig så det har fastnat!

Hellu btw! Är en glad och lycklig tjej idag med. Kom hem för ungefär en timme sen från Kulturskolan och har hunnit äta lite. Är på väg in i duschen nu efter att jag skrivit detta. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Eller lite kanske, men de som vet vad det är vet det redan och de som det handlar om kan känna sig lite träffade.

Självklart fick vi sluta tidigare idag, den dagen jag har kör och ändå inte hinner åka hem. Lämnade in ett kemi-hemprov också så nu är jag av med det. Och så har jag fått mitt körkortstilstånd!!!! Bara mamma och pappas handledartjofs kvar nu.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite finfina låtar, bland annat disney. kan inte göra annat än att älska det! Skulle skriva något mer men det försvann nu helt plötsligt. Så blir det ibland! Nu ska jag in till duschen och sen blir det dejt med kemiboken! Ha det bra så höres vi senare! ♥

  
 Vet inte hur många gånger det blivit såhär nu, men imorgon skulle en av verkstadslärarna hjälpa mig att nita lite.

If you never chase dreams, you won't be able to catch them.

Hejsanhoppsan! Nu blev det kvälla'! Tror jag ska kila till säng alldeles strax är hur trött som helst, sovit 17 timmar på 3 nätter - ja och ni vet ju detdär med 10 timmar/natt... Zumban ikväll vart inte så lyckad som jag hoppats på, benhinnan sa ifrån ordentligt så det blir ingen idrott imorgon, hade sett fam emot att träna inför mini-maran, men så här går det ibland när man inte tränar på rätt sätt från början. Det blir nog att gå den i år!

Nä nu orkar jag inte skriva mer! Godnatt ♥

 Var såhär glá tidigare idag! ♥

Be so happy that when others look at you they become happy too.

Hej alla finisar, hoppas ni mår bra?! Det gör jag och har gjort hela dagen. Livet är bra gött ibland! Blivit av med ett prov idag kan man säga, det muntliga nationella i matte. Annars har jag inte gjort så mycket där. Men jag har fortfarande mycket och göra, så ska inte skriva mycket här utan vara en duktig elev och göra min läxor. Försöka går ju :')

Snart blir det mat och sen vid 7 blir det zumba, kulkul! Ha det bra så hörs vi till kvälla! ♥

 Dagens enkla :')

Det finns dem som drömmer sig genom livet och så finns det dem som gör livet till en dröm.

God morgon! Sitter faktiskt just nu och äter frukost med systeryster, lugnt för en gångs skull. Men snart så blir det att byta om och cykla iväg till skolan. Blir en chill dag där hoppas jag. Hörs senare idag!

Ha en bra dag idag sötnosar därute! ♥

I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise

Hellu vänner och ovänner! Har haft en ganska så chill dag idag. Skolan flöt på, förutom i slutet så någon snodde min miniräknare värd 1000 svenska riksdaler. Det visade sig dock att han som har skåp bredvid mig trodde det var hans när den låg ovanför skåpen och tog den när han gick iväg på lektion. Så imorrn är den tillbax hoppas jag :')

Har varit i stallet på eftermiddan och så tog jag en promenad med mammis nu på kvällskvisten. Har troligen dragit på mig någon slags benhinneinflammation eller något så klarar inte av att ta ett springsteg innan det gör ont. BLIR ARG!

Nu blir det att krypa i säng, 6 timmar sömn idag igen, snart säger kroppen ifrån men ahja. GODNATT ♥

 Lika fint idag :') blir dock väldigt kallt när solen går ner!

Listen to your heart when he's calling for you

Hej kära lilla blogg!

Har inte haft någon blogglust alls på några dagar. Vet inte varför, har inte orkat bara. Men kan berätta lite kort vad jag gjort de senaste dagarna.

LÖRDAG:
Blev en tripp till Örebro, fick med mig en spegel till mitt rum från IKEA - är lite kär i den nu, har saknat en spegel att kunna stå framför haha... och 3 bhar från GinaTricot - mycket välbehövt. Sedan gjorde jag inte alls mycket, var i stallet en snabbis (får ångest när jag tänker på att jag bara varit där 2 gånger denna vecka) och sen spenderade jag kvällen ganska så lugnt. Däckade 3-halv 4 på natten - DUKTIGT!

