I skolan

Lunch o provplugg i solen!!


18 år

Idag är/var det äntligen min tur att fylla 18 år! Har haft en superdag med fina presenter, goa grattis-hälsningar, underbara människor och en riktigt trevlig överraskning! Hihi den får ni inte veta än! Så har varit glad hela dagen och nu på kvällen sprack det upp och blev riktigt fint väder dessutom, blev så glad! Det var inte mörkt ens vid halv 11 när jag tittade ut! Så himla skönt, nu är sommaren riktigt nära! 
 
Förövrigt är mitt liv rätt kaos och kommer vara det hela veckan ut troligen, så uteblir bloggningen igen så vet ni varför! 
 
Hoppas er dag varit lika fin som min! KRAMAR ♥
 
Vill inte bli stor bild, men det står en 0:a nedanför den vänstra lila fläcken! Hade nedräkning till idag!
 
 

5 dagar

Kan knappt fatta att det bara är 5 dagar kvar tills jag blir 18 år! Inte för att jag tycker att det är någon big deal (snarare tvärtom), men det innebär ju faktiskt att jag blir vuxen och myndig och allt vad det innebär, och jag vet inte riktigt om det är något jag vill än eller inte haha. Vill både vara barn och vuxen! Är rätt barnslig och så och samtidigt är jag så himla sugen på att ta det där stora steget till ett nytt liv; bostad, jobb osv och ja, starta om liksom! Vill göra massor av saker i framtiden! Tycker själv att jag låter som en riktig drömmare när jag skriver såhär, men det kostar inget att önska eller drömma... 
Idag har jag endast pluggat, varit i stallet och kört lite bil. Tråkigt liv men jag tänker verkligen ta det lugnt de här lediga dagarna vi har fått, för nästa vecka blir rena pestveckan, det är hur mycket som helst på gång verkligen. Nu är jag klar för idag så ska gå in till mig och göra lite utmaning och kolla ett avsnitt Grey's.
Hoppas ni har haft en skön dag och vilat upp er! Kramar ♥
 

Lillördag

Onsdag/lillördag är snart över och vi är lediga i hela 4 dagar framåt! Så sjukt skönt!! Ska sova ut varje dag, träna sönder och plugga ihjäl mig hade jag tänkt, lite överdrivet förklarat.
Mellan 8 och 18 hann jag med både skolan, UBK på trafikskolan och kör på kulturskolan, och ikväll har jag varit hos min sjuka pojkvän och haft filmmys. Svepte nyss ett glas med juice för att C-vitaminerna ska rädda mig från smitta haha! Vill inte bli sjuk nu, har uppkörning och träning att göra... Next up blir det lite Grey's och "lite" sömn. Hoppas på sol när jag vaknar imorgon! Kramisar från lilla mig! ♥
 
Large

Sommarvärme ♥

Idag har jag gått ute i endast linne för första gången i år samt solat för första gången, i linne och kortkorta tights, klockan 6-7 och frös pyttelite endast när det kom lite vind. Hur skönt som helst! Nu är snart sommaren här...
 
Idag har jag varit i skolan, slutade en lektion tidigare och efter det åkte jag ner och körde en körlektion. Imorgon ska jag köra UBK/Lilla Uppkörningen och det känns faktiskt bra. Så nu ska jag göra teoritest så att det känns lika bra där, om exakt en vecka är det dags för prov! När jag kom hem så åkte jag med mamma till stallet och gick hem när hon gick ut, superskönt! Sedan satte jag mig och solade lite, också superskönt! Resten av kvällen kommer bestå av fysikplugg och förhoppningsvis ett avsnitt Grey's Anatomy. Hoppas ni har haft en bra dag! KRAM ♥
 

