Förkylningar

Varför fick just jag en förkylning just nu? Fick pang poff jätteont i halsen fredag/lördag och nu kan jag knappt prata. Hade ju tänkt köra sista delen av Utmaningen idag men det kan jag ju bara glömma! Det kan vara livsfarligt att träna med ont i halsen. (Jag har källa till det.) Hade det dock gått över till att jag snorighet/lätt hosta hade jag ju kunnat träna lite lätt iallafall, men icke sa nicke! Ska köra denna utmaning igen en annan vecka och klara det!
 
Får trösta mig med oth tills jag ska iväg till jobbet vid 2. Mamma hade gjort kladdkaka så det slinker nog ner en bit senare skulle jag tro! Har inget mer att säga just nu tror jag, så vi hörs nån gång! KRAMAR ♥ 
 
Är så här glad på livet...
Vill vara så här glad...
 

Since I've been gone

Hejsan på er! Blev ingen bloggning igår av den enkla anledningen att jag tog en lång och välförtjänad (tyckte jag) sovmorgon och sedan åkte och jobbade em-skift. När det slutade (10.00) var det bara att åka hem och sova (ca 4 timmar totalt) för att gå upp och jobba förmiddag idag! Så jag är rätt trött just nu...
 
Eftersom jag kanppt hinner något mer än att sova, jobba, vara i stallet samt träna ungefär, så hinner jag inte tänka ut några bra idéer för inläggen. Det blir nog lättare till veckan när jag är ledig och har mer tid men fram tills dess blir det nog svårt. Men jag ska göra mitt bästa. Vad vill ni läsa om här?
 
Idag körde jag på en myskväll med familjen och såg filmen Pitch Perfect. Den får 3 smultron av 5 av mig, för den var okej och de som sjöng var duktiga. Men jag stör mig på playback - jämt!
Tidigare idag såg jag också People Like Us och den får 4 smultron för den var trovärdig och hade en fin historia att berätta, plus att den inte var förutsägbar! Båda filmerna är iallafall värda att se på!
 
 
 
 
Nu ska jag kolla studentlägenheter. Hörs imorgon! KRAM ♥

Livet har sina goda stunder

Speciellt efter ett toppenlöppass (verkligen!) och massa jordgubbar. Då mår man bra! Jag som trodde jag skulle vara het död just nu, men jag är bara lika trött som jag varit hela dagen hittills plus en pytteliten huvudvärk. Men den kanske beror på sömnbristen? Inte vet jag. Jag vet bara att "Utmaningen" idag kändes mycket, mycket, mycket bättre än vad den gjorde i måndags. Jag orkade mer idag kändes det som och jag fick bara ont i magen/frossa under sista intervallen och inte efter typ hälften, som då! Så nog ger träningen resultat! Jag körde samma hastigheter som i måndags;
 
Uppvärmning: Lätt jogg - 8,5 km/h
Intervaller: Maxfart vs. PW - 14 km/h vs. 7 km/h
Nedvarvning: Lugn promenad (orkar inte PW efter intervallerna ännu) - 5,5 km/h
 
Det kändes så bra att jag faktiskt se fram emot att få springa igen på söndag. Men sedan blir det nog ingen förrän tidigast söndag nästa vecka, för jag vill inte överanstränga mina ben (-hinnor) igen. 
 
Förutom detta har jag idag varit på jobbet precis som vanligt, och det var väldigt segt, och i stallet också som vanligt. Mitt liv rullar på helt enkelt. Längtar efter ledighet. Bara 5 dagar kvar... och 13 till semester/sommarlov!
 
Hoppas ni haft en bra dag! KRAM ♥
 
Gammal bild på GODA ting...
 

