We were both young when I first saw you

Tjenixen på er! Sitter här med 11 internetflikar uppe som jag ska titta igenom. Intressant! Ska titta igenom dem lite snabbt (snabbt och snabbt...), göra läxorna och ägna resten av kvällen åt att pyssla. Är sjukt sugen på att göra det, åhh!



Kramar! ♥

Good Moooorning

Drar till skolan nu, hörs i em! Idag ska bli en jättebra dag har jag bestämt. Kram♥

I know there's something in the wake of your smile, I get a notion from the look in your eyes

Har haft en hur bra dag som helst idag. Den började bra, var bra i "hela dagen" och slutar bra. Bästa måndagen på länge. Har suttit och tittat på lite gamla barnfilmer på youtube nu och längtar efter sommaren, det är det så kallt ute nu, och knappt någon snö...

Jag bjuder på mig...

Nej nu säger jag godnatt! Kram ♥

Dag 5.

Dag 5: "5 drömmar i livet"


• Ta studenten med bra betyg.

• Besöka så många platser, städer & länder runt om i världen som jag kan; London, NY, Harry Potter-världen i Orlando, Island osv... 

• Jobba med bakverk - en dröm!

• Bosätta mig nånstans där jag trivs & skaffa sambo & barn 

• Leva mitt liv så lyckligt jag kan.


Har ännu fler drömmar än så men de talar jag inte om...

All I know is I was enchanted too meet you

Good afternoon på er alla! Kom hem för drygt en timme sen & har fikat (like always?). Ska slå på en film så att syster får datorn någon gång, för det får hon aldrig och hon gillar't inte heller. Dag 5 kommer snart...

                                               Kramisar! ♥

Dag 4.

Dag 4 : "Min familj"
 
Mamma, pappa och lillasyster.


                                                 Kramar! ♥

I'm not a princess, this ain't a fairytale

Godmorgon! Sorry att jag inte bloggade igår. Skrev ett inlägg och lade det i utkast men det kom liksom inte därifrån, så postar det idag! Sitter just nu och käkar frukost och ska snart platta håret. Kvart över kommer liksom bussen.



Hinner inte mer, vi hörs i em! Kram ♥

Dag 3.

Hittar inte mitt usb med alla mina bilder så kan inte lägga upp en bild på tha family. Tar det där med drömyrken idag istället och fortsätter med familjen imorrn om jag hittar usb:et.
Har många drömyrken, men här kommer de främsta:

1. Arkitekt
2. Bagare/Konditor
3. • Polis 
    • Jobba med film

Vet faktiskt inte helt säkert vad jag vill jobba med när jag blir stor (äldre), det kanske inte ens blir något utav det här utan någonting annat. Det är det man får se.

                                Ha en bra lördagskväll! ♥

I had so many dreams, about you and me, happy endings

God morgon på er! Fin dag idag, har mycket planerat kan jag lova. Tidsoptimisten är igång igen, tjoho! Sitter just nu och käkar vindruvor och nötter och ska kanske plugga. Hade inte tänkt plugga idag men skolans underbara datorer struntade i att spara mitt engelskaarbete 2 gånger så jag måste skriva om det för tredje gången. Får se hur det blir. Vilket liv man har. Har inget annat kul och dela med mig av så jag skriver väl mer senare.



Såg denna film igår också. Herregud, skrattade så jag höll på att dö. Den är så dålig att den blev bra. Så behöver ni skratta så rekommenderar jag den, men inte annars.

                                                               Ha det gott! Kram ♥

I wanna know can you show me, I wanna know about these strangers like me

Hej. Hoppas er dag har varit bra! Det har min varit iallafall. Gillar min klass sjukt mycket, finns alltid någonting som någon säger som man kan skratta åt. Ni gör mina dagar! Gillar er! ♥
Idag ska jag äntligen upp till stallet, saknar skruttan, men har haft fullt upp med läxor och annat. Ikväll har jag noll planerat, kommer tråka ihjäl typ. Nej, ska tänka positivt nu! Ahja ni får hare bra så hörs vi senare!!



