Utmaningsvecka

Bloggen har ekat tom i en hel vecka, får försöka skärpa mig med det här nu! Men sanningen är den att jag inte haft lust till att göra någonting knappt. Träning, skola, och vännerna har allihop fått sota litegranna för det. Har inte hittat dendär mysiga höstkänslan än heller - den med mys under filt med favoritfilmen och rykande varm choklad och tända ljus. Jag känner mig för stressad inombords så kan inte slappna av riktigt. Går runt och nästan ständigt fryser, undantag när jag svettats på gymmet hehe.
 
Men den här veckan har jag bestämt mig för att försöka ta tag i det där. Tänka positiva tankar och bara göra det som JAG blir glad utav. Vara mer framåt, le allt vad jag orkar, tillåta mig själv att bara ha lugna egna dagar osv. Det tror jag att jag kommer att må bra av. Tror ni jag klarar detta? 

Börjar därför denna vecka med att anmäla mig till Ida Wargs nya Vecko-utmaning som är cirkelträning. Jag älskar cirkelträning. (Har äntligen kunnat pressa mitt psyke till att klara magcirkelträning, vilket är och känns suuuuper!) Var med ni med! Anmäl er här!!
 
Vad har jag gjort under veckan utan bloggen då? Mestadels tränat, varit hos hästen, varit i skolan, ätit - det vanliga. Något jag däremot inte brukar göra, eller snarare aldrig gjort, var att bila ner till lilla Åtorp med Kristin i lördags, då det var Åtorpsmarken. Jag har aldrig varit där fastän det bara är 2,5 mil dit och hör till grannkommunen, men det var jättemysigt! Tar tillbaka allt jag sagt om bonnby och jag vet inte allt haha! Bor bara några hundra personer där nere allt som allt tror jag och på 8 timmar i lördags kom det tydligen flera tiotusen personer!! Så där höll jag till hela dagen med Kristin som sagt och Mattias från klassen som bor där nere. Hade superkul och fick mig även dagens träningspass i form av 4-5 rundor fram och tillbaka på marknaden samt en väääldigt lång promenix!
 
Nu har jag precis fixat lite skoljobb och ska nu ta natten så att jag orkar morgondagen! KRAMIS ♥
 

Söndagkväll

Jag klarade det!! 20 min i jägarvila - inte att leka med. Hade tänkt den lite tuffare utmaningen på 40 min MEN som vanligt glömmer jag bort utmaningen halva veckan... Men huvudsaken var ju ATT jag klarade det, right?! Hur gick det för er?
 
Min dag började med en promenix med mamma efter frukost. Det har blivit en vana nu, att gå promenad före eller efter frukost på helgerna och jag trivs verkligen med det. Musik i lurarna och tankarna och idéerna bara flödar och så är det så skönt att gå promenader nu på hösten.
 
Nu sitter jag och tittar lite på The Last Song innan det blir en dejt med kudden. Är så spänd på vad det blir för utmaning imorgon, hopaps det blir magövning eller löpintervaller!! 
 
Hoppas ni haft en skön helg, för det har jag haft! KRAM ♥
 
Do it for the gap between your thighs
Fitspo by Weheartit ♥
 
 

Lyckan kommer lyckan går

Hej folket!
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering, men de senaste dagarna har inte riktigt varit på min sida, har varit lite nere och inte haft lust till något. Men i förmiddags på min promenix ner mot sjön kändes det som om det vände lite. Så i eftermiddag ska jag ut på lite löpning. antingen två varv i spåret eller så springer jag från stallet + ett varv i spåret. 
 
Och ikväll ska jag unna mig bananpannkakor och en "nyttig chokladpudding" som jag hittade ett recept på. Hade tänkt göra den igår men avocadon var inte tillräckligt mogen/mjuk än då, trots att jag tog den jag tyckte var minst hård av allihop.
 
Funderar just nu på om jag ska sätta mig med några mattetal innan jag o mammsen åker upp och tar hand om Lisa (vår häst), vore rätt skönt att göra av med några... 
 
