Måndag

Hejsansvejsan! Idag har jag inte gjort så mycket grejjer, fast har haft det skojj ändå! Har varit på halkan idag (riskutbildning 2 för körkort) och det var jättekul att snurra runt och ha sig! Skrattar bara jag tänker på det, genomgoa människor hela högen alltså, vi skrattade nästan hela tiden. Lyckad dag och godkänd utbildning, inga fel det! Sedan körde jag bodypump med Kristin nere på Träningslagret. Benböjslåten och utfallslåten gick inte alls bra idag, var jätteklen idag. Men resten gick bättre än vanligt faktiskt. Sen var jag i stallet och nu tar jag det äntligen lugnt! Så nu ska jag sätta mig och göra en önskelista, min pojkvän och mamma tjatar så om vad jag önskar mig när jag fyller så ska se vad jag kan göra! Ett godkänt teoritest önskar jag mig haha!
 
Kramis ♥
 
Large
Får så himla grym inspiration på weheartit, så det är ett tips!

If you're a bird, I'm a bird

Söndag utan söndagsångest är det idag. Troligen för att jag är LEDIG imorgon! Jag ska nämligen och köra halkan, som alla tycker är rolig så hoppas jag tycker det med! Men bara för att jag råkar vara ledig så har de andra en kortisdag imorgon - 9.30-11. Varför kunde inte den dagen ha varit en annan måndag istället?
Startade även denna dag med träning på gymmet, körde kondition samt mage+rygg. Slog mitt crosstrainerrekord med 2 sekunder. Eller 2-4 s, för när de 5 kilometrarna var klara räknade den tid i 2 sekunder till?! Lite seg sådär. Så jag räknade på det den stannade på. Blev iallafall stolt över mig själv och unnade mig glass efter lunchen, tyckte att jag var värd det. Eftermiddan har jag spenderat i stallet och nu har jag tänkt att göra några körkortstester. Wish me good luck! Kramisar ♥
 
Tumblr_mgcchtp1ie1rhq2xgo1_400_large
Tumblr_m27w80huhz1rqdctro1_500_large
SYMPOSIUM OF THE FIT AND HEALTHY
Inspiration från weheartit
 

Pannkakskväll

Idag har varit en seg dag. Vaknade seg och är det fortfarande. Var och tränade en stund imorse, ca 1,5 timme, och det kändes jättekonstigt. Eller det kändes bra egentligen, men jag tappade temperaturen jättesnabbt och det brukar jag aldrig göra. Helkonstigt. Sedan har jag suttit hela eftermiddan och pluggat körkortsteori. Men när jag gjorde testet nyss gick det åt pipan iallafall!! Kommer kugga, vill inte det, blir den sämsta födelsedan jag någonsin haft. Isåfall. 
Nu ska jag snart äta pannkakor och bli glad, för jag är jättehungrig. Och imorgon ska jag träna - kondition står på schemat då. Blir gymmets crosstrainer eller årets första springtur, det får vi se! Ha en skön lördagskväll! ♥
 
Mums!!!

Upptagen tjej

Jag gör verkligen någonting jämt! Hinner aldrig göra något som jag verkligen njuter av att göra, ah förutom träning då. Plugg, plugg, plugg och så lite plugg till. Nu börjar det närma sig körkortsprov också, börjar bli nervös, men varför skulle inte jag klara det? Får tänka så! 
Idag har jag varit trött mest hela dagen och nu för bara några minuter sen vart jag på dåligt humör. Mitt spotify gick ut, youtube funkar inte och mitt svenskaarbete är jobbig. Redovisning imorrn tjoho, går nog bra men vore bra att ha rapporten klar då också! Borde fortsätta nu, men tänkte att det var dags att titta in efter en hel vecka. Så hej & hejdå! Kramar ♥
Btw imorgon är det fredag och jag ska jag träna, blir dubbelt glad! Ha det fint!
 
 
Om jag ställer mig halvvägs ner i hembygdsbacken så står jag på ungefär samma ställe som denna fotograf gjorde drygt 100 år sedan. Häftigt!

