Torsdagskväll

Sorry för bloggningsuppehållet men mitt liv har varit lite upp och ner på sistone (egentligen jämt, men mer på senaste tiden), that's why.
Torsdag redan, den här veckan har gått sjukt fort! Men de två veckorna innan lovet kommer bli VÄLDIGT köriga så samtidigt känns det som om det går för fort för att jag ska hinna med allt. Alla saker med skolan räcker knappt att räkna på fingrarna. Funderar dessutom på utökat program nästa år, biologi 1 & matte 4, men jag kan inte bestämma mig för någonting, jättejobbigt verkligen. För vill ha idrott 2 men då kan jag inte gå matte 4 med klassen utan med naturklassen och deras lärare är tydligen strängare...omg beslutsångest! Sedan så ska jag ju plugga körkortsteori + gå riskettan på sportlovet och jag har precis svarat ja till en jobbintervju också. Vet inte om jag klarar ett deltidsjobb just nu, men sommarjobb vill jag gärna ha! Har precis fixat klart mina affischer till UF-mässan på lördag. Hoppashoppashoppas att denna mässa går bättre än den förra!! Nu ska jag fixa mig samt sova för imorgon kör jag på ett morgonträningspass - body pump 45 min kl 8. För på eftermiddan ska jag greja med min UF-hemsida (www.bellasignora.n.nu) samt gå på bio (Ska äntligen få se Ego!!) och käka ute med min finaste pojkvän. Imorgon har vi nämligen halvårsdag + att han har namnsdag, så lite ska vi allt fira! 
 
Annars så mår jag väl ganska så bra ändå, hoppas ni som läser här fortfarande också gör det! Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att göra ett inlägg per dag och göra det så varierat som möjligt. Men jag känner mig lite less på den här bloggen, det känns som om jag bara tramsar runt i den. Har lust att börja om på nytt, med en ny blogg, fast samtidigt ha kvar denna ifall jag skulle ångra mig. 
Vad tycker ni? Och namn. Det skulle nog bli det största problemet. Är så dålig på att komma på bra namn haha.

Kram och godnatt! Ville bara tala om att jag fortfarande lever (efter alla bombhot och grejer!) :)
 
Absoluta favoriten när det gäller kolsyrevatten! Skänker dessutom en liten slant till Ramlösas Vattenfond i samarbete med Röda Korset för olika vattenprojekt i Afrika. Så snäll jag är!
 
 
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0