Vi får se hur allt blir. Ha en bra kväll om vi inte hörs något mer! Kram ♥
 
 Mumma...

Can't wait

Fy bubblan vad jag längtar tills vi åker --> 2 juni 2014 !!!!! 

Fast det kommer blåsa upp till storm, står jag där jag alltid stått. Jag stryker bort en ensam tår och du vänder dig om och går

Hejsan svejsan fallerallera!
 
Är så trött så det finns inte. Orkar inte göra någonting, hjärnan har sommarlov under dagarna i skolan känns det som. Men kämpa på Anna, baraknappa 9 månader kvar! På måndag/tisdag är det drop-in-provning för studentmössor/kläder och nu ansöker de om folk till balkommiten (stavning?). Sakta med säker går vi iallafall mot skolans slut, kommer bli så sjukt kul - TE3 tjalalalala woopwoop liksom! 
 
Idag har det varit en seg dag. Morgonen började med idrott och det kändes faktiskt riktigt skoj idag men resten var riktig seg, tur jag har kömpisar att skratta igenom dagen med, löve ya! Efter skolan tog jag en promenix med mamma och sötishästen och sen blev det en tur till gymmet med ett biceps/triceps-pass (ja jag ändrade mig under dagen) som kändes grymt bra faktiskt. Har förhoppningsvis träniingsvärk imorgon och så längtar jag så mycket efter dagen då jag orkar göra en chin (/chins?) med egen vikt - villvillvillNU.
 
Nu måste jag dock plugga matte, annars hamnar jag efter. Hörs imorgon, kramis! ♥
 
 
Stor favorit just nu!
 

Kvällstund har grus i ögat

Dagens träningspass: Rygg & bröst. Totalt blev det:
 
- 30 armhävningar
- 5x10 stående rodd med stång
- 3x10 latsdrag (chins-drag)
- 6x5 latsdrag (pullup-drag)
- 5x10 rygglyft i bellyback med vikt
- Bänkpress --> nytt personbästa!! (18 kg + 10kg stång = 28 kg)
- 3x10 liggande flyes 
- 3x10 cablecross flyes
 
- 6 min jägarvila (hemma alldeles nyss)
 
Hej förresten!
 
Igår/inatt/idag har min mobil vägrat att vakna till liv, hela mitt liv finns i den där lilla tekniska prylen känns det som. Inget att ta kort med, ta tid med, lyssna på musik med, kolla länstrafik-appen, klockan, ringa på, smsa med....ALLT är borta. Nog för att skärmen varit trasig ett tag nu, men det är nog dags för verkstan eller en ny telefon. Har lust att testa en iphone bara för att... Snälla iphone 5s kom till sverige så de sänker priset på 4s! Annars flöt dagen på rätt fint, men imorrn blir det en tung dag känner jag på mig! Blir nog ett enkelt axel & magpass på gymmet av den anledningen...
 
Nu går jag och sover, så jag vaknar till idrotten imorrn. Hoppas ni har haft en bra dag! Kramis ♥
 
Detta hus i ljusgult vore inga fel om 20 år... love sutterängstilen
 
 

 
 
 

Fina måndag

Min vecka har börjat riktigt bra måste jag säga! Stressade till bussen imorse i lycklig ovetan om att den kommer 5 min senare än alla andra halv/heltimmar, så jag var definitivt i tid idag! Har även haft en bra dag för övrigt, den gick fort fastän jag inte slutade skolan förrens 4. Åkte till stallet nästan direkt och tog en barbackatur på fina pluppis. Nu på kvällen har jag mest tagit det lugnt och faktiskt redan avverkat 5 min på jägarvila-utmaningen + de 60 armhävningarna som jag LÖJLIGT nog GLÖMDE igår. Är nöjd ändå, för nu orkar jag göra 10 armhävningar UTAN några som helst problem. Annisen börjar bli stark! 
Imorrn är det kort dag i skolan; 3 timmar design där vi bara pysslar, målar och formger - jättekul samt produktutveckling då jag och Vi ska gå till Team Sportia med vår marknadsintervju och marknadsundersökning. Slutar redan 13.00 och då drar jag till gymmet för ett cirkelpass för överkroppen//rygg+bröst-pass//biceps+triceps-pass (bestämmer mig aldrig förrän jag är där). 
Nu ska jag få min skönhetssömn! KRAM ♥
Gammal weheartit-inspiration som stämmer så sjukt bra!