Svensk sommar

Ja idag har verkligen varit ett ypperligt bevis på svensk sommar! Nu skulle jag inte vara svårövertalad om en resa till Medelhavet eller Karibien haha! 
Det blev ingen fika med Visan idag utan hon, jag, min pojk och en till från klassen ska gå på bio imorgon. Det var ett tag sen så det blir kul! Vi tänker åka dit och bara välja en film att se tänkte vi. Så får vi se vad som händer helt enkelt. 
Istället för fika passade jag på att spendera lite tid med min pojkvän då vi inte hinner ses sådär jättemycket för jobbet och så. Resten av tiden har jag bara tagit det lugnt, fixat med min matlåda och sånt.
 
Nu borde jag gå och lägga mig. Jag fasar inför imorgon eftermiddag... KRAMISAR ♥
 
 Gammal bild, men såhär nöjd vill jag var efter morgondagens pass också!
 

All that I'm after is a life full of laughter

Härlig låt, underbar film - grym kombo
 
"Life after you" - Daughtry
"Dear John" - Channing Tatum & Amanda Seyfried 
 

TRÖTT

Efter 5 timmars sömn och 8 timmars jobb är jag ganska slut. Gjorde ett försök till att piggna till med den goda fikan (frukten) på bilden nedan. Om ett tag blir det att åka och hämta Visan så åker vi ner och tar en kanske ännu godare, men desto onyttigare, fika på Som Hemma. Som Hemma är som det populära kaféet i amerikanska high school-filmer dit alla går. Nejdå inte riktigt haha. God mat och goda bakverk har de iallafall! 
 
Tråkigt väder det blev idag, med Karlskoga-festen och allting. Inget roligt att stå ute i Ekmansdalen och lyssna på musik när det öser ner regn. Det blir nog hemma-kväll med OTH. Ska ju jobba imorgon, så då blir det ingen sen ute-kväll inte! Synd bara att det bandet jag ville se spelar sist. När jag var liten såg jag dem på Stranddagarna och satt på pappas axlar och blev världens fan. Lyssnade jämt på deras låtar. Hade varit så kul att höra dem igen för nostalgins skull. Men jag tror inte jag orkar ner dit vid den tiden.
 
Nej, nu får jag försöka piggna till lite. Sitter här och gnuggar ögonen och gäspar för fullt. Behöver sömn. 
Skriver säkert igen senare. Tills dess får ni ha en super fortsatt dag! KRAM ♥
 
 

Tiden räcker inte

Imorgon, klockan 6, börjar jag jobba igen efter 4 dagar ledigt. Hur roligt? Får se det så att det inte är ett så dåligt jobb och jag tjänar något på det jag gör. Plus att jag gillar mina arbetskompisar. Det har jag nog nämnt förut? Förutom jobb så är det Karlskogafesten imorrn, MEN bandet jag ville se spelar SIST och jag ska jobba tidigt nästa morgon så det var surt. Men ska träffa min kompis Vi som jag inte sett på 2 hela veckor (Hur fort går tiden egentligen?) så det ska bli kul!! Med andra ord blir morgondagen en vilodag och förberedning inför torsdagens tortyr (löpintervaller igen).
 
Det blev ingen tur till gymmet idag. Jag körde en axel-cirkel här hemma istället, för några timmar sen. Det var ungefär samma som förra gången men jag bytte ut en övning och bytte ordning. Jag har lärt mig att kroppen vänjer sig vid likadan träning så då tänkte jag att jag byter plats på övningarna. Vi får se hur jag ändrar nästa gång!
 
Dagens axelpass (2 kg-hantel)
  • Hantellyft med 90 graders armbågsvinkel upp till axelhöjd
  • Överarmslyft åt sidan och uppåt, med underarmarna hängande i 90 graders vinkel.
  • Poliquin raises
  • Som (1), med en uppfällning och trycker armarna mot varandra två gånger
Jag gjorde övningarna efter varandra, 30 s var, i 5 varv med 1 min vila mellan seten. Dock så kände jag att det inte var tillräckligt. Antingen borde tiden höjas till 1 minut på varje övning eller så borde seten fördubblas. Något av det kommer jag göra nästa gång.
 
Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon! Godnatt & kram! ♥
 
 ...or just happier...