                                               Kramisar! ♥

Dag 2.

Fem sanningar om mig själv
Svär alldeles för mycket, fast jag försöker låta bli.
Har godislöfte sedan augusti förra året till augusti i år.
Är lite "barnslig" av mig sometimes, gillar att titta på barnfilmer, Disney och Astrid Lindgren är populärt. ♥
Älskar Harry Potter- böckerna, filmerna, karaktärerna, allt! ♥
Kan bli väldigt, väldigt envis över saker (vrång).

Godmorgon fina läsare!
Ja, där har ni de fina sanningarna om mig. Kom inte på några andra såhär tidigt på morgonkvisten (enligt mig). Ska strax springa och fixa mig, börjar 10 idag så just nu är det lugna puckar, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag få springa till bussen ändå. Hoppas slippa det iallafall.

Kramisar! ♥


Min fina bänk, och ja, det är fel storlek på ljuset.

Dag 1.

Hej på er! Känner att det här blir tråkigt innan jag ens börjar, men ska fullfölja hela listan.

Ja ni som inte känner mig kanske undrar vem det är som sitter bakom skärmen och skriver. Mitt namn är Anna Hagelin och jag är 16 snart 17 år. Har ridit i 10 år och älskar min häst mer än mest. Så håller till mycket i stallet. Annars sjunger jag på Kulturskolan, i kör, och jag håller på att lära mig spela gitarr här hemma. Jag bor med med mina föräldrar och en lillasyster i södra delen av den lilla staden Karlskoga i sydöstra Värmland. Tycker om att skratta och skämta, sjunga, rida, träna, va med folk. Blir lätt rastlös, tycker inte om att sitta still. Är tävlingsmänniska, kan tävla i allt, men är inte en dålig förlorare. Hatar orättvisor och folk som är elaka med mening. Tycker om tacos, pizza, pannkakor, men äter inte godis, glass eller fikabröd. Ja där har ni mig!

Ha det bra! Kram ♥

Update: Datumen krånglade, så det blev i fel ordning...

I want to live, like animals, careless and free

Hejsanhoppsan på er! Ledsen för att jag inte bloggade igår. Skippade det på morgonen vilken bidrog till att jag var mycket i tid till bussen (Y). Slutade sent igår också och stack ner till biblioteket och hyrde en film och efter det till kulturskolan som hade öppet hus. Kusinen min var där. Så jag orkade inte efter det.

Nu håller jag på att äta frukost och ska snart springa iväg till bussen. Tar den där listsaken i em!

 igår
 Idag

                                Kramar! ♥

När vi växte upp, lekte livet vi var evighetens hopp. Det var helt självklart att vår framtid skulle bli, oförbrukat fri.


Hej fina läsare! Pluggkväll ikväll, så tänker inte säga mer om det. Slår på en film samtidigt och hoppas att det ger positiv effekt. Pratade ju igår om en sånhära 15-dagarslista. Här kommer den!

Dag 1: Berätta kort om mig.
Dag 2: 5 sanningar om mig själv.
Dag 3: Min familj (5 st).
Dag 4: 5 drömmar i livet.
Dag 5: 5 saker jag älskar.
Dag 6: 5 år gammal bild.
Dag 7: 5 saker jag inte klarar mig utan.
Dag 8: 5 saker/personer jag saknar.
Dag 9: 5 saker/personer som får mig att skratta.
Dag 10: 5 lyckliga minnen.
Dag 11: Drömyrke(n).
Dag 12: Drömresan
Dag 13: Mitt bästa köp.
Dag 14: Favoritoutfit.
Dag 15: Favorit tv-serie/film & bok.

Det blev inga 5:or i slutet fär det passade inte. Inga bra "frågor" skriva svar på heller, för där tog min inspiration och påhittighet slut men får duga som den första jag gör. Åh nu vill jag pyssla också, bäst att skynda sig med plugget först då.                 Vi hörs senare eller i imorrn.