Veckans Utmaning - Wallsquats

För den utmanade är det dags för totalt 20 minuters jägarvila denna veckan och för den allra grymmaste jägaren är det 40 minuter. Mitt mål är MINST 20 minuter iallafall. Vilket är erat? HÄR kan ni anmäla er (och er blogg om ni har/vill) !!

Irritation, motivation & inspiration

I förmiddags anmälde jag mig äntligen till Höskoleprovet, dock så skulle betalningen ta 1-2 dagar och den måste vara inne innan midnatt imorrn natt. Varför ska jag alltid vara ute i sista sekund? Får ju inte tillbaka pengarna om jag inte får göra provet heller. Visserligen är jag inte så sugen på universitet just nu, men det "håller" ändå i 5 hela år och jag kan ju tycka helt annorlunda i april när man ska söka. Blir så sur på mig själv ibland.
 
Är dessutom sur på mig själv för veckans utmaning. Hur svårt kan det vara att komma ihåg 30 armhävningar/dag? Räknas mängden så har jag klarat det iallafall. Så här blev min utmanings-vecka:
 
Måndag: 30 st
Tisdag: 30 st
Onsdag: GLÖMDE
Torsdag: 60 st
Fredag: GLÖMDE
Lördag: 30 st & GLÖMDE 30 st
Söndag: 60 st förhoppningsvis...
 
Någonting som jag däremot är glad att jag har gjort idag är löpintervallerna jag gjorde för några timmar sen. Precis 52 min och 10 s stod jag på bandet och klarade drygt 6 miles (orkar inte räkna ut det i kilometer) så det är jag jättenöjd med. Lungkapaciteten/konditionen måste ha ökat för det fanns mer att ge kände jag, wieeee!! Dock så kände benen av benträningen igår tror jag, plus att jag inte ville överanstränga underbenen så här i "början" - kände av dem liiiitegranna...
 
Är förresten jättesugen på att köra en tjejklassiker/halvklassiker nästa år. Var nyfiken på "klassiker-grejen" igår så gick in och läste om det. Vasaloppet är väl i mars nångång, så ett halvår borde man väl hinna komma i hyfsad form till? Ni måste tycka jag är galen/dum i huvudet whatever men jag är jättetaggad på att försöka haha! Ett försök skadar ju inte?!
 
Nu ska jag möta upp min kudde för en lång dejt. Och tagga för en ny utmaning imorgon - som jag SKA klara! Det tänker väl ni också göra? KRAM ♥
.
Untitled
Dagens fitspo från bästa Weheartit ♥
 
 

Fräsch förmiddagssmoothie

Godmorgon/godmiddag på er! Var uppe redan kvart över 7 imorse, länge sedan jag var uppe så tidigt på en helg, speciellt en söndag. Jag ville vara med när vi skulle släppa in en "ny" häst i våran hage från en annan, men det gick så lugnt så. Men när man är ute så tidigt som 8 på morgonen så vaknar man ju till ordentligt så en nap känns inte riktigt rätt, så jag gjorde mig en riktigt god smoothie och tog en av chokladbollarna till den. Idag var de riktigt goda, kanske behövde ligga över en natt för att smaka så bra haha! Här får ni receptet på smoothien:
 
Annas supersmoothie - 1 glas
 
1/2 äpple
1 banan
3-4 skedar hallon
hallonspad (om ni har tinat hallonen)
vatten (mängd beroende på spadet)
 
Mixa först äpple + banan, sedan med hallonen och blanda sedan med vatten och häll uppe i glas. Smidigt värre :')
 
Nu ska jag anmäla mig till högskoleprovet, ute i sista stund som vanligt, och sedan titta lite träningsinspiration och lite sånt. Efter lunch blir det löpning på Davids och sedan upp till hästarna igen. Och en myskväll framför OTH. 
 