God morgon

Jag har precis kommit tillbaka från en morgonpromenix och nu sitter jag och får i mig lite frukost. Om cirka en timme, när frukosten har lagt sig i magen, så tänkte jag köra ett hemma-pass på axlar. Det är det som är skönt med att ha rätt vikt på hantlar hemma, då slipper man åka iväg till gymmet när det krånglar. I mitt fall var det tidsbrist samt bussbrist. Vi hörs senare! Kramis! ♥
 
 

Måndag

Idag har jag knappt gjort någonting. Njuter av min ledighet till fullo hehe! Igår övertalade jag pappa om att vi skulle dra och träna tillsammans på gymmet där han har kort, så det gjorde vi när han slutade idag. För det första fick jag gå in gratis (första gången=gratis tydligen) sedan uttnyttjade jag ett av löpbanden för "Veckans Utmaning". Så 1 av 3, check! Det känns jättebra nu några timmar efter, men jag var helt slut precis efter. Fick frossa och magen vred sig inombords, vilket alltid händer när jag anstränger mig lite mer än vad jag borde göra. Så nu väntar jag med nästa tills torsdag och tar den sista på söndag. Det känns som en bra uppdelning! Två dagar mellan varje, varav en får bli vilodag. Onsdag och lördag, dagarna innan, blir vilodagar kan vi säga redan nu. Kommer säkert att ändra mig, men det är kul att planera!
 
Efter gymmet följde jag med upp till stallet och vi gick en runda med vår stora hund (häst). Var så trött i benen att jag inte orkade springa. Efter det har jag bara tagit det lugnt. Min pojk gjorde en snabbvist här efter sin övningskörning. Så duktig, stolt över honom! 
 
Nu ska jag återvända till ett alltför spännande avsnitt av oth och sen sova. Har som mål att ta en morgon-pw imorgon och sen åka till gymmet innan lunch. Vad ska jag träna, ben eller axlar? Eller mage kanske? Har beslutsångest. Hoppas ni haft en bra dag! Hörs imorgon!
 
KRAM ♥ 
 
 
Gillar min sötnöt ♥
 

Veckans utmaning - Intervallträning

Godmorgon finisar!
 
Vilken toppenbörjan detta blir för denna vecka samt hela min löpsommar! Hoppas bara inte benen pajar på köpet. Jag är alltså med i Utmaningen hos Ida Warg igen och denna vecka handlar det om löpintervaller. För egen del känner jag att det kommer bli tufft (då jag är en ovan löpare, men jag får ta det på egen nivå och köra därifrån) men också väldigt roligt. Det kommer nog märkas resultat och hur kul är inte sånt? Vill ni också vara med? Checka länken ovan! Nu kör vi!
KRAM♥
 

WeekEND

Hej finisar!
 
Ännu en vecka har flugit förbi, alldeles för fort. Det är mitt sista sommarlov ju, måste ta vara på denna tid, får väl inte vara ledig hela 10 veckor förrän pensionen om sisådär 50 år haha! 
 
Vad har jag gjort idag då? Jo, jag började med att ta en alldeles för lång sovmorgon och blev därför sen till gymträffen med min pojk (utnyttjade hans hjälp i bänkpressen hehe). Jag tog också en barbackatur med goaste hästen på eftermiddan och syrran gick med. Lyckades nästan övertala henne att skaffa gymkort och träna med mig... Sen kom min pöjk in till mig och vi fixade lite inför vår ettårsdag. Nu har han fått skjuts hem av mig så han slapp ta bussen och jag ska sätta mig och titta på några OTH-avsnitt. Mysfaktor!
Imorrn vaknar jag upp och är SJÄLV i huset, bara jag som är ledig. Så då ska jag njuta av ensamheten och fixa runt lite här hemma, äta en tidig lunch och sen sticka till gymmet! Tror jag. Kan inte bestämma mig om jag ska köra ben eller mage. Får sova på saken! Idag körde jag, som ni kanske redan listat ut, muskelgrupp bröst och även Ida Wargs Utmaning. Här är bröst-programmet:
  • Uppvärmning 10 min på crosstrainer
  • Flyes i cross-cable-maskin - 10x5 reps, 1 min vila mellan seten
  • Bänkpress - så mycket jag orkade på olika vikter, hittade mitt maximum, som definitivt bör höjas
Sist men inte minst blev det en cirkel på 3 övningar. Jag gjorde programmet med 10 reps på varje övning i 5 varv med 1 min vila mellan varven.
  • Armhävning på knä 
  • Flyes med hantel på bänk
  • Pullover med vikt/hantel på bänk
  • Stretch
Vi hörs mer imorgon! Då är det möjligt att det dyker upp lite midsommarbilder på bloggen... KRAM ♥
 
