Let's go crazy crazy crazy til' we see the sun, I know we've only met but let's pretend it's love

Tjenixen gott folk! Bra dag idag känner jag, redan helg imorgon ju, helt sjukt vad fort det går! En vecka kvar, sen lov och efter lovet är det inte många veckor kvar till nästa och efter påsklovet är det bara slutspurt som gäller. STUDENTEN NALKAS mina vänner! Endast 18 veckor kvar cirkusgurka hehehohohihihaha.
 
Idag har jag hunnit med gymmet, band + enkel styrka, och två timmar på kulturskolan. Ibland undrar jag hur jag orkar?! Imorrn ska jag ha dejt med bästavän och på kvällen blir det troligtvis någonting roligt eller plugg. Måste börja avhandlingen på uppsatsen som ska in på söndag 23.59 med (bara gjort inledningsdelen ännu). Japp nu är hon ännu nogrannare när vi ska skicka in på itslearning...
 
Idag förresten hade vi ju jobb/utbildijobb7utbildningsmässa idag på skolan. Blev bara snurrigare och snurrigare av allt det här. Ska söka så mycket som möjligt och sen välja det jag vill sen i augusti. Låter inte det som en bra plan? 
 
Nu börja min mage kurra, haha åt ju för en timme sen? Borde iallafall sova nu, så vi hörs när vi hörs, imorrn eller på lördag. Stora kramar från lilla mig ♥ PS, hur många tyckte Jeppe Johansson blev värdig vinnare av Paradise Hotel? Räkna inte med mig iallafall.
 
Längtar efter sommarn!

Himlen hänger stjärnsvart och snön ligger blå och mörkret är så beckmörkt och stjärnorna så små

Hej på er! Haft bra dagar sen senast? Det har jag haft iallafall (tror jag hehe). Har inte gjort så mycket mer än att varit i skolan och på gymmet som vanligt. Igår hade vi dock "tjejkväll" på skolan. Det går ut på att vi bjuder dit tjejer som går i 9an och som intresserade av teknik/industri och så får de reda på mer om det. Jag är med för 3:e året och Visan för 2:a året och vi lärde dom lite CAD. Och så fick vi tårta, andra gången på 2 veckor för mig hehe. Äter aldrig tårta annars. Tur de inte var blyga i år så man kunde ta en stor bit hihi. Vart dock jättestressigt för mig innan. Jag åkte från gymmet tjugo i 5 och halv 6 skulle jag vara där, innan skulle jag hinna både tvätta håret och käka. Stackars min katarr-mage...
 
Idag gjorde jag detdär tråkiga religion-provet. Nu är det avklarat och jag hoppas på ett C iallafall. Ska inte ha under C i slutbetyg. Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Hade tänkt skriva lite på svenska-uppsatsen, men jag orkar helt enkelt inte. Och så har jag en känsla att vår lärare kommer att sätat igång en ny uppsatts imorrn buhuhu. Orkar inte, kämpakämpa de sista månaderna!! Ikväll är de paradisefinal oxå, wihoo, må bäste man&kvinna vinna! (det rimmade).
 
Just nu sitter jag och planerar på ett hemligt projekt som jag vill genomföra. Hoppas jag får med mig någon på det! Åh så kul det skulle vara! Hihi men hemligt som sagt, än så länge. Ni får ha en fin fortsatt kväll, det ska jag ha! KRAM ♥
 
 

Hatkärlekspass

Benen blev rejält genomkörda på gymmet idag. Banden gick varma hela tiden så det fick bli både uppvärmning och nedvarvning på cykeln (som jag avskyr verkligen). Så det blev mjölksyra redan innan jag satte igång ordentligt. Tummen upp, då är benen igång!
 
Idag blev övningarna följande:
 
- Bulgariska utfall med hantlar
- Sparkbakåtmaskin (vet seriöst inte om den har ett namn?)
- Benpress
- Bencurl
- Höftlyft
 
Hoppas på träningsvärk inatt/imorrn annars var det inte värt det! Jora men träningsvärk ska det bli när man har styrketränat är min åsikt hehe! Annars då? Käkade just, bananpannkisar och lite flingor, och strax ska jag hem till en govän tror jag! Sen blir det paradise ikväll, finalvecka nu det får man INTE MISSA! 
 
Har inget roliga att berätta så ni får ha en bra första-kväll-för-veckan! Kramisar ♥
 
<3
PH: Weheartit

Jag vill ha dig som jag hade dig förut

Söndag och inte det minsta söndagsångest vilket känns så skönt. Vill ha vardag, den här helgen har varit så tråkig. Har ingen labb imorgon så min måndag blir ändå kortare än vanligt, inga fel det heller! 
 
Idag var vi iväg och åkte lite skidor. (Det var kul iallafall!!) Premiäråk för säsongen. Lite efterblivet kanske men snön kom rätt sent också eller hur? Dock så fick jag inte min sorts skidor för de frågade inte om jag ville ha nybörjare/medel/avancerad och jag visste inte att det fanns olika nivåer förrän efteråt. Vill ju inte åka nybörjarskida som inte funker ordentligt när jag vet att jag klarar av en avancerad lixom. Lite surt men sånt händer. Dessutom var det kramsnö, vilket inte är det bästa underlaget i en slalombacke men HELA "berget" var öppet vilket ges det tummen upp för! Nästa helg hoppas jag att vi kommer iväg uppåt värmland och testar på backarna där. Hovfjället, sunne, branäs - var ska vi testa först tycker ni?
 
Nu när jag kom hem har jag mest tagit det lugnt. Benen var lite möra så jag orka faktiskt inte pallra mig iväg till gymmet. Ska köra ben imorrn och löpning på tisdag så det är bäst de får vila. Har unnat mig 2 bitar av mammas kladdkaka, det är lyx det. Ska göra mig en smoothie oxå och slå på en film en stund. Sen blir det skönhetssömn för min del. 
 
Nu vill tydligen syrran ha denhär datorn, fattar inte varför hon inte kan ta den andra. Men ni får ha en fortsatt bra kväll ni med! KRAM ♥
 
SKIING-STYLE
 

1 februari 2014

Varför slår jag ALLTID in mitt facebook-lösenord till bloggen för? Hinner alltid skriva minst halva innan jag kommer på att det är fel jag slår in haha! Trött tjej.
 
Idag har jag varit duktig tycker jag. Gick upp innan 11 och så åt jag faktiskt frukost OCH pluggade MATTE. Har inte hänt att jag pluggat matte en lördag under hela läsåret tror jag, inna lunch dessutom. Har blivit sjuk eller nåt. Efter lunch gjorde jag gym-comeback och det gick superbra! Wihoo I'm back on track. Imorrn blir det joggingpass, måndag ben och tisdag löpning + bodybalance-pass. Träning är bland det bästa som finns helt ärligt. 
 
Får se vad som händer ikväll nudå. Kanske ska röja stan med bästi, eller så blir det hemmakväll (igen). Hopaps på det första hehe! Tänkte mest berätta att jag lever så ta hand om er! Kramis ♥
 
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0