Make it count

Fina ord - make it count... som jag helt håller med om, gör allting så det räknas. Dessa ord kommer ifrån någon/några repliker ifrån filmen Titanic som jag nyss såg klart på med familjen. En riktig mysvalborg blev det trots allt. Först blev sång för mig och spel för Karin på Björkborn och vi såg brasan (som brann ganska så dåligt men ändå). Och det regnade inte där borta, HALLELUJAH!!!!!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade runt halv 10-10 och drog på zumba vid 11 på Aero Träningscenter med två andra, sedan hämtade jag Vi's fysikövningsbok eftersom jag glömde min i skolan. Sedan åt jag och åkte till stallet, vilket gjorde att jag blev sen till Björkborn men det gjorde ingenting (hehe).

Imorrn har jag lite planer men vi får se hur det blir. Sista april idag förresten! Nu ska jag SOVA! Godnatt folket ♥

Stod så nära att jag kände värmen!

We are all the winners, we are all the best

Nu ska jag vara en god studerande och gå och sätta mig med fysiken. Halv 10 på kvällen med... Men får lite sällskap av lite vattenmelon (som jag redan håller på att käka upp, inte bra).

Idag:

Zumba √
Springtur √
Träning √

Tycker att jag är liiiite duktig iallafall. Nä nu ska jag gå och möta mina böcker. Vi höres! ♥

I can still recall our last summer, I still see it all

Hallå på er! Gick upp vid 12 så har inte varit uppe så länge. Om en timme drygt väntar ett zumbapass och efter det så tror jag att jag ska springa en liten runda (om jag orkar). Nu sitter jag och letar en bra låt för mig att sjunga på skolavslutningen, måste ha den till början av maj - 1 maj på tisdag. (!!!) Snart ska jag också försöka ta mig ut på en promenad ner till strandcaféet och tillbaka. Sen ikväll blir det kanske styrketräning. Oj vad jag börjar bli hurtig.

Vill passa på att ge ett litet tips om en handkräm som jag använder. Jag som har väldigtväldigt torra händer använder en kräm som heter Smooth Nourishing Anti Dryness från Nivea. Den är superbra! Hade inte använt handkräm på många veckor (=elefanthud) innan jag köpte denna kräm igen igår, nu har jag använt den 1 gång igår och en gång idag och det känns som om jag fått 2 nya händer. Helt klart värt ett köp!!!!

Nu ska jag fortsätta med låtarna (och smörja mina händer). KRAMAR ♥

 Så här ser tuben ut.

You can think, think, and think again about some stuff, but you won't get good answers to your questions anyway

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig! Imorrn blir det upp ganska så tidigt och ta en promenad och sedan PLUGGA massor! Fysikprov på onsdag 2,5 timmar på morgon direkt efter det långlediga, mycket schysst. Känner på mig att det inte kommer gå så bra men ska försöka så gott jag kan, det ska man ju alltid göra eller hur?

Har hunnit med mycket idag tycker jag faktiskt. Varit på stan på "Motordagen" med pappi och bl.a. fått med mig lite pappersinfo om några körskolor i stan (är seriöst nervös för att börja övningsköra) samt såg en bubbla (:D)och så gick jag i några affärer, fick med mig en handkräm endast. Sedan har jag hunnit med en ridtur och en springtur. Lyckad dag med andra ord. Såg för ens tund sen klart på Mannen som kunde tala med hästar. Sjukt bra film för hästälskare.

Nä nu ska jag sova, GODNATT!

 Min lyxmat. Fin dag & ... ... fint väder

You make my heart jump like a rubber ball every time I see you

Tjolahopp! Glad tjej här. Kom hem från min springtur för nån timme sen knappt, vart riktigt nöjd med tid och tempo även om sträckan inte var speciellt lång. Sprang bara från stallet och hem, ska jag definitivt fortsätta med! Nu blir det lite mat och en film. MYSlördag!

 (gammal bild)

Hörs lite senare! ♥

All I need is you

Hellu trogna läsare!

