You are beautiful, don't let anyone tell you otherwise

Hej finisar! Har inte bloggat på ett tag nu, jag vet det, har varit lite upptagen så att säga. That's all. Orkar inte rabbla upp det jag gjort, det mesta har varit skolarbete och så har jag varit i stallet och med familj o pojkis. Är så glad att jag har de människor omkring mig som jag har, gör mig lycklig. Love life sometimes! Sitter just nu och försöker få inspiration till mitt UF-företag som jag (förhoppningsvis) kommer att starta i höst, och driva hela läsåret på mina företagsekonomilektioner, bara jag får till affärsidén någon gång. Den är verkligen jättesvår att formulera och så måste den vara klar redan i registreringen. Så om någon kan hjälpa mig, skulle det vara väldigt gulligt!! Vill ju registrera så fort som möjligt så jag kan "börja" med allt. Tänkte dra mig mot sängen om en liten stund och försöka sova bort min äckliga förkylning som hållit sig kvar i ca 5 veckor nu. Vill ju börja träna, men just nu har jag världens hosta så det känns som om jag ska hosta upp hela bröstkorgen, inte behagligt kan jag lova! Imorrn har jag sovmorgon så det blir skönt! Vi hörs när vi hörs! KRAM (blogg.se vägrar ladda upp bilder för tillfället)

Gårdagens



Svarta jeans//GinaTricot - baslinne//GinaTricot - tunnstickad 3/4-ärmad tröja//VeroModa

When the rain is blowing in your face, and the whole world is on your case, I could offer you a warm embrace, to make you feel my love.

Hej sötisar! Glömde bort bort att göra något inlägg igår. Men så blir det ibland! Som sagt igår...det hände inget speciellt då. Var i skolan (NÄ?) till 15.20 och stannade kvar en timme drygt på matte-fysik-stugan (som min pojke kallar mattestöd, men det är det INTE, jag behöver ingen stöd i matte, hrm hrm) och gjorde lite läxor. Kom hem, pluggade lite, hann knappt göra mat innan gitarrlektionen, så det slutade med att jag stod upp och käkade på några knappa minuter ooch sedan cyklade ner till Kulturskolan som en idiot, med full mage och allt. Men jag är och kommer alltid vara tidsoptimisten, det bara är så! På kvällen unnade jag mig själv att bara  chilla = satt med datoroch grejade med Bella Signora, fick sån inspiration efter att UF var på besök på företagsekonomin.
Om en timme drygt åker jag till skolan och eftermiddan/kvällen spenderas med min favorit, vart vet jag inte, det får vi se! Just nu ska jag fixa på min banner och logotype och plugga lite innan jag gör mig iordning. Tidsoptimisten är igång igen, wihoo!
 
Vi får se om jag lägger upp något mer inlägg, troligen inte ifall jag far till Degerfors men annars är det högst möjligt. Vi hörs när vi hörs, kramisar ♥
 
 

12 September

Redan den tolfte idag, snart oktober och höst på riktigt ju. Känns inte som om jag är helt redo för det än. Visst, jag gjorde jättemycket den här sommaren och tog vara på många fina (vissa jätte) stunder, men jag hade mer än gärna haft sommar ett tag till. Då hade värmen kanske kommit till slut, kanske kanske. Det trot jag i alla fall. Men så är jag en optimist, nästan jämt. Kylan kan vänta ett tag till, vill kunna längta till en mysig höst, inte få den kastad på mig så här plötsligt.
Har inte gjort mycket idag, var i skolan och så till halv 5 nästan. Superrolig dag, speciellt idrotten, förstår inte hur vi kan göra orientering på Kga IP till något kul men det gjorde vi (om man räknar tiden före och efter!). Älskar er i min fina klass! Efter skolan åkte jag hem till min fina och myste ett par timmar. Kom hem vid halv 9 ch sedan dess har jag pluggat lite och videoskypat med honom. Ibland är livet allt bra fint.
Hoppas ni också haft en fin dag! Nu ska jag gå och få mig lite skönhetssömn. Hörs imorgon finisar ♥
 
 Dagens klädval - blogg.se vägrar ladda upp den bästa och minst suddiga bilden så det får bli lågkvalitetsbilder idag!

 

Memorial Day 11 September 2012

Glömde helt bort det. Har tänkt på det nån gång innan men inte hela tiden. Kom på det som tur var. Idag är det ju hela 11 år sedan tvillingtornen vid (numera kallade) Ground Zero blev attackerade av flygplan och rasade. Ett enormt antal människor dog eller blev skadade och ännu fler människor förlorade någon/några närstående. Det är ett av de mest fruktansvärda händelserna i modern historia och någonting vi aldrig kommer att glömma. Alla som levde då kommer alltid minnas händelsen den 11 september 2001 och tänka tillbaka. Sänder en tanke till alla ni som förlorade någon den dagen!
 

You give me the kind of feeling people write novels about

Nu har jag suttit och pluggat hela eftermiddagen. Sitter just nu och äter och ska snart gå och skypa med min pojke och plugga engelskaglosor. Blir en tidig kväll på det, kommer kännas bra imorrn för så blir det skola, 8.10-16.20. Kommer tillbaka till längsta dagen, med idrott och två timmar projekt och dessutom är det fick till lunch. Jag tror jag börjar ångra mig nu...
Blir nog inga fler inlägg idag, vi hörs imorgon istället! Godkväll finisar.
 