Torsdag

Tjatja på er! Haft en bra dag? Har själv haft en såndär medeldag, varken bra eller dålig. Skolan gick rätt bra, hade redovisning idag som gick super enligt mig, om vi höll tiden vill säga... Har även haft gitarrlektion idag och tills nästa lektion ska jag verkligen träna på fingerpicket som vi lärt oss de senaste två gångerna! Finns ju inte tid till någonting roligt i mitt liv just nu!! För tillfället sitter jag och försöker knåpa klart min engelskauppsats, går sådär men om 1,5 timme ska jag sova så då måste den vara klar. Varför får inte vi också ha praktik som yrkesprogrammen för? Teknik utan praktik funkar ju inteee... Trött på skolan, trött på allt.
 
Kram från en trött tjej som hoppas att ni är mer pigga och positiva än henne! ♥

Du kan inte båda äta kakan och ha den kvar

Det mesta av onsdagen är över, känns skönt! Idag har jag precis som vanligt varit i skolan, det kändes som den mest ovärda dagen någonsin. 4 lektioner totalt, varav ena fick jag öva på redovisningen till lektionen efter (i brist på annat) men så hann jag inte redovisa iallafall så det var rätt så onödigt. Men så kan det bli! Har även hunnit träna; ena gången på idrotten i skolans gym och andra gången nere på DAK. Känns OXÅ skönt, fast jag kommer nog vakna med träningsverk imorrn känns det om nu!
Nu sitter jag och har precis börjat med en outhärdlig tråkig uppsats i engelskan till imorgon som typ ingen annan heller har börjat med. En artikel om 3 viktiga uppfinningar....tur att den bara behövde vara 1 sida!
Ska avsluta inlägget med att vara positiv igen: jag längtar tills på fredag för då ska jag träna igen! Pump för 1a gången på 5-6 veckor - lycka på hög nivå! Lycka på hög nivå är oxå de senaste dagarnas underbara väder! Imorrn åker vårjackan på helt klart!
 
Nu ska jag fixa klart min uppsatssida så jag kan slå på en film. Sovmorgon imorgon, ÄVEN DET väldigt skönt! Kram & godnatt ♥
 
534765_497134647012932_1946650249_n_large
 

Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

Hejsanhoppsan det var ett tag sedan nu! Så kan det gå, är den sämsta bloggerskan på blogg.se, that's a fact!
Livet har iallafall rullat på sedan sist: plugg, stallet, bilkörning osv. OCH ÄNTLIGEN kunde jag börja träna igår!! Är så glad för denna vecka är första veckan på vårat idrottsarbete om att planera och genomföra 5 veckor av egen träning. Ska bli så sjukt kul och jag har hur mycket planer som helst! Går inte att förklara hur glad jag var över att få  på mig de träningsskorna igen!
Nu tänkte inte jag bli långrandig här för jag har en redovisning imorrn, en inlämning på torsdag samt redovisning och inlämning till på fredag, så jag har fullt upp
Känner inte att jag har mer att dela med mig av just nu så....kram & vi hörs!
 
46587_444809068944637_617070415_n_large
 
Tumblr_midlgu58qc1s5c392o1_500_large
Bilder; weheartit

1 April

Tumblr_mkkq85h1sn1qm3fh3o1_500_large
Bild; Weheartit
 
Hello sunshines! Idag har jag varit ute och åkt mitt första skidåk för säsongen, lite efterblivet sådär. Men det var jätte kul och skönt för det var sol hela tiden så man frös inte ett dugg. Dock så blev backarna sönderåkta tre timmar efter öppningmen det var ungefär då som liftkortet tog slut iallafall haha. Har typ inte gjort något efter att jag kom hem förutom att duscha men nu tänkte jag göra undan lite plugg så jag kan ta det lugnt ikväll! Idag har jag och min pöjk hela 8 månader tillsammans, sjukt vad tiden går fort! Får se om jag slänger in något inlägg ikväll eller inte, kanske några bilder från åkningen för just nu är batteriet dött. Annars får ni ha en bra kväll! Kram

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0