Trots att jag är trött och egentligen inte orkar skriva något inlägg så gör jag det ändå, det skulle kännas bäst liksom. Idag har det varit en bra dag faktiskt (:D). Är glad och så vidare. För tillfälelt är jag dödligt uttråkad, inte ens facebook kan rädda mig och då är det verkligen inte okej!

Missade bussen hem från skolan idag, så skulle gå och ta nästa men missade den också, gick för att ta en annan linje men den hade gått 4 minuter tidigare (arghh), gick till ännu en linje, som då inte skulle komma förens efter 25 minuter. Då bestämde jag mig för att gå. Ingen bra idé i converse!! Var hemma ??:36, hade jag tagit bussen 30 hade jag varit hemma typ prick eller nåt så det var nog ett bra val jag gjorde. Lite motion på köpet också!!

Har hälsat på min sötis uppe istället också. Min gosis, hon lyser upp min värld! ♥

Imorgon blir det stan och inhandla lite saker + att pappi och jag skulle på dendär motormässan på torget också! Ha det bra så hörs vi imöra.



Ni gör också livet värt och leva! ♥

One day I caught myself smiling for no reason, then I realized I was thinking of you

Idag har jag kännt av träningsvärken från gårdagens springtur, fysjutton säger jag bara. Ska aldrig mer glömma bort att stretcha!! Konstigt nog känner jag mig väldigt sugen på en springtur iallfalla, för att springa bort det onda på något sätt liksom. Måste komma iform nu faktiskt, annars kommer jag inte orka ens halva skoljoggen, den är hela 9 KILOMETER!!
Ska sätta mig nu ikväll och skriva upp ett träninsschema, det är nog välbehövligt. Idag tog jag en ridtur så det fick väl vara dagens träning haha.

Gjorde som alla andra Sveriges ettor nationella uppsatsen idag. Lyckades faktiskt hålla mitt löfte från igår. Skrev i 1 timme och 30-35 (vet inte inte riktigt när jag började skriva) minuter. Vart riktigt nöjd med det jag skrev också, töpp! Sedan hade jag hål i 2,5 timmar så jag, Kristin, Vi och Thanh drog pizzerian istället för att äta skolans soppa. Mycket bättre!!

Nu har jag ingenting att göra alls, går nog och fixar det där schemat och hoppas på en tidig kväll för en gång skull!

KRAMAR

 gillar dessa!

Ett stort leende kan smälta det det hårdaste hjärtan

Godkvällens! Idag har varit en ganska så bra dag i skolan. Allt gick inte som jag ville men så är det ibland. Det var ganska så tomt under större delen av dagen iallafall, eftersom 3orna hade svenska B nationella prov uppsats i 5 timmar men fick gå när de var klara. De droppade av ganska så snabbt de flesta, tror inte någon satt 5 timmar. Dessutom är all 2:or, utom teknik och natur, ute på praktik så de var inte heller där. Skööönt! Då kan man gå runt lite hur man vill utan att det kommer någon och ser vad man håller på med hehe...

Anyway, imorgon är det vi 1:ors tur att skriva uppsats. Vi får sitta och skriva max 3 timmar men jag har satt upp ett mål: Skriv så bra jag kan på så kort tid som möjligt. Så det blir MYCKET fokus kan jag lova. Vill klara det på 1,5 timmar, vet att jag kan.

Nä nu blev det mycket. Säger godnatt och säger till mig själv: Bryt ett ben!
Ha det så bra! ♥

 

Everybody makes mistakes, me too

Hellu mina bloggvänner. Nu blev det ett sådant här blogguppehåll igen. Och det är typ för att jag inte har tagit mig tiden att logga in på blogg.se och skriva några inlägg. En anledning är också för att jag försökt hålla mig undan datorn hela helgen, eftersom jag ALLTID loggar in på facebook varenda gång, kan liksom inte hålla mig ifrån det. Och ja, vill inte säga allt men orkar inte med och läsa vissa saker på fb för tillfället. Har blivit mycket positiv de senaste dagarna iallafall. Tänka framåt och positivt!