Photo by laukhamarr • Instagram
Ph: weheartit
 

Årets midsommar

...Blev molnig och regnig, precis som väntat. Det regnar alltid på midsommar (ibland lite och ibland mycket). Lite komiskat faktiskt. Men min midsommar blev bra ändå! De första 6 timmarna jobbade jag och påbörjade alltså min midsommar med mina goa arbetskompisar. Sedan sov jag till 2 och spenderade resten av dagen med familjen samt morbrors familj som kom över lite senare på eftermiddan. Det blev en härlig kväll med bra sällskap och för mycket ätligt haha! När de åkte hem gick jag och syrran ut för min årliga hoppa-över-gärdsgårdar-och-plocka-blommor-tradition. Dock så förstörde jag alltihop med att prata, syrran påminde mig efter 3 staket, och så glömde jag att lägga dem under kudden. Ibland är jag rätt klumpig...
 
Idag drog jag lång sovmorgon, låg uppe lite för länge med några oth-avsnitt hehe, och käkade midsommar-rester...mumma! Har varit i stallet idag också. Cyklade med mamma när hon tog sig en tur. Man tar väl alla chanser till träning? Blev dock väldigt ledsen över en jättemager katt som vi mötte på vägen. Den var hur snäll som helst och inte alls skygg, men livrädd för hästen så det gick inte att få med sig honom. Det gjorde ont i mig.
 
Nu har jag precis tagit mig en dusch efter lite träning - biceps och triceps fick sig en omgång samt ben och mage i Utmaningen. Såhär körde jag:
  • Bicepscurl båda armar samtidigt - 2 kg, 20 reps, 5 varv, 1 min vila mellan varven.
  • 1. Tricepspress bakom huvudet - 4 kg
  • 2. Dips
  • 3.Tricepspush bakåt (stå på alla 4 och höj upp överarmen, så underarmen blir hängande i 90 grader, och sväng underarmen uppåt och bakåt) - 2 kg
  • 4. Armhävning på knä
10 reps på varje övning (10 st/arm i övning 3), 5 varv och 1 min vila mellan varven.
  • Koncentrationscurl - 2 kg, 20 reps (10 st/arm), 5 varv, 1 min vila mellan
Nu tänker jag gå och få i mig mat. Imorgon kommer jag lägga upp bilder ifrån gårdagen samt köra ett träningspass med fokus på bröstet. Njut nu av resten av midsommaren allihop (det är ju ännu midsommardagen) så hörs vi imorgon! KRAM ♥
 
Från förra midsommar!
 

Hard Work

Har precis påbörjat nattskift nr 2 och än så länge är jag vaken och hyfsat pigg. Får väl se om jag fortfarande är det om några timmar haha!
Eftersom jag kom hem 7 imorse sov jag ändå fram till eftermiddan och då åkte jag direkt ner till jobbet för en jobbrelaterad sak med personalavdelningen, som naturligtvis gått hem tidigare såhär innan midsommar! Så när min pojk slutade jobbet åkte vi och badade istället. Badkrukan kom i, även fast det var kallt haha! När jag kom hem vid 8 blev det efterlängtade Carrie Diaries på tv och sen åkte jag hit!

Så nu vet ni varför dagens uppdatering blev aningen sen... Nä nu borde jag koncentrera mig på jobbet! KRAMAR!