                                       Kramar! ♥

Det var 17 år,17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Godmorgon! Snart är jag sjutton, men det är drygt tre månader kvar än. Nu ska jag fixa mig och dra till skolan och ha redovisning! (Y) Skönt att ha det avklarat sen iallafall! √ Halvtråkig men kall dag idag. 



                                                  Kram! ♥

Känns som om allting är opp-och-ner, jag känner att jag inte orkar mer

Japp, nu är det även dags för mig att gå och lägga mig, efter att ha powerpointat i över en timme. Sov gott hörrni!

Inte tagen idag...

                                                             Kram & godnatt! ♥

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Hallå i stugan! Detta blir bara en snabbis för nu ska jag sätta mig i soffan och titta på Guldbaggen 2012, som jag skrev förut. Var ju i stallet förut så här kommer lite bilder därifrån.

 Tröttis ♥
 
2 bilder på sötis och jag.

                                 Ha det gôtt! Kramar! ♥

All day long I can hear people talking out loud

Hej, trött tjej hälsar! Slutade för ungefär en timme sen så har varit hemma en stund nu. Har fikat och ska strax åka upp till stallet. Efter det blir det lite sam-plugg tror jag och ikväll ska jag se på Guldbaggen 2012. Funderar på att göra en sånhär lista med grejer man skriver för varje dag, ni får väl se om det dyker upp någon ikväll eller imorrn. Nu ska jag kolla klart lite bloggar och så.



                                                          Kramar! ♥

Dagens!

Oups, hej suddig bild. Nu drar jag till bussen.

Once upon a time, I had a dream I had a vision, of that someone that was missing in my life

God morgon på er fina läsare! Själv har jag sovit väldigt skönt i natt, varför vet jag inte, men bra var det. Just sitter jag och äter min frukost (på bilden nedan) och ska fixa klart matteläxan och nfixa min rexnet och fixa över bilder. Sedan fixar jag mig och går (!) till skolan vid 9. Önska mig lycka till, för jag är en stor tidsoptimist. Inte så mycket folk i skolan



                                                   Kramisar! ♥

Anywhere you are, I am near, anywhere you go, I'll be there

Hello mates! Har inte hunnit uppdatera något under dagen för har försökt hinna med allt på listan. Har en matteläxa kvar, att skicka efter programmet (tar't imorrn bestämmer jag nu) och skicka över bilder. Får väl hinna det under en paus för nu, shit, börjar Wallander.

 
Funktioner och grejs, usch.

Hörs imorrn eller sent ikväll!

                                               Kramisar! ♥

önskar att jag kunde nå till horisontens slut, få veta vad du tänker på och hur din dag ser ut

God lunch på er! Gick upp för en halvtimme sen typ, efter att ha halvsovit sedan halv 11 när väckarklockan ringde. Inte bra, tur att jag inte gör så på vardagarna. Därför tyckte jag inte att det passade med ett "god morgon".
Men jag har ganska mycket planer för idag ändå! Här kommer listan.
 
 
(oups, de blev lite snea)
 
Nej, nu går jag och pluggar lite innan maten. Inte lätt när man inte ätit frukost och det luktar lasagne i hela huset.

                                                   Kramisar! ♥

Cause' your amazing, just the way you are

Stort sorry för att jag inte bloggat idag. Har inte varit min bästa så att säga, men berättar inget mer.

Känns som att jag bara har varit ute och gått idag; en dryg timme på förmiddan, med hästen på em och två varv i elhjulsspåret, eller vad det kallas, på kvällen. Fick lite ont i fötterna efteråt, eftersom jag inte gick med ordentliga idrottsskor, men stövlarna var faktiskt sköna medan jag gick och jag slapp ju frysa. Och det är väl bra? Kunde dessutom tjocka i mig pannkakor utan dåligt samvete också, det gillas.

