Oinspirerad

Under de senaste dagarna har jag råkat på en gullig liten förkylning och jag tyckte inte bloggen och ni därute skulle behöva bli dränkta i min negativitet (att jag inte kan träna eller bada i det härliga vädret). Men för informationens skull så har jag inte gjort så mer i helgen än bättrat på brännan och varit uppe hos min goa och sociala häst. Puss på henne ♥ Försöker iallafall att hålla mig så still som möjligt för att komma igång med träningen så snabbt som möjligt. Det är ju hela (nästan) mitt liv ju!!
 
Idag la Ida Warg ut denna veckans utmaning på sin blogg. Denna gång ska man göra minst 20 min morgonyoga (inna skola/jobb) varje dag/morgon. Ni hittar hennes blogg och inlägget här. Personligen ska jag inte vara med denhär veckan då jag är extremt morgontrött och inte skulle hinna hehe, så det är bara och avstå direkt. Synd och skam men men! Hoppas ni hänger på iallafall!
 
Nu ska jag surfa runt på lite annat och sen fixa mig för natten. Två design- och en produktutvecklingsklass på schemat imorgon - kämpa Anna!! KRAMAR TILL ER ♥
 
 Jag lovar att börja foto lite mer/oftare/flitigare/för-omväxlingens-skull
 

Sista året

Det känns som det var igår jag började gymnasiet; nervös, pirrig, undrande. Men igår var det lillasysters tur. Jag däremot påbörjade mitt tredje & sista år på gymnasiet. Det går inte riktigt in att om ett drygt 9 månader tar jag studenten, helt ofattbart. Studentmösseprovning, studentskiva, bal, champagnefrukost, utspring och vagnåkning. Äntligen är det vår tur säger jag bara! TE3 2011-2014 ♥
 
Över till det deppiga. Vaknade runt halv 7 idag, ingen sovmorgon idag inte. Så står vi "alla 6" där kl 8 och väntar på vår lärare som aldrig kommer. Bekräftat - han trodde inte vi hade lektion första veckan (?). Så då var det bara att åka hem och åka tillbaka till kvart över 11 tänkte vi. NÄ. Då blir nästa lektion framflyttad till halv 1. Så istället för 8 börjar jag halv 1 idag. OCH kunde ha fått en lång sovmorgon. Till råga på allt måste vi 3or vara kvar på Öppet Hus mellan 2 och 5. Kul jul. Är inte 2orna kvar ("dem kan inte så mycket") så tänker jag klaga. Klart dom kan nåt liksom. Halvbitter tjej ska nu ta sig till bussen, klart dom går när man vill nu på mitten av dagen typ, och bli på bättre humör. På öppet hus kan man ju springa runt lite om man vill iallafall, det kan de inte säga nåt om HA!
 
STORA KRAMAR ♥
 
 

Veckans Utmaning är UTFALL

Hejsan på er! Ber om ursäkt för dålig bloggning igår men det hanns inte med! Och av den anledningen hann jag inte heller lägga upp här på bloggen att jag är med i Ida Wargs utmaning (sök på eller bläddra ner till "Veckans Utmaning - Forma rumpan") även denna vecka; att göra totalt 500 utfall. Utfall är ju faktiskt en av mina favoritövningar också, så nu kör vi hårt mina vänner! Go hard or go home! Ikväll blir det första omgången när jag kör mitt ben/rumpa-pass (hade träningsvärk i 3 dagar efteråt). Nu ska jag sticka iväg till Örebruu på lite äventyr, men det kommer troligtvis upp ett lite annorlunda inlägg (för att vara mig) lite senare! KRAM ♥
 

Dagens fail

Haha blir så trött på mig själv ibland! Dagens träning blev på Davids i Karlskoga istället för vanliga gymmet, just för att jag ville köra löpintervaller idag. Körde på "10" och det kändes ganska bra, trodde ju att jag sprang i 10 km/h vilket var meningen. MEN så började jag fundera lite, både på just då men mest på vägen hem. Löpbandet räknade ju i miles och det stod mph istället för km/h. Haha så när jag trodde att jag stod där och kutade på i 10 km/h sprang jag igentligen i 10 mph (miles per hour) vilket motsvarar drygt 16 km/h. Och i intervallerna (orkade inte så många efter "uppvärmningskvarten", hur konstigt?) hamnade min hastighet upp mot 22-24 km/h utan att jag fattade. Jag är inte alls van vid löpning och har inte den bästa konditionen. Inte så konstigt att min mage vältrade sig minst 100 ggr när jag körde intervall-utmaningen för några veckor sen då. Åh så dum!! Men får tänka att jag nog förbrände lite extra haha. Nu har jag iallafall gjort mig en omvandlingslista som jag ska ha med mig varje gång så jag vet vad jag springer i...(Y)
 
Annars har min dag rullat på rätt fint, avklarade cykel-situps-utmaningen förut *nöjd* och nu tänkte jag sätta mig och se lite oth innan jag tar natten. Två dagar kvar innan skolan börjar och imorrn har jag en hel del att göra så får inte försova mig! 
 