Har inte gjort mycket under helgen iallafall. Rektorn frågade mig idag om jag fortfarande ville sjunga på skolavslutningen så nu är det bara och bestämma låt. Tror det blir två, en klasskompis skulle hjälpa till med lite gitarrkomp iaf!! Idag drog jag mig också ut på en liten springtur. Blir springtur imorrn på idrotten också tror jag, vi börjar ju med uteidrotten då! Nu har jag ätit för en stund sen och ska gå och plugga fysik. Mitt nya hatämne. FICK DESSUTOM 4 VECKORS SOMMARJOBB IDAG!! Glad sådär :)

KRAMAR Annis

Sometimes you need to stop think and just do

Hejsan vänner och ovänner!! Min dag har varit bra, hoppas eran varit densamma. Har kommit hem från en "schlager-konsert" med kören på Kulturskolan för snart två timmar sen. Det brukar vara kul att sjunga med dom, men idag var jag så trött efter skolan så jag var definitivt inte på hugget.

Nu tänkte jag snart ta sängen, är så trött. Så.. nattis! ♥ kramar

Don't frown, you never know who is falling in love with your smile

Men idag har jag bara lust att rynka pannan hela tiden. Vaknade imorse tröttare än vanligt. Orkade inte stressa till bussen heller så åker senare tänkte jag. Så får jag en väldig lust att lära mig en låt på gitarr, har inte spelat på jättelänge. Så går en gitarrsträng av när jag stämmer den!! Tittade bland de extra jag har, så har jag bara en nylonsträng för den strängen och jag ska ha stål. FML!! Vad har jag gjort för ont? Har fått hosta också, jag som skulle springa idag och sjunga konsert imorrn. Hatar livet känns det som... muntliga nationella kommer gå åt helvete med denna hals och humör.

Nu ska jag lyssna på Back For Good - Take That och kanske bli på bättre humör! http://www.youtube.com/watch?v=BQiMp1BMhSc

KRAMAR och hoppas NI får en bättre dag!

Allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar, säger du att du är min vän så är du kanske det.

Tjobre! Här är jag, trött men glad och framförallt levande. Känns inte så efter allt som jag har pluggat och så lite som jag sovit. Men nu kör vi nationella muntligt i svenska imorrn och sen orkar jag inte stressa med något mer. Vi tar det som det kommer så att säga.
Dagen idag har varit super men nu är jag så uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Är inte heller trött direkt så vet inte vad jag ska göra riktigt... hmm

Vi säger godnatt här, har inget intressant att säga känns det som. KRAMAR!

Främling, vad döljer du för mig?

Godkvällens! Repet nere på tha kulturskola gick ganska så bra, måste bara lära mig raden jag sjunger som solo annars kan det bli dumt. Nu ska sätta igång och skriva klart min och Max projektrapport. Har en timme på mig, sen måste jag sova!!

Har inget intressant alls att säga känner jag... så KRAM och godnatt! ♥

 
Får ont i magen av att ha läxor som ska göras klara till bestämda datum... läxor överhuvudtaget.

A friend is someone who know who you are but never leave.

Hellu folket! Snabb update här, ska vara nere på Kulturskolan om knappt en halvtimme och har inte börjat göra mig i ordning än. Har pluggat hela dan och det blir väl samma när jag kommer hem!

Ha det bra! KRAMAR

 bild i repris

100 år på djupet

100 år sen Titanic sjönk precis nu.

Kl: ~02.20 15 April 1912  /  Kl: 02.20 15 April 2012



Usch så tragiskt. Tänker på ättlingar till de som gick igenom det där eller dog där.

You're my first thought in the morning and the last thing I'm thinking of when I'm going to sleep

Hej alla därute! Bra med er? Mig är det toppen med. Har hunnit med massa plugg och en springrunda i mina nya spring-skor som vi köpte igår idag!