Japp såhär ser jag ut utan smink...

Jag har fått ett roligt paket

Är fortfarande lika glad som jag var i morse, bara tröttare. Träningspasset gick hur-bra-som-helst! Är så glad, klarade att göra marklyft också. Förut har det gjort ont i ryggen ibland när jag gjort dem, men jag tog det lugnt idag och det fungerade utmärkt.
 
Dagens pass:
 
  • Lats - 15 reps x 5 varv 
  • Rodd i dragmaskin - 15x3
  • Lats bakom huvudet - 15x3
  • Raka ryggresningar i diagonalställning - 15 reps + ryggresningar med vrid - 16 reps - x3
  • Rodd med hantel liggandes på mage på bänk - 15x3
  • Marklyft - 15x3
  • Stående rodd - 15x3
Jag körde ca 1 min vila mellan seten och mellan övningarna. Detta kändes jättebra efteråt! Ska nog basera fler av cirkelträningarna med bestämt antal reps istället för tid för att variera lite, för då kan man göra övningarna långsammare och verkligen känna att det blir rätt! Ni borde prova, jag kommer definitivt göra om detta program!
 
Imorgon blir det vilodag, med undantag av "Utmaningen" som jag glömde göra idag och gör imorgon istället! Nu på kvällen hade jag fått ett paket innehållandes det på bilden. Så gissa vad jag kommer att göra nu?! Sedan blir det powernap för 10 börjar jag mitt arbetsskift. Första nattskiftet it is! En av mina kollegeor jämförde känslan efter ett nattskift med ett baksmälla så vi får väl se hur jag mår imorgon haha! 
 
KRAMIS! ♥
 
 

Sommarfrukost

Godmorgon!
 
Idag är jag glad av nån anledning, vet inte varför då jag varken är ledig eller har något speciellt roligt planerat idag. Det är väl det fina vädret och tanken på att jag strax ska iväg till stallet och köra ett jobbigt skönt ryggpass! 
 
Vad har ni planerat idag?
 

Har startat dagen med att äta frukosten här nedanför, mums, och försökt knåpa ihop någonting till pojkvännens efterfrågade träningsschema. Det går väl sådär men jag får försöka senare igen. Nu ska jag som sagt till gymmet och fokusera på mig själv och min träning, det behöver jag!
 
Vi hörs senare! KRAM ♥
 
 Banan+kiwi // Vattenmelon // Yoghurt med smak av Sommarbär (0,05% fetthalt) // Multivitaminjuice
 

Sent inlägg

Hej mina vänner! Idag blir det ett sent inlägg för jag hann inte sitta något framför datorn innan jobbet. Jag började dagen med en pw/promenad utmed sjön och det var SÅ skönt. Lagom varmt och lagom lång med dryga 5 km. När jag kom hem åt jag en liten frukost för att sedan köra lite styrketräning för mage! Programmet jag använde var detta:
  • Halva fällknivar (med böjda knän) 
  • Fälla ner vartannat ben
  • Rumplyft uppåt med raka ben
  • Indrag med benen på fitnessboll
Jag gjorde 20 reps på varje övning (10 st/ben på nr. 2) och körde 5 varv med 1 min vila emellan. Efter detta körde jag 100 crunches, omgång 1 av Veckans Utmaning hos Ida Warg samt plankan i 1 min. Så någonting lär jag känna i min mage imorgon!! Hoppas jag iallafall, så att min missunnade lunch idag inte var förgäves haha! Fick stressa till bussen och sedan äta en macka innan arbetet började, det var inte så roligt!
 
Men imorgon blir det andra bullar, för då kör jag ett ryggpass på gymmet tidigt på dagen och börjar jobba sent på kvällen. Nu är jag helt slut efter dagen och helt klart sovberedd!
 
KRAM & GODNATT FRÅN MIG ♥
 
 

Veckans Utmaning

Denna vecka är jag återigen med i Veckans Utmaning hos Ida Warg! Veckans tema är superset av djupa utfall och crunches. Börjar mina varv imorgon då jag ska iväg nu och jobbar sedan till 10 ikväll!
 