Hur har eran helg varit? Gjort något speciellt? KRAM ♥
 
Datorn och kamerasladden kommer inte överens, så lägger in bilder sen om det går då!

War Horse

Såg nyss klart filmen War Horse och den åkte direkt upp på favoritlistan. Inte bara för att jag råkar älska hästar, utan för att storyn rent ut sagt smälte hela mig. Grym film, men vad säger man om Steven Spielberg är regissör och producent och John Williams har skrivit musiken? Han har skrivit musiken till flertalet Harry Potter-filmer m.m för er som inte visste. Sjukt sevärd är den här filmen iallafall!!
 
Idag vaknade jag upp och tog mig en 55 minuters promenad innan jag åt frukost. Jätteskönt var det, får se om jag kommer ut på en promenix imorgon också, men det är tveksamt om jag hinner det när vi ska vara i stallet vid 8... Åkte till gymmet och körde ett benpass efter lunch också. Det kändes både bra och skönt efteråt, men orken fanns inte där riktigt så 100 % var inte passet. Men jag är nöjd ändå. Nu på kvällen kände jag för att lyxa till det så jag gjorde bananpannkakorna, som jag länkade till igår (och som jag inte orkade göra då...), med varma hallon. Rena drömmen!! Och så gjorde jag rawfood-bollarna/ nyttiga chokladbollarna som jag hittade hos denna bloggare, som hittat receptet på Pt-fias blogg. Hade säkert varit supergoda om jag inte gjort så starkt kaffe eller glömt honungen. Bytte även ut dadlarna mot fikon och det smakade helt okej.
 
Nu måste jag ha sömn. Kram på er alla! ♥
 
Blev mer pannkaksmos än pannakakor haha :D
 

Aktiv vilodag

Idag får det bli en aktiv vilodag för mig = dagens idrottslektion (multisport igen) och en promenad i det vädret lite senare får bli de enda rörelsemomenten för dagen. Och så ska jag hinna med stallet och helst en stretch. Ikväll ska jag dessutom försöka fixa till en riktigt god kvällsmat som jag hittade på denna grymma blogg. Vilken bra dag jag skulle få till då. Då kan jag sova nöjt sen inatt.
 
Imorgon står löpning, intevall/distans - band/ute, på schemat. Fettförbränning here we come! Har som mål nu i höst att löpa 1-2 gånger/vecka för att balansera upp träningen så jag blir lite smidig också och inte bara få en massa muskler. Vill ju gå ner lite i vikt också, så bra mat & cardio/pulsträning är prio ett (även om det inte blir så mycket just löpning, så blir det iallafall lite och kvalitet på det) för mig just eftersom jag vet var jag har styrketräningen, medans konditionen är jätteusel. Bäst att passa på nu när benen samarbetar.
 
Nu ska jag åka ner till kulturskolan för en (förhoppningsvis) kul gitarrlektion. Ha en fin kväll om jag inte skriver ngot mer ♥
 
 
 
 
 
 
Mumsiga saker

En sen torsdagskväll i september...

Blev väldigt sen bloggning idag, borde sova nu egentligen för att inte vara folkilsken imorgon bitti haha! Har haft en ganska så bra dag idag iallafall. Hade skolfoto idag, och fick sitta ner för första gången under alla mina skolår (!!!). Tror dock inte det blev så bra, men det hoppas jag porträttet blev. De är så kul att ha och kolla tillbaka på när man blir äldre, och om man får barn kan man visa dom korten. Sedan så skulle vi ta "ploj"-foto också, alltså vi fick göra vad vi ville (men inte tillsammans med någon) och det gick nog käpprätt åt helvete, haha han fick mig att head-banga... Men utfallskortet kanske blev bra, får hoppas på det!
 
Efter skolan följde jag med naturarna till resebyrån och bokade studentresa. Så den 3:e juni flyger vi till Ayia Napa, hur bra, hur kul?! Fick dock inte tag på ett flyg/resa ifrån Örebro utan vi ska ta oss till Norrköping! Men det löser vi nog!
 