Kom på idag att jag aldrig publicerade gårdagens inlägg så berättar väl nu vad jag gjorde igår.
Skoldagen var helt okej faktiskt. Gick runt och kollade på 3:ornas projektarbeten som sagt och jag fick i uppdrag att ta lite kort på allt och alla sådär. Resulterade i att jag sprang runt och tog massa kort och inte riktigt hann fatta vad det var de hade gjort men så är det ibland!
Det var fredagen den 13de igår!! Den dagen är ingen bra dag för mig och oturen slog ut redan på morgonen. Hade bestämt mig att ta kvart i 8-bussen och inte tjugo i 8-bussen. Bussarna är alltid sena så såg hur den första bussen kom och tänka att då är det lugnt. Så ser jag hur bussen jag ska med kommer (är tidig) och kör förbi den jag inte skulle med. Fick springa och kommer nästan ända upp på hållplatsen och så kör den iväg. Chaffisen måste ha sett mig men det struntade väl han/hon i.

Resten av dagen var iallafall töppenbra, precis som idag!! Nu ska jag umgås lite med min goa familj som sitter framför tv:n och ser på någonting. Jag vill se Titanic (eftersom det är 100 år sen hon sjönk vid 2 inatt) men det vill ingen annan. Får göra det inatt eller imorgon!

FYLLER 17 OM EN MÅNAD, den enda som händer när man fyller det är att man blir ett år äldre...

Ahja ha det toppen så hörs vi ♥

 Adidas ♥

 Enda negativa med dom var färgen, knallrosa...

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt, jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

Godkvällens damer och herrar! Har inte så mycket roligt att komma med, sitter just nu och laddar över bilder från kameran till usb:er. Går ganska hyfsat, kameran var full (flera hundra bilder) när jag började och nu är det bara två envisa bilder, som inte vill raderas, kvar och två långa videor som tar hundra år på sig. Är jättetrött - MÅSTE sova. Blir piggare när jag tänker på att jag inte har några lektioner på hela förmiddan imorrn (kemi & svenska). Vi ska nämligen titta på alla treors projektarbeten och får därmed gå runt hur vi vill på hela skolan, soft! Blir nog litte spännande också. Funderar på att gå till frisörerna, några där tar nämligen hål i örat på folk, är jättesugen på något uppe på örat (om ni fattar hur jag menar)... vi får se hur det blir med det. Nä nu är en video klar, ska fixa med en andra nu.

Ha det gött! KRAMAR

En stråle solljus är tillräckligt för att lysa upp mörkret

Sen update idag, men har inte hunnit tidigare. Åkte till skolan strax innan 8 och slutade tio i 4 och då var det snabbt hem med bussen, slänga i sig en macka och cykla ner till kulturskolan med ett äpple i högsta hugg till körövningen halv 5. Usch så stressigt det var men var megahungrig så kände mig ganska så tvungen. Håller på med låtar inför mini-konserten vi ska ha på onsdagkväll, skojsigt blir det nog.

Nu tjatar mammi hål i örona på mig om läxor så det är bäst att göra som hon säger, orkar inte bråka idag... ska lägga mig innan 11 idag, kommer inte KUNNA somna då men det är en helt annan sak, annars orkar jag inte 8-15:50 - dag imorgon. Måste dessutom gå upp halv 6 för att hinna med bussen kvart över 7, kill me!!!

Gonattkramar!!


Pappa laddade hem något kul cartoon-program i mobilen och så fixade vi till denna bild. Resultatet får ni se imorgon!

Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Hellu my friends. Första dagen i skolan har väl varit helt okej, kunde nog ha varit annorlunda, men ibland blir allt inte som man tänkt sig, that's life.
Om cirka 15-20 minuter ska jag gå upp till kära degerforsvägen och ta bussen ner till station och vidare ner på stan, ska lämna in lite filmer och låna nya typ. Ska in en snabbis på H&M också. Sen få vi se vad det blir.