SÖNDAG: Somnade ju då vid 3 halv 4 på morgon, vaknade igen vid 6 (vet ej varför) och så ringde klockan 9 = alldeles för lite sömn. Gick ut på en liten promenad själv vid 12-1 någon gång. Tog en promenad vid 2 på eftermiddan också, denna gång med sällskap. Mycket trevligt!!!! Efter det stannade jag hos Vi och vi snackade i över en timme ute i solen. Du är bra du gumman!!!! Nu på kvälla har jag käkat grillat (MUMS) och tittat klart på SATC 2.

Nu ska jag göra inbakade flätor och sedan sova. Ska försöka tagga för en ny skolvecka också!! Godnatt på er! KRAMAR ♥

And I see your true colours, shining through

Hellu folket! Glad tjej idag. Jag klarade mitt fysikprov precis på g, suuuuper!!! Hela dagen i sig har varit ganska så bra! Det gick felfritt att tacka nej till Outokumpu-sommarjobebt och att göra syntestet på trafikskolan.
Men naturligtvis så börjar det regna när jag går bakom skolan och ska hämta cykeln för att åka hem, jag som hade planerat en springtur ända sedan i tisdags + att det varit uppehåll hela dan. Tur som var slutade det regna efter ett tag och spåret var inte så lerigt som jag trodde.
Sprang ett stort och litet varv med ungefär 10 min paus emellan, duktigt tycker jag - drygt 5 km sammanlagt och skadade benhinnor. De gör ont så in i helvete nu :(

Men nu är jag glad igen! Ska strax slå mig ner med familjen och se The Girl With The Dragon Tattoo med tha familia med lite gott till. Imorrn blir det en tripp till storstan (Örebro)


Ni får ha en gosig kväll för det ska jag ha! ♥
 Jag gillar er! ♥

I heard you were a wild one

Hellu därute! En ny fin dag har tagit sin början. Jag sitter här och stressar med min frukost. Börjar om knappt en halvtimme med nationella. Wish me good luck! I em blir det övningskörningskurs, wihoo!

Ha det bra! ♥

I can still remember the first day I met you

Tjolahopp mates! Dagen idag har varit ganska så bra. Började med provet imorse och hoppas innerligt på ett G! Första delen var piece of cake men nummer två gick nog käpprätt åt *******. Satt ungefär 2 timmar av 2.40. Efter det drog jag tillbaks till skolan och hade matte i 50 minuter istället för 40 som vi brukar ha, vart lite sur på min matte/fysik-lärare där!!

Resten av dagen har varit toppen! Jag, Kristin och Vi satt ute både före och efter idrotten, vädret är ju underbart!! Jag och pappi gick en promenad mellan 8 och 9 nu ikväll och jag gick i linne och tunn kofta! Det är ju nästan som sommar!!

Nu ska jag höppa i säng för imorgon är det nationella engelska uppsats som gäller klockan 8.10, orkar inte men det får gå ändå. Så godnatt så höres vi imorgon! ♥

 Såg ut så här idag (annan tröja bara)

Men are like...Snowstorms. You never know when he's coming, how many inches you'll get, or how long he will last.

Dagen har i stort sett varit toppen! Tog en springtur i em, först långa Agd-varvet utan att stanna och sedan väntade jag typ 10-15 minuter eller något och sprang det lilla varvet också. Det lilla är nästan värre än det stora, tycker jag, för det är många långa ner-upp backar nästan hela tiden. Mådde lite illa i slutet men det var det värt nu efteråt!

Nu ikväll har vi startat grillen för i år, körv blev det! Tyckte jag kände smaken av sommar littegrann där. Har suttit i en timme nu och försökt få in alla fysik-formler i huvudet, det går sisådär. Får hoppas på det bästa imorgon! Prov 8.10 på morgonen...

Nu ska jag gå och fixa mig för natten, ni får ha det så gött så hörs vi imorgon! ♥

 </3 - gammal bild

Maj maj måne jag kan lura dig till skåne!

Första maj idag som ni säkert redan vet. Vaknade skönt upp och så får jag reda på att vi ska spola av altanmöblerna idag, och kanske grilla till kvällsmat (om vi hinner). Man får ju hoppas, annars kan inte första dagen i maj bli mycket bättre.

Nu sitter jag och äter frukost och ska råplugga fysik med lite go musik. Ska fundera ut ett bra skämt också, för första maj får man ju också luras på även om det inte är lika känt, därav frasen ovan!

I em planerar jag en springtur och kanske stallet och fixa medan mamma rider, vi får se hur det blir. Tror iallafall att jag dissar zumban ikväll, fast jag vill.

KRAMAR! ♥



Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0