Blir grymt taggad på sådant här så nu kör vi!! KRAMAR ♥
 

En slags hatkärlek

Jag får träningsvärk varje gång jag har tränat eller rört på mig, det kvittar vad jag har gjort. Idag har jag dubbel träningsvärk. Dels från axelpasset i förrgår och dels från benpasset igår. Axlarna gjorde mest ont igår och värken börjar gå över, men med benen och rumpan är det desto värre, får ta hjälp av händerna för att sätta mig på huk haha! Så jag har en slags hatkärlek till träningsvärk; jag älskar påminnelsen om att jag har gjort något som min kropp kommer att tacka mig för senare, men samtidigt så kan den vara så jobbig och trälig under tiden när musklerna återhämtar sig.
Vad tycker ni om träningsvärk?
 
Idag gjorde jag sista fm-passet på 1,5 vecka. Har sovmorgon varje morgon ända fram tills dess, så skönt! Så nu ska jag sätta på en film och mysa in kvällen tänkte jag. Imorgon har jag tänkt att starta dagen med en promenad.
 
Så ha en fin kväll fina ni därute! KRAM ♥
 
Ikväll åt vi pappas goda bananpannkakor, mums! ♥ 
 

15 juni

Idag är det 1 månad + 1 dag sedan jag fyllde 18 och 1 månad - 1 dag sedan jag fick körkort. Sjukt vad tiden får fort!
Var ganska pigg på jobbet idag, eller iallafall de fyra första timmarna, sedan slog tröttheten in. Ska bli skönt att få sova på måndag. Då blir det nämligen eftermiddagsskift i 2 dagar och nattskift i 2 nätter. Får sedan ledighet över midsommar i fyra dagar, totalt 5 sovmornar. Den tanken är inte så dum den, kommer bli så skönt!
 
Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde ett pass med fokus på benen, och lite rumpa och mage. Körde ett egengjort cirkelträningsprogram igen samt en liten mini-crossfit och lite till.
 
Annas bencirkel
 
1. Knäböj - stång + 5kg
2. Utfall - 10kg (en 5kg-vikt/hand)
3. Knäböj med sidkick
4. Höftlyft (varierande på bänk och golv)
 
Gör även dessa övningar i rad utan vila emellan, 30s per övning. Det är 5 varv som gäller och 1 min vila mellan varven.
För att variera svårighetsgraden kan man öka tiden för varje övning till 1 minut, eller köra varannan övning 30 s och varannan 1 min eller minska vilotiden mellan varven till 30 s. Till nybörjare skulle jag rtro på att köra dessa övningar utan vikter så man får in tekniken ordentligt (knäböj kan göra mycket skada annars) och/eller minska till 3-4 varv om man känner att man inte orkar göra de 1-2 sista varven med ordentlig teknik. All träning bidrar till resultat om du gör den rätt, oavsett hur många reps och varv man har gjort! Min åsikt är att det är bättre med lite och fokuserad träning än mycket och slarvig. 
 
Minicrossfit
 
10 Bencurl på mage + 10 benspark (minns ej vikterna, kan varieras som man själv vill ha) x 5
 
Gjorde 20x5 tåresningar i sittande ställning med 15 kg och 100 crunches.
 
Hoppas ni vill testa på detta, jag kommer definitivt ha träningsvärk imorgon! Nu --> lördagsmys!
KRAM ♥
 
 Genomyttigt och otroligt gott ♥
 

Arbete och träning

Hej finisar!

Har haft en lång dag idag, vaknade och gick upp vid 5 och befann mig på jobbet 6 för sommarens första arbetsdag! Jobbar i 6 dagar till innan jag får ledigt i 4 dagar men det ska nog gå bra!
 
Efter jobbet gick jag till gymmet och körde ett egengjort cirkelträningspass med axlar. Det var tungt men kändes skönt efteråt. Körde även lite mage efter axlarna!
 
