Hallå i stugan !!

Hejsanhoppsan, herremingud så goa ni är som tittar in här VARJE dag! Minst 2 läsare/dag den senaste månaden fastän jag inte bloggat på 1,5 eller nått, hade förväntat mig 0 de senaste veckorna iallafall! Otroligt kul att ni ger det en (eller flera haha) chans. Har dock funderat ett tag på hur jag ska göra med alltihop. Jag har inte haft någon lust att gå in på datorn och göra ett blogginlägg varje dag och appen fungerar ju inte som den ska + att jag haft noll inspiration. Så därför har jag fixat en ny blogg på devote, ni får veta adressen när den är klarfixad, där jag dessutom hoppas appen är bättre. Dessutom får man ju en energiboost när man gör någonting nytt, eller hur? Som att bara byta bloggportal hehe...
 
Har under tiden jag varit dålig bloggare även skaffat mig en ny telefon så nu KAN jag ta bilder och lägga upp på bloggen. Helt klart aningen roligare än weheartit tycker jag! 
 
Egentligen borde jag plugga just nu, MEN har verkligen ingen lust till det heller så passade på haha! Tror jag har redovisning imorrn men den är inte klar så ska be att vi får en vecka till, brukar funka. Har inlämning på svenska pm:et någongång oxå antingen denna vecka eller nästa. Får kolla upp det. Plus biologi-prov på fredag och jag började läsa idag, ett halvt kapitel av 2. (Y) Tur att jag behöver biologi till högskolan sen annars hade jag ALDRIG frivilligt läst biologi och skurit i döda bläckfiskar och kräftor. Bland det äckligaste jag nånsin gjort. Ska bli sveriges bästa sjukgymnast bara för det! Be er klubbchef höra av er till mig om 3 år så får ni det höhö! Hoppas alla förstod att jag skojade. Men nu vet ni iallafall, sjukgymnast inom idrottsskador och idrottsmassör ska jag bli och SOK är det högsta målet. Svårt säger en del till mig, men "vill man så kan man"!
 
Kram & godnatt från lilla mig, så hörs vi när i hörs ♥
 
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0