 Love

You know I'll never go, as long as I know, it's coming straight from the heart

Gosh vad dagen ska gå snabbt. Hade planerat att pluugga undan på förmiddagen så jag hade kunnat va en stund med min finis på eftermiddan. Men nixipix, blev väckt för ca en timme sen, runt halv 12 så att säga. Så nu har jag fullt upp. Ska göra matte, konstruktion och läsa engelska-boken, och så kommer han antagligen hem med mer matte, fysik, konstruktion och engelska. Orkar inte, varför kan man inte få vara sjuk när man är det för? Men jag verkar ha sovit bort min huvudvärk så det är ju positivt!
Nu ska jag plugga vidare till bästa musiken i högtalarna. Vi hörs senare! Kramar
 

If you need to ask, you'll never know. If you already know, you need only ask.

Jahopp kväll igen och dags att gå och lägga sig igen då. Den här dagen bara försvann känner jag! Men jag har ändå hunnit plugga (liiiite) och haft min pojk här, och så har jag sett på x-factor. Gillar det programmet, hittills iallafall, inte som med true talent. Där hade jag bad feeling på det direkt = jag såg det inte. Har skypat ungefär hela eftermiddan/kvällen också, tycker det är kul nu ju. Speciellt sedan min finis laddat ner det till min dator. Hightech I know, jag går teknikprogrammet hosthost. Nej men ärligt talat så hade det krånglat innan så jag bad honom om hjälp, den hjälpen går alltid att lita på.
Blir hemma från skolan imorrn med så febern och huvudvärken försvinner. Ska då passa på att plugga järnet, men något inlägg ska jag nog allt hinna med.
 
Tills dess så säger jag godnatt, vi hörs imorgon! Kram
 
 Min sötis skämmer bort sjuka mig.

Sjukligt nöje

Sååå grymt bra! :)
 

You'll never know how it's gonna be until you try for it

Nu har jag tröttnat på att be om ursäkt för dålig uppdatering varje gång jag skriver ett inlägg, så nu struntar jag i det. Jag SKA verkligen försöka publicera några inlägg för varje dag. Iallafall minst ett. Så...nog om det!
Är sjuker idag så det är därför jag skriver nu. Vår extra långa internetsladd räckte till och med in i mitt rum så nu kommer jag kunna sitta inne på mitt rum och plugga även när jag behöver internet. Grymt enligt mig!
Mår dock mycket bättre idag än igår, lördags, fredags och torsdags så det blir nog skola imorrn. Saknar min klass! Speciellt min pöjk, tur att han kommer sen iallafall!! Matlusten har ioförsig inte kommit tillbaka. Har endast ätit det här nedan idag (håller på) men orkar knappt det. Då är det illa! Alla som känner mig vet vad jag menar med det...
 
Ni får ha en fin dag allihop, vädret är ju med oss för tillfället, så hörs vi senare! Kramis!
 

Trött tisdag

Hej finisar! Idag är det ingen rolig dag alls. För det första är den helt grå och för det andra har jag sovit 4 timmar inatt. Plus att jag ska plåga mig igenom en 1 timme och 20 min lång fysik-labb på morgonen. Känns väldigt roligt att veta att halva klassen ligger hemma och sover då!
Nu har jag klagat klart. Är ganska glad på livet för övrigt. Har så sjukt mycket planer och grejer jag vill göra i höst och nästa år. Och vet ni?! I januari bär det av till LONDON!! Är så galet glad, wihoo! Frågan är bara hur jag ska hinna allt... återstår och se. Ikväll har jag dessutom första sångmötet/sånglektionen, och jag hostar fortfarande....
 
Bäst jag kilar och gör mig iordning, börjar 8 och har inte gjort mig iordning alls = inte bra. Jag kommer att missa bussen.
 
Vi hörs i em!
 

I månad ♥

Idag var det vår dag. ♥ Idag har vi haft en månad tillsammans som ihop, och drygt ett år av finaste vänskap. Och jag bara älskar dig Max! Det går inte att beskriva med ord hur mycket, de räcker inte till. Du är min finaste! Min bossåspöjk. För mig är du ren KÄRLEK ♥

 

 

Första september

Känns som om det nyss var första augusti och skolan "snart skulle börja" igen. Känns som att jag nyss gick i ettan. Vart tog tiden vägen? Har inte ens två år kvar innan jag tar studenten! Skulle kunna sitta hur länge som helst och försöka fundera ut vad som hände med sommaren 2012 men jag tror jag skippar det. Förresten, bloggtorkan i veckan var helt oplanerad, jag hade fullt upp hela tiden. Så bloggen kom i andrahand, ber om ursäkt för det, ska bättra mig (säger det varje dag).
Men lite grejer har hänt iallafall. Jag har bl.a. kommit in på både solosång och gitarr på Kulturskolan, så nu ska jag bli en riktig singer-songwriter hade jag tänkt haha ;) Annars har veckan rullat på som vanligt = jag äter, sover, pluggar & är med min bästa bossås-pöjk.
 
Såg nyss filmen life as we know it för andra gången med familj och pojkvän. Den ÄR bra! Nu ska jag titta lite London hotell. För i januari blir det 4-dagarsresa till Englands finfina metropol. Längtar!
 
Kram & godnatt ♥
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0