Ny vecka och nya möjligheter

Hejsan på er! Måndag idag och vi går bara 3 dagar i skolan denna vecka, hur härligt är inte det?! Både idag och igår var min pöjk här, så har inte fått mycket plugg gjort, men det gör inget. Igår klockan 5-6 kom jag dessutom på att jag hade en svenskauppsats att göra tills idag som jag inte hade börjat med. Bra jobbat Anna! Så min kväll igår vart långt ifrån det planerade. Somnade halv 2 istället för 10. Men det var så onödigt att göra uppsatsen för vi hade ingen lektion idag heller så kunde inte lämna den. Så vi slutade redan vid 11, 1,5 timme i skolan en måndag är inga fel! MEN så svarar inte min sånglärare mig på om vi skulle ha sång idag, så jag kunde inte åka iväg och träna med killarna när vi slutat utan fick göra det själv 3 timmar senare! Satt och väntade på Kulturskolan till och med men hon kom inte. 
Trots allt detta är jag gladis idag! Har tränat, sett på Grey's Anatomy och varit med fina och goa människor hela dagen!
Nu sitter jag och äter det goda på bilden ovanför och ska göra ett teoritest, ett mejl till sommarjobbet samt några fysiktal! Vi hörs imorgon! Kramisar ♥

Smått och gott-söndag

Tjatja! Idag gick jag upp tidigt för att åka iväg till gymmet. Blev ett konditions- och magpass, riktigt härligt! Slog 5km-rekordet på crosstrainern med 18 sekunder! Har börjat gilla söndagar på grund av detta (slog ju rekord förra söndan också)! Så himla kul att det går framåt! 
Har fått i mig god mat och lite efterrätt också och nu sitter jag här och gör upp ett schema till mig själv över eftermiddan och kvällen. Så här ser planerna ut:
  1. Körkortsteoritest
  2. Kolla Kalle Blomkvist och Rasmus (Urmysig!!)
  3. Plugga matte och fysik
  4. Gå promenix med moder
  5. Äta
  6. Plugga mer
  7. TV eller film
Sen så får vi väl se hur det går. Brukar vanligtvis göra upp scheman men så genomförs de oftast inte iallafall! Hörs möjligtvis lite mer ikväll! Försökte blogga från appen på mobilen förut men det krånglade på direkten så vi får se om jag hinner! Kramisar ♥
 
Me at the gym! ~ Igår åkte jeansjackan på för första gången i år!
Svartälven är väldigt blå nu den. Härliga väder!
Mums!
Äntligen har vitsipporna kommit fram vid tunneln! Tittade för inte så länge sen men då hade de inte gjort det.

Örebro

Hejsan fina bloggläsare! Bättre sent än aldrig med ett blogginlägg eller hur? Idag blev det en tripp till Marieberg för mig, lillsyrran och mamma. Vi var där i drygt 7 timmar men jag kom hem med 1 enda plagg och totalt 3 saker. Ytterst starkt jobbat av mig tycker jag! Är sjukt snål av mig haha! Har annars inte gjort något annat än det och varit i stallet. Käkade lite mat i soffan och såg på TV en stund och nu så har jag suttit och pluggat matte en liten stund. Har ingen fritid längre... Men imorrn ska jag till gymmet och köra lite. Har längtat typ hela dagen, älskar att träna!
Nu ska jag gå och fixa mig för natten. Kramar!! ♥
 
Lite bilder från idag
Mina köp idag: Klämma med snodd - H&M / Pincett - Kicks / Tubtopp - Gina Tricot
Inget Marieberg utan fika på Expresso House. Älskar deras varma choklad, mumma!
Älskade detta linne! Fanns ett kvar, i min storlek, MEN hade ett hål i spetsen. Så himla synd!

Toppar och dalar

Fick en plötslig impuls att gå in på playbutiken i telefonen och kolla efter en app för blogg.se (vill ju kunna blogga från telefonen). Förut har det inte funnits det men det hade tydligen kommit en tidigare i år. Blev glad i en sekund ungefär, för enligt kommentarerna suger den... Men jag ska nog ladda ner den ändå och testa själv. Min telefon är lite udda så då borde det ju funka ihop? Få inte ens upp nya meddelanden i "nyhetsfältet" längre. Har lust att lämna in den, men vet inte vart jag har gömt kvittot dock.
 