Annas axelcirkel

1. Axellyft med hantlar åt sidan med 90 graders armbågsvinkel (jag gör denna stående)

2. Som ovan plus att man fäller armarna uppåt (samma armbågsvinkel) och trycker dem mot varandra två gånger och fäller ner 

3. Hantellyft (lätt framåtlutad och med lätta knän) där man lyfter överarmarna rakt upp och rakt utåt så armarna bildar 90 grader (jag gör denna stående)

4. Vandrande plankan
 
Här finns övning 1! 
Här finns övning 3! 
 
Vandrande plankan: Plankans ursprungsposition, upp på arm 1, upp på arm 2, ner på arm 2, ner på arm 1, upp på arm 2, upp på arm 1, ner på arm 1, ner på arm 2... och repetera!
 
Jag gör varje övning i 30 s efter varandra utan paus mellan, vilar sedan 1 minut och kör 4 varv till, sammanlagt 5 varv! Jag valde 2kg-hantlar eftersom det är det jag klarar och forfarande har en bra teknik, vilket är viktigt för att inte få ont i nacke och rygg t.ex. 
 
Dagens magprogram
 
50 raka crunches
50 sneda crunches med lyft ben (gör inte alla reps i rad, det kan bli jobbigt för höften)
1 vanlig planka - 1 min
1 sned planka/ben med knät i och armen uppåt - 1 min
1 vanlig planka - 1 min
 
Nu ska jag gå och äta välförtjänad mat och mysa med film med min mor. Hoppas ni haft en bra dag ni också! KRAM ♥
 
Wake up And work out | via Tumblr
Ph: weheartit
 

Studentlägenheter

Godmiddag på er!
 
Började dagen med att somna om två gånger efter alarmet i morse, vilket har resulterat i att jag känner mig hur seg som helst. Hamnade iallafall till slut här framför datorn för att kolla på studentlägenheter. Jag har nämligen tänkt söka högskola/universitet direkt efter jag slutar gymnasiet nästa år (om jag orkar) men inte i området där jag bor, utan i städerna Stockholm, Linköping, Uppsala, Göteborg och Halmstad. Så därför skulle det vara bra att ha någonstans att bo tänkte jag. Flera bekanta säger att det kan ta flera år innan man får någonting så det är väl dags att börja söka nu. Det finns så mycket sidor och områden så man blir alldeles snurrig. Varför ska det vara så svårt att kunna plugga?
 
Någon som har förslag på någon bra sida för de här städerna? Kanske något specifikt bra område? Vore jättesnällt om ni kommenterar! KRAM ♥
 
Bright And Cozy Apartment in Gothenburg Featuring Unique Splashes of Personality
Untitled
Ph: Weheartit

Sommarens träning

Förra veckan var jag ju som sagt med i Veckans Utmaning hos träningsbloggaren Ida Warg. Men jag misslyckades helt, hann inte med någon av övningarna alls. Så ikväll och imorgon ska jag sätta mig ner och skriva till ett ordentligt träningsschema för sommaren. Jag ska planera olika cirkelträningar för både blandade och enstaka muskelgrupper och skriva upp de reps, set och vikter jag tänker använda och hur mycket jag ska öka i taget, och konditionspass där jag sätter upp mål för hur mycket jag ska orka under en viss tid. 4-5 träningspass i veckan siktar jag på att klara av.
 
Blir så taggad när jag skriver det här. Motivationen är på topp så nu kör vi!
 
Do More | via Tumblr
 Ph: weheartit

SOMMARLOV

Börjar med att säga att jag är så glad att skolan äntligen är slut nu, slippa allt som har med skolan att göra i 2,5 månader (haha rekordlångt sommarlov i år tror jag!) och få tid att göra det man tycker är roligt. 
 