Blev så glad när jag såg att antalet besökare hade ökat så DUBBELKRAM idag! ♥
 
Det på tallriken vore inga fel just nu! Får bli lite melon till oth :)
 

TRÄNINGSVÄRK

Igår körde jag ett riktigt ordentligt ben/rumpa-pass och benen riktigt skakade när jag gick uppför trappan från gymmet, haha grym känsla som jag inte känt på ett tag. Vaknade upp med träningsvärk som steg till sitt max efter lunch någongång, ajaj! Idag, innan lunch, åkte jag iväg och körde ett axel och magpass. Axlarna pumpade allt vad de hade och nu är 200 av 400 cykelcrunches gjorda *stolt*! Jag tycker personligen att dedär cykelcrunchesena (?)är jättesvåra att göra. Jag tappar lätt balansen i vridmomentet och kan då inte kontrollera benet som går ner? Försöker iallafall så gott det går och hoppas att jag gör någon rätt! 
 
Ben/rump-passet innehöll: Knäböj med skivstång bakom, bencurl, höftlyft med ben på bänk, raka marklyft, utfall med vikter i händerna, benspark & (explosiva) knäböj med upphopp. (exakt ordning)
 
Axel/mag-passet innehöll: Superset av axelflyes (stående flyes) och hantellyft fram, superset av militärpress och hantellyft åt sidorna, magcirkel av liten fällkniv, viktvridning, nedfällning av benen (ett i taget) & crunches med benen på bänk (90grader), 100 cykelcrunches, 100 vanliga crunches och plankanintervall: 20 min vila + 40 min plankan x5 
 
Hörde jag ett bravo? Närå skoja bara. Träning är bara kul och det är ännu roligare att pressa sig själv för att få resultat. Hörde jag ett medhåll? Hoppas jag! (och nu skojar jag inte ;) ) Imorgon planerar jag ett ryggpass och kanske lite löpintervaller, men det senare får vi se! Kanske sparar det tills på söndag, vem vet! 
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och tänka över livet lite. En funderarkväll helt enkelt. Eller så fastnar jag framför något annat. Haha, ha det så bra finisar! KRAM ♥
 
 ♥ oldies
 

Back on Track

...eventually :) Har inte haft någon större lust att sätta på datorn den senaste veckan, har inte varit tillräckligt bloggsugen helt enkelt. Men har inte gjort så mycket mer än att träna, vara i stallet, äta och sova, typ! Måste njuta av den sista ledigheten liksom! Men jag har iallafall under veckan varit i Karlstad på ikea och bergvik, verkligen inte roligt alls, käkat hejdå-pizza, i rötmånad och allt (Y), med bästa Kristin som just nu ligger på playan i Turkiet och gjort Gustavsvik-debuten, galet roligt!
 
Men NU är det ny vecka, nya möjligheter och nya tag (hihi standard-fras). Och det gör jag med att vara med i Ida Wargs veckoutmaning som hon äntligen har börjat med igen!! 400 cykelsitups under veckan, klarar ni det? Let's do it!
 
KRAM, nu sticker jag upp till min älskade häst som jag inte sett sen i förrgår! ♥
 
 

Söndag=soldag=stämmer

Sorri för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit med det (dålig ursäkt). Jag gjorde inte mycket igår mer än gymmade, var i stallet, låg lite i solen och tittade OTH (ku
l lördag osv) och det var SKÖNT !
 
Idag gick jag upp halv 1 (!!) så min dag har knappt börjat än. Jag har iallafall hunnit med ett skönt pass på gymmet, har dock träningsvärk sedan igår haha! Tänkte sticka upp och pussa på min lilla häst också ifall någon av bilarna är hemma, orkar inte cykla just nu. Sedan blir det nog en lugn söndagkväll. Imorrn vill jag upp tidigt, är så träligt att gå upp sent och inte få ut så mycket av dagen!
 
Gårdagens ben pass: 
 
Superset 1: 10 utfall + 10 knäböj x5
 
Superset 2: 10 raka marklyft + 10 tåhävningar x5
 
Benspark 10 reps x5
 
Bencurl 10reps x5
 
Jag vilade ca 1-2 min (hade inget tidtagarur) mellan alla set och övningar. Kan lova att det kändes idag när jag körde knäböj och benspark (i det vanliga schemat) igen.
 

Har inget mer och säga så vi hörs när vi hörs! KRAMAR ♥
 
Oldie from Gothenburg

2 augusti

Hejsan finisar som tittar in hit varje dag!!

Igår hade jag inte tid för något blogginlägg så det var därför det ekade tomt här då. Och nu orkar jag inte heller öppna datorn så det blir ett mobilinlägg hehe!

Idag har jag besökt gymmet och stallet och resten av tiden varit hemma och gjort lite blandat. Idag firade vi syrran eftersom hon har namnsdag idag samt fyller år på julafton, så det blir att hon får en mer speciell dag för sig! :) Så min present blev att baka en hallonpaj med kokostäcke. Och med extra deg för hennes skull såklart.

Nu blir det strax sängläge för att orka iväg på ett benpass imorgon! Längtar... helt vrickat.

Hoppas ni haft en bra dag! KRAM



Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0