On the road

 
     
Bilder från WeHeartIt
 
 
 
 

Glad Påsk

 Hejsan på er! Ska alldeles strax gå och lägga mig, då jag ska upp tidigt imorrn. Men ville titta in och önska er glad påsk! Hälften av påskdagarna är ju faktiskt kvar även om större delen av påskafton 2013 är över.
Idag har jag mestadels pluggat igen lite matte, med små avbrott som inneburit påsklunch hos mormor och ett litet besök i stallet. Har varit glad idag så det har varit en bra dag allt som allt idag för mig! Hoppas eran också varit det!
För en stund sen kom min pöjk hit så ska mysa ner mig med honom strax. Imorgon åker hela familjen och han ner till farfar och träffar släkten på pappas sida. Blir spännande... min pojkvän har nämligen inte träffat dom än!
Tror inte jag hinner uppdatera imorgon så ni får ha en fortsatt fin helg! KRAM
 
Och förresten... vad vore påsk tv utan påskreklam för ica?? Ytterst lite!
 

Äntligen är det lov

Äntligen säger jag bara! Har längtat så himla mycket till detta lov och äntligen är det här! Ikväll blir det myskväll här hemma hoppas jag på och imorgon ska jag plugga massor för att slippa det under resten av lovet. Ska göra så mycket jag kan under helgen är tanken iallafall! 
Iallafall skrev som en av fyra stycken ekonomi-provet imorse och det kändes bra efteråt. Hade en känsla av att det inte hade gått bättre hur mycket jag än hade pluggat under lovet heller så det var skönt att få det avklarat. Fick även bekräftat att jag har fått teoriprov och uppkörning bokat för mig, såg någonting på elevcentralen igår men var inte 100 % säker och så såg jag idag att de hade ringt mig, så då ringde jag dom istället. Börjar redan bli nervös bara för det!
Nu ska jag till stallet, mysigt! Hoppas ni har haft en bra dag! Kramar ♥
 

Stolthet och fördom

Hej finisar! Haft en bra dag? Min har varit hyfsad, har både hunnit varit i skolan i ca 8 timmar och tagit mig en ridtur på liseskruttan och Åsa o Devinco. Fick dessutom tillbaka konstruktionsprovet som vi gjorde igår och jag är jättenöjd med resultatet hehe, inte topptopp men jag hoppas att det lönar sig till minst C i betyg i slutändan! Annars har det inte hänt mycket i mitt liv, vårt skolprojekt blir troligtvis inte klart eftersom vi bara fick vara i verkstan 40 minuter av 2 timmar på projektet för att lärarna skulle på möte. Verkligen schysst när det var sista gången. Får trösta oss med att situationen var likadan för alla andra grupper oxå utom en! 
Borde verkligen gå och lägga mig nu eftersom det kanske blir provskrivning direkt imorgon bitti i företagsekonomi. Sen blir dagen förkortad då konstruktionen blir inställd och vi flyttar fram caden. Sen är det looooov! Ska bli så himla skönt verkligen! Vi hörs, kram!
 
Har söt-begär. Funderar på att köpa en stor påse påskgodis på maxi imorrn att tröstäta för att jag inte kan träna. Blir så ledsen i ögat...

Man kan aldrig veta innan och man kan aldrig ändra efter

Jag har faktiskt kommit undefund med VARFÖR jag bloggar så dåligt! Mina datorer har en del år på nacken --> segast i landet, vi har ett inte bredband utan ett tidigt ADSL så internetet är inte 100 det heller och så har jag inte iphone så jag kan inte använda blogg.se-appen för det finns ingen för android. Så skönt det kändes att komma på alltihop!
Hej förresten! Har haft en pissdag idag så vet inte hur jag fick inte en positiv stämning i raderna ovanför. Idag hade vi bryt-dag i skolan (typ plugga-igen-dag) och jag fick inte så mycket gjort egentligen fastän jag behövde. Avklarade ett prov som kändes bra. Bara ett kvar innan lovet nu! Efter skolan blev det körskolan med körlektion och lite teoritest. Igår blev jag klar med det obligatoriska i teorin så imorrn skriver de troligen in en uppkörningstid på mig (deras system krånglade idag förstår ni). Har även hunnit boka halkan under den tid som bloggen stått ouppdaterad och även ändrat den idag. Ska göra den en vecka senare för en kille ville ha min plats för att kunna få uppkörning. Visst är jag snäll? Han vart överglad haha, tacka flera gånger ju! Efter körkolan gick jag till Kulturskolisen och hade sånglektion med en vikarie som läser till sångpedagog som var suuuuuperduktig. Ho blir en bra lärare! Fick sjunga jazz till jazzworkshopen efter lovet, roligt att testa något nytt!
Nu börjar jag allvarligt undra om någon orkat läsa all denna text. Orkar inte ens läsa igenom den själv! Nu ska jag lyssna på musik och surfa vidare, och sova TIDIGT. Hörs imorgon!
 

 
Två från igår och en från idag!
 
 

Just an ordinary day

Tjenere vänner och ovänner! Har inte hunnit med att blogga i vanlig ordning så då har det gapat tomt på inlägg. Har inget och komma med nu heller egentligen. Hade bara lust att kika in och säga hej! Idag har jag pluggat, precis som vanligt, lite körkortsteori så ska göra testet för fas c om en stund och därefter plugga matte. Efter det ska jag planera mitt liv fram tills påsklovet. Det ska bli så skönt när det är här! Dessutom ska jag hinna med att planera ett träningsschema och be till gud om att bli frisk från mitt dumma hals, vill ju träna!! Men vill att klumpen och de tillfälliga svullnaderna i halsen försvinner först. Får se vad jag gör åt saken... NU däremot ska jag göra ett collage till  min fina pojkvän om vad jag önskar mig när jag fyller år (han har bett om det hihi)!! Så ni får ha det bra tills vi hörs igen! ♥
 
Min eftermiddag

18 år!

Hejsan svejsan kära vänner! Har inte hunnit med och blogga den senaste veckan, har haft fullt upp! (Men har ändå bara gjort det vanliga) Framför allt har jag förberett inför min älsklings 18:onde födelsedag idag. Den blev jättelyckad och jag är så glad över att jag har dig min finaste pojkvän! Du lyser upp min värld som ingen annan kan och jag älskar dig av hela mitt hjärta! Hoppas du haft en underbar 18-årsdag med massa fina presenter, våran goda tårta och härligt sällskap, för det har jag haft! Grattis igen goding, nu är du allt några minuter över 18 år! ♥ 

 

Nu ska jag sova, imorgon vankas det regional uf-mässa! Godnatt gott folk!

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0