Har även hunnit med stallet och gymmet idag. Tyckte mitt ryggpass gick grymt bra. Gjorde dessutom armhävningarna för dagen + dom från igår som jag så duktigt glömde fastän jag tänkte på dem. Jaja, jag gjorde massa knäarmhävningar igår och det är ju den sammanlagda mängden ej-fusk-armhävningar som räknas också tycker jag!
 
Dagens träningsmeny
 
- Stående rodd med stång
- Marklyft
- Ryggdrag med hantel
- Roddmaskin
- Latsmaskin (både chin- & pullup-tag om stången)
 
NU ska jag gå och sova - kram på er alla ♥
  
Keep up the godd mood

När man talar om trollen...

Minns ni att jag igår skrev/hoppades/önskade att min idrottslärare INTE hade planerat styrketräning, och speciellt inte för benen? Dagens uppvärmning blev 30x3 knäböj med upphopp, 1 min vila mellan varje, och armhävningspyramid upp till 8: Man gör 1 st, 2 st...8st, 7st....1st. Haha måste vara ödet eller nåt. Skrattade iallafall åt mitt missöde. 
 
Annars var idrottslektionen rätt kul (vi körde multisport), hela dagen var faktiskt rätt okej. Slutade kring 3, chillade tills mamma kom hem, drog till stallet, käkade lite, åkte och tränade (halv 8?!) och kom hem för dryga timmen sen. SÅ NU är jag så trött att jag kommer slockna direkt när jag lägger huvudet på kudden tror jag. Men först blir det hårflätning för imorgon är det dags för sista skolfotograferingen någonsin. Lite sorgligt faktiskt, att skolan om ett år är över. För även om plugget inte är direkt roligt, så är man ju en del av en gemenskap på en skola. Tänk bara på hur mycket folk man träffar - varje dag! Imorgon ska jag dock ner med naturvetarna och Vi och kolla på(/kanske boka) studentresa (till Napa woopwoop) så lite kul är det att gå studentåret hihi! Plus att affischen om studentmösseutprovning kommit upp. Bara 274 dagar kvar nu!
 
Dagens workout: Överkropp - rygg&mage
 
- Liggande flyes med hantlar, 12x3
- Stående flyes i cable-cross, totalt 50 st
- Bicepscurl med hantlar, 10x3
- Bicepscurl med stång, 10x3
- Bicepscurl i cable-cross, 10x3
- Bänkpress, lite som jag kände för...
- Triceps pushdown i cable-cross, 10x5
- Liggande french press med stång, totalt ca 20 st (lär mig tekniken)
- Stående french press med viktplatta, 10 st
 
Tror inte jag missade något, men so what. Detta är övningar som jag "brukar" köra på de här muskelgrupperna. Varierar dock vikt, antal reps & set mycket så musklerna alltid får sig en utmaning och växer och förbränner mer och mer.
 
Dags för skönhetssömn! Hoppas ni haft en bra dag och att den blir det imorgon med! KRAM ♥
 
 
 

Life isn't about waiting for the storm pass, it's about learning how to dance in the rain

Ja ni, livet är inte enkelt, men det är nog inte meningen heller. Vad vore livet utan lite utmaningar och hinder?
 
Sitter just nu och lyssnar på Yohios version av Himlen Är Oskyldigt blå (den är SÅ bra, nästan bättre än originalet tror jag) och fördriver tiden för läxorna. Förutom dom vill jag hinna med lite mer OTH, dagens portion av armhävningar och en ben/höftböjarstretch på ca 16 minuter från yogobe som jag hittade på youtube. Kan behövas efter dagens benpass, som för övrigt såg ut så här: 
 
Knäböj - 8x5
Benspark - 8x3
Höftlyft - 10x5
Liggande bencurl - 8x3
Raka marklyft - 10x5
Utfall - 10/benx5
Knäböj med upphopp - 8x5
 
Jag vilade ca 1 min mellan varje set och övning (standard) förutom i den sista övningen då jag vilade ca 30 s mellan seten för pulsens skull. Sedan brände baksidan riktigt gött i omklädningsrummet när jag böjde på benen efter skorna. Bara att hoppas på att vår idrottslärare inte planerat styrketräning, speciellt inte för ben, imorgon bitti på idrotten för det klarar jag nog inte av haha! 
 