Ha en fortsatt trevlig dag! KRAMAR

 Så här ser vädret ut idag! (gammal bild)

I thought you were one of a kind, now I know you're just like all the others

Godkväll på er! Klockan är strax efter 10 och jag tänker faktiskt gå och lägga mig. Har inte lagt mig tidigare än 2-halv 3 de senaste fyra nätterna så nu kommer jag förhoppningsvis att sova gott. Ni får nog dendär listan imorgon för jag orkar inte välja ut några punkter nu.

Bara 9 veckor till sommarlovet!! Jämfört med de 14 veckor som redan gått på året och de 11 veckorna som vi gått i skolan så känns inte det så mycket faktiskt. Bara alla de nationella proven och slutproven som härjar på en.

Ha det bra och sov gott för det ska jag göra. KRAMAR

 
Blir så här glad när jag tänker på sommarn. Dessutom är bilden tagen på en av de varmaste dagarna hittills i år.

Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, ty då behöver jag det bäst

God morgon fina läsare! Sitter och har nyss ätit lite frukost. Nu ska jag sätta mig och fixa med en lista som jag satte ihop i fredags med saker jag ska göra innan jag dör. Vet att det låter dumt, men jag har sjukt mycket drömmar, och saker som jag vill göra så fort jag gått ut gymnasiet och är vuxen och kan leva livet precis som jag vill. You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. Det kanske kommer upp några punkter här i eftermiddag/kväll/morgon, vi får se helt enkelt.
Efter det får vi se om jag hinner rensa lite i min fullaste skrivbordslåda, som verkligen behöver det, eller om det är lunch redan då. Det får vi se.

Ha det bra så länge - KRAMAR

 Bild i repris.

On a scale from 1 to 10, you're a 9 and I'm the 1 you need

Hej!

Nu är jag back on track med bloggandet får vi väl hoppas. Har verkligen inte haft någon som helst lust med det, men nu har jag samlat lite idéer för lite inlägg och så vidare. Dessutom har det varit lov, så får väl skylla lite på det.

Vad har jag gjort då? INGENTING, typ. Sovit till 12 om dagarna och varit i stallet, varit ute och gått och tittat på film. Ibland är det allt skönt att vara slapp. Var med Vi i torsdags också, som jag hade lika kul som vanligt med. Dessutom så har vi nu tapetserat om i mitt rum också nu i helgen. Vi köpte tapeterna i sensomras/höstas så det var väl på tiden tycker jag. Blir nog jättefint när hela renoveringen är klar.

Eftersom det fortfarande är Påskdagen och Annandag Påsk imorgon så säger jag, precis som resten av alla bloggare, GLAD PÅSK!

KRAMAR!

If you want an answer you better ask first, because it's first then I can see that you really care about it.

Godmiddag goa läsare! Idag har jag inte gjort så mycket hittills, gick upp efter 12 nångång och har käkat och kollat lite på filmen The Bounty Hunter - värd att se! Nu tänkte jag sätta mig och se på filmen Rännstensungar (som filmen Förortsungar tydligen är efter har jag hört). Så många år sen jag såg den att jag inte minns den - minns bara att jag var hos mormor då och så får jag för mig att det var runt påsk, men det är jag inte säker på.

Så vi hörs nog senare någongång! KRAMAR ♥



Denna går på repeat (lyssna om du gillar Astrid Lindgrens filmer och SPECIELLT musiken) :
http://www.youtube.com/watch?v=JaiIGPT560U

Love is a complicated thing

Haha bara skrattar åt vädret vi har här i Sverige. Typ 20 +grader i måndags och så snö och hagel idag. Det är patetiskt. Men ahja!! Är still sjuk så har hållit mig inne idag, förutom alldeles nyss då jag var iväg med pappi och köpte pizza. Mumma!! Så nu ska vi titta på filmen Stekta Gröna Tomater, någon favorit a'la mammi som vi köpte häromdagen. Så vi hörs senare för nu vart jag hungrig ♥

I'm thinkin of you all the time.

 
Så här såg det ut i em, nu är det bara vitt dock.
 Från i fredags

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0