Annars har dagen varit rätt bra idag. Började 11.05 (när alla andra går på lunch typ) så fick mig allt en härlig sovmorgon! Efter skolan blev det av till gymmet och enligt det tillförlitliga uret var jag där i 2 hela timmar. Körde inte tuffare än vanligt på något sätt, utan körde det jag skulle göra och det tog den tid det tog! Är ganska nöjd, speciellt med benen. Har ont i axlarna, ett resultat på träningsvärk sen i onsdags och att ha burit tung träningsväska nästan varje dag utan axelrem.
Sedan så spännde jag axlerna lite grann (troligen på grund av ovanstående) och övre delen av ryggen när jag gjorde en bicepsövning och en tricepsövning. Och nu känns det i nedre delen av ryggen fastän jag försökte göra knäböjen försiktigt, om det ens var på grund av dom! Jag vet inte om det är endast på grund av felgjorda övningar som jag känner mig konstig i ryggen, jag tror att min rygg är väldigt klen också. Måste träna upp den! Det är därför en del har sagt åt mig att träna mage. Vill så himla gärna träffa en PT som säger åt mig hur jag ska göra en del övningar rätt och som säger till när det ser rätt ut. Bara ett tillfälle skulle säkert räcka hur bra som helst!
 
Slut på träningsprat. Nu ska jag strax äta och sen ta en välförtjänt dusch! Kramar ♥
 
~Me after training~
Mobilkameran samarbetade inte idag så bilden blev suddigare än suddigast. Ni får stå ut ändå!
 

It's up to you to find beauty in the ugliest days

Hejsan! Har suttit och gjort lite saker nu på morgonen. Helt vanliga saker som ätit frukost, läst KT och gjort ett teoritest. Ska försöka knåpa ihop lite mejl till några personer nu med. Haha fick det att låta som att jag är vuxen eller nåt. Men nä, är ju bara sjutton än så länge! Efter det ska jag försöka fixa till mig också, samt packa träningsväskan. Känns som att det blir en promenix till skolan idag, då jag troligen kommer att missa bussen. Ahja, det är också motion! Vi hörs senare, kramis! ♥
 
Vill ha sommar!!

Grym träningsinspo

Har hittat en helt grym träningsblogg! Idawarg.chic.se heter den och drivs av Ida som bland annat jobbar som PT. Jag är redan tillbaka på sidan 48 och det finns inte en endaste sida utan något tips eller råd som man tar med sig och kan använda själv! Läses flitigt kan jag lova!
 
Hej förresten! Haft en bra dag? Min har varit helt okej. Började med nationellt prov i engelska (uppsatsen) i 100 minuter fastän vår lärare sagt 150! Vilket bidrog till att vi fick hål på 3 hela timmar mitt på dagen. Både träligt och skönt, fast mest träligt. Resten av dagen flöt på rätt fint. Drog till gymmet efter skolan och körde lite kondition, eller cardio som det så fint kallas, och mage samt en övning rygg. Imorrn blir det kondition igen fast jag gör tvärtom med mage & rygg - mest rygg och lite mage. 
Nu på kvälla har jag gjort lite teoritest och nu tänkte jag göra lite matte. Ska göra klart så klart som all matte denna vecka så jag kan tänka helt på fysiken resten av tiden fram till nationella. Tänkte planera smart och effektivt för en gångs skull! Om ca en timme tänker jag möta upp sängen och innan det ska jag även hunnit göra utmaningen för dagen som faktiskt är uppe i 70 redan. Jag gör alltså 70 armhävningar, situps och "saxen" på eget sätt (ligger på siadn och lyfter det övre benet rakt upp medan det andra ligger böjt under). Utmaningen ökar med 5 reps för varje dag.
Nu ska jag sätta lite fart. Ha det fint! Kramar ♥
 

Grymt motto!!
 

Day off

Idag har jag bara tagit det lugnt! Precis som man ska göra när man är ledig från skolan mitt i veckan. Sov till ca halv 10 och gick en timme senare ner och tränade på DAK. Blev bröst/arm/axel/ben-dag idag, så blir det mage/rygg/kondition imorgon. Sen åkte jag hem, käkade och pluggade körkortsteori. Och för några timmar sen åkte jag och mamma ut och övningskörde lite. Nu har jag tänkt göra ett teoritest och annat roligare! Hoppas att ni också haft en fin första maj! Vi har ju iallafall vädret med oss för att det ska kunna bli sommar så småningom!
Kramar ♥
 
Large
Photo: wehartit

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0