Nej nu borde jag nog sätta igång med dikten tills imorgon samt läsa lite i biologi-boken.
Men först --> armhävningar!! Hoppas ni haft en bra dag! Glöm inte att kommentera, vill ha kommentarer! :D KRAMIS ♥
 
 
 

Veckans Utmaning - Tåarmhävningar

 
Ja ni, veckans utmaning hos Ida Warg är ju då 30 armhävningar från tårna/dag - totalt 210 stycken. Orkar ni? Let's se efter! Klicka in på hennes blogg (länken ovan) och va med ni också, ni behöver inte ha en egen blogg för att vara med. Taggataggatagga!!! 

Mission accomplished

Jag klarade 22 km löpning på 5 dagar!!!!! *Stort smile*
 
Räknade precis ut gårdagens intervallpass i km då bandet räknade i miles och miles-per-hour. Resultatet blev 22,17-->22,32 km, beroende på hur mycket jag ska lita på iforms sträckräkning av lördagens utelöptur (tyckte den mätte konstigt, ena gången endast 5 km och andra gången 5,15 km??). Telefonen hittade inte gps:en heller.
 
Idag blir det en vilodag förutom Ida Wargs Utmaning såklart. Det inlägget kommer upp lite senare på bloggen. Kommer bli en tuff utmaning för mig som redan har träningsvärk i det området...
 
Nu ska jag iväg till stallet och pussa på min lilla häst och sedan ska jag faktiskt agera flitig student och sätta mig och plugga. Och en tidig kväll på det blir det nog, skönt! Hoppas ni haft en toppendag allihop!! Glöm inte att kommentera om det är någonting speciellt ni vill läsa om!!
 
KRAM ♥
 
 Min sötnöt ♥
 

Gladis

För några dagar sen var jag helt omotiverad på träning överhuvudtaget. Det var inte roligt längre, kroppen var slut och jag orkade inte ens hitta någon inspiration. MEN NU är den verkligen tillbaka!! Jag har fortfarande grym träningsvärk i överkroppen/magen sedan i fredags (idrottsfys + löpning + gym -rygg,mage,bröst) och imorse kom jag och min mamma ut på en underbar morgonpromenad (för min del innan frukost). Solen skiner, ingen vind och temperatuen är över 20 grader ute - sommaren är visst inte över än. Men inte mig emot!
 
Igår klarade jag mig igenom 5,15 km löpning. Okej jag stannade totalt 3 gånger på 1 minut och sen på't igen, men det struntar jag fullständigt i. För jag var inte HELT slut i kroppen när jag kom hem, vilket måste betyda att min kondition förbättrats iallafall lite och det säger mycket mer än sträckan jag sprungit. Att man kan bli så glad av att träna?! 
 
Nu är 15,45 av 22 km avklarade och de sista 6,55 kilometrarna väntar mig på intervallbandet ikväll. Kommer gå runt på moln hela dagen imorgon och tänka att jag faktiskt klarade 22 km löpning på 5 dagar. För er som inte läst min blogg så länge ska veta att jag varken har bra kondition + har haft en del problem med benhinnorna. Men under de här dagarna har faktiskt inte benhinnorna gjort ont, smalbenen känns lite i början av varje pass men inte överdrivet, och sedan försvinner det. Bäst! :)
 
Nu väntar en tur till stallet innan gymmet och kvällen spenderas nog framför oth. Och så taggar vi inför den nya utmaningen imorgon, eller hur? KRAM ♥
 
 Motivation | via Tumblr
Ph; Weheartit.com
 

Feeling great

Blev så glad nu när jag klickade in på bloggen. För trots att jag inte uppdaterar varje dag, så har jag ändå haft flertalet trogna läsare som tittar in här varje dag, och antalet sidvisningar är upptill 6 ggr så många som antalet läsare. Det gör mig så glad att ni återvänder hit. Betyder det att ni tycker om det jag skriver om? Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? Kommentera så jag får veta det, blir så mycket roligare att skriva då!! 
 