Tror jag drar en liten sammanfattning på förra veckan, det hände en hel del då:
 
 - I onsdags var det studentbal i Karlskoga, och jag var som vanligt nere och tittade på alla fina par. Kan inte riktigt fatta att det kanske är jag som går uppför den backen nästa år!
 - I fredags var det studentdag för alla 3:or i Karlskoga och Degerfors. Det var även vanlig skolavslutning för resten av oss gymnasister i Kga så där spenderade jag första delen av dagen. Blev jättestolt när pojkvännen fick stipendium. Sedan tog vi bilen och åkte in till Degerfors där bästa Emelie skulle springa ut! Tog massor av kort och gav henne både blommor och en present från mig och familjen. Efter utspringet åkte vi upp till stallet och tog bilder på henne och Prillan. Efter en snabblunch drog jag ner på stan med Åsa och tittade på studenterna när de åkte runt på lastbilsflak och i höskrindor och spred glädje! Sedan åkte jag upp på studentmottagning hos Emelie, gjorde lite hästskötning i stallet, hem till Emelie igen och sen blev det hemmakväll med grillat och Grey's. Längtar efter min student!!
 - I lördags blev det en pw innan lunch, massa solning efter lunch, bad med min lilla häst och sedan supermumsig kvällsmat iform av pappas bananpannkakor. Dock inte så bra för min mage, tror nämligen att att jag börjar bli överkänslig mot mjölk då min pappa också blev det i min ålder och jag går runt och har svullen och ond mage nästan jämt!
 - I söndags gick jag och min pojkvän en promenad på ungefär 2 timmar, vilket var jätteskönt! På eftermiddagen åkte jag med honom när han övningskörde. Jätteduktig är han!
 - I måndags var jag första dagen på sommarjobbet - Outokumpu Degerfors. Fick en rundvandring, säkerhetsgenomgång, kläder, schema osv. Hade lyckan att bli en av de två som är lediga och inte börjar förrän på fredag samt är ledig över midsommar. Ibland har man tur! 
 - Igår gick min lillasyster ut 9:an så det firade vi med mat nere på Strandkanten. Åkte sedan och badade med pojkvännen på kvällen, första doppet för i år!
 - Idag har jag latat hela dagen hittills, såg slut på OTH  så nu kan jag inte titta på det. Städning, häst och promenad/springtur står på schemat för resten av dagen skulle jag tro!
 
Oups det blev visst en hel bibel det här, ibland är det kul att skriva av sig! Här kommer en liten bildbomb på köpet! Ha det så bra så hörs vi! KRAM ♥
 
 
Efter en springtur i torsdags
Från studentdagen
Min "outfit" på studentdagen
Min pojkväns katt älskar alla mina väskor
Så här såg jag ut igår!
Från igår i solen
 

Veckans utmaning hos Ida Warg

Hejsan på er alla solstrålar där ute! Idag hade vi fint väder igen och det är så skönt att vara ute i solen och  värmen. Men idag har jag varit träningssugen hela dagen, vilket värmen idock vann över! Drog till stallet istället för gymmet och tog en promenix, funkade det med!
Det är sjukt vad jag saknar träningen nu efter 3 veckor av slutprov och skolelände och noll tid över för träning. Det märks i kroppen att man inte tränar! Men jag fick motivation på att börja springa igen förra måndagen efter att ha sprungit skolans minimara på dryga 9 km. Det blev definitivt ingen rekordtid men det kändes superbra i kroppen och ingenting alls i benhinnorna (möjligtvis i början när benen var kalla), utan baralite i knäna i slutet. Blev så glad!
 
För att komma igång med träningen igen tänkte jag därför vara med på en "Veckans Utmaning" som Ida Warg har på sin blogg http://idawarg.chic.se. Hade tänkt vara med på alla dessa fyra var för sig men det har inte hunnits så vilken tur att jag får alla på en gång!! Nu kör vi järnet hörrni! KRAMAR ♥
 
 
 

1 juni

Nu är sommmren här på riktigt, både till datum och väder. Den kunde inte ha börjat bättre med en så här fin dag! Hoppas att ni har njutit av den lika mycket som jag! KRAMAR ♥
 
Large
Ph: weheartit.com

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0