Idag är dag 6 av 7 och jag har bara sprungit 10,3 km av de 22 jag ska ha avklarade imorgon! Får öka takten lite tror jag haha! Hade jag klarat av att springa i måndags/tisdags (orkade/kunde inte pga förkylningen) så hade jag nog legat bättre till men sånt är livet. Har klickat fram iforms hemsida nu iallafall och ska försöka mäta upp en bra sträcka för dagen. Få bli en löptur i friska luften idag, har inte sprungit ute sedan idrotts-uppvärmningen i onsdags. Imorgon blir det löpbandsintervaller igen, antingen på Träningslagret följt av en bodybalance-klass (för stretchingens skull) eller på favvo-bandet på Davids - får klura på den!
 
Hoppas ni får en varm och solig lördag, det har jag här! KRAM ♥ 
 
KEEP CALM
 
DONT GIVE UP
Ph; Weheartit
 

Utmaningsdags

Sorry för utebliven bloggning igår...
 
Den här veckan ska jag klara mig igenom veckans utmaning hos Ida Warg igen hade jag tänkt. Löpning 2,2 mil, får hoppas på det bästa. Foten känns ju bra så imorgon kör vi första passet. Nu däremot blir det mot gymmet och överkroppsträning för hela slanten. 
 
Ha det fint så hörs vi mer imorgon eller ikväll :) kramis!
 

Kyligare temperaturer

Det märks att det blivit september och höst, för hur mycket solen än skiner så känns det ändå lite kallt när det blåser. Det var nog en av de sista dagarna med shorts idag! Frös till och med inne nu på kvällen så sitter med både myskläder och strumpor (!!) på fötterna. (Okej det börjar bli lite varmt) Blir nog första natten med strumpor på väldigt många veckor haha! 
 
Men en sak som är bra med att det blir lite kyligare i luften är att det är så mycket skönare att motionera ute. Släng på dig en långtröja istället för linnet och känn sval höstluft mot ansiktet istället för hettande värme. Så mycket fräschare tycker jag. Tycker inte ni? Så länge det inte regnar förstås. Promenera i sol är visserligen inte jobbigt men en springtur blir jobbig.  
 
Nu har jag varit utan träning i 1,5 vecka. Har sån träningsabstinens. Kände mig bra i fredags så drog ner till gymmet efter skolan och körde biceps, triceps och bröst. Var ingen bra idé då förkylningen tydligen inte hade gått ur och bröstet sa ifrån... Dessutom stukade jag foten tidigare fredagmorgonen på idrotten (har idrott&hälsa 2 på individuellt val) som började märkas av först på eftermiddan, men jag haltade runt där nere på gymmet ändå, lite envis liksom! Och fortfarande är foten svullen så inte ens promenader kan jag ta mig ut på! Och dessutom fungerar inte en del av skärmen på min mobil, sedan i fredas då den fick kortslutning eller nåt, så kan varken ta kort, skicka/läsa sms, ringa eller gå in på menyn. Men imorrn ska vi försöka skicka den på lagning eller nåt, på elgiganten sa dem att det var alla sprickorna i skärmen som orsakat det. = jag borde vara mer försiktig med min telefon.
 
Så just nu är jag mer taggad än nånsin på att komma igång med allt som har med träning att göra, payback-time liksom. Jag vill bli stark, smidig, koordinerad, snabb, uthållig, hälsosam - you name it! Kom igen nu turen, kom till mig!
 
Gårdagen blev iallafall bra! Var nere i Mariestad och hälsade på min farmor, farfar med sambo och faster och hennes man. Inte ofta jag träffar dom så det får man ta vara på! 
 
Och nu ska jag sova! KRAM ♥
 
 
 
 
 
 
5 gamla bilder, ett ord. Lycka

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0