Nu på kvällen har jag bara myst framför teven med familjen och tittat på Bridesmaides och ätit vindruvor. Den var bra, rätt och slätt. 3,5 av 5 möjliga poäng kanske. Lite galen och överdriven ibland och några stunder var den lite b. Men som feel-good-film var den helt okej! =sevärd


Har även börjat läsa denna. Har inte sett tv-serien än. Men många säger ju att böckerna är bättre än filmerna många gånger. Dock brukar jag tycka tvärtom.  (förutom Harry Potter)


                                                                  Kramar! ♥

Don't waste your time, every second is a gift, and gifts want to be used

Hej igen. Är helt slut i hela kroppen, vet inte vad det är. Ska gå och lägga mig nu iallafall och förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag imorgon! Nu sticker jag och möter upp min älskade säng! ♥

Några dagar gammal...

Kramar! ♥

Det bara är så, livet är ingen rosenskimrande saga

Är inte på något bra humör alls. Trött, sur och irriterad just nu, så har ingen lust att blogga. Skriver mer senare om jag blir på bättre humör. Annars blir det imorgon eller söndag.

Kramisar! ♥

I don't know how to start

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu och ska strax åka till skolan, om jag inte  misssar bussen vill säga. ha det bra så hörs vi i em.



Kramar! ♥

if your heart and your head doesn't have the same opinion about a person, don't worry, it's just normal

Hej... Trött tjej idag med, vet inte vad som händer med lilla mig är trött hela tiden. TC-kampen idag då. Vi fick olika nummer och fick vara i grupper med elever från andra skolor, jag hamnade med 6 örebroare (2 olika skolor) och en lindesbergare. Och vi blev inte placerade, men lite kul var det allt. Sammanlagt var det 1 person från skolan som hamnade i ett vinnande lag (2a) - Mattias, grattis! På tredjeplatsen och segern hade vi inga, men men, så blir det när det är några som är sjuka.  Hade en jätteäcklig känsla när jag gick av bussen, mitt ben hade legat under mig och somnat så kunde inte gå - jättevidrigt var det! När jag kom hem drog jag till stallet nästan direkt. Min dag ungefär. Intressant va? nej skulle inte tro det.

 
(älskar fingret jag inte hann få upp)
 fina Visan


 
härligaste karlskogagäng som skådats!

 
Karlskogas vinnare! (v. laget)

Kramar! ♥

PS: Ska verkligen börja träna nu, det är ett löfte.

Hej alla fans...

... brukar Rosa säga i Livet Enligt Rosa, det bara dök upp i huvudet sådär. Såg på det när jag var yngre om ni undrar. Ingen idé att stressa har redan missat kvart över-bussen så antingen börjar jag att gå vid halv sådär eller så väntar jag på strömtorpsbussen vid tjugo i. Den får bara inte vara sen för Lindesbergsbussen går prick 8. Ja, ni läste rätt, Lindesberg ska jag till idag med minn klass, teknikettan, och industriettan på TC-kampen (TeknikCollege-kampen). Tjoho roligt roligt, vi slipper lektioner mellan 8 och 4 idag iallafall så klagar inte.

Nej nu ska jag äta klart frukosten - ska försöka ta några bilder under dagen idag.



                                             Kramar! ♥

You can't be strong over and over again without a rest

Hej på er finisar! Sorry att jag inte skriver förrens nu, skulle ha skrivit för en timme sen men det blev bara så att jag satt och gjorde annat. Är jättetrött så borde verkligen gå och lägga mig. Först hade vi boxercise på idrotten i skolan och en dryg timme kemiteori efteråt och sedan direkt ner till kulturskolan efter skolan (var jättehungrig redan då) och sjunga till 6 typ. Sedan åkte jag hem och åt jättesnabbt och efter det åkte mamma och jag upp till hästen och gjorde iordning allt där. Orkade knappt tvätta håret när vi kom hem och har absolut inte gjort kemi och matteläxan jag hade tänkt göra idag för att slippa imorrn. Men, men, life goes on eller hur? Nu har jag pratat (skrivit) klart.

 Kiwi ♥

                                                  Stor godnattkram!! ♥

I'm just a girl, trying to find a place in this world

God morgon på er alla! Sitter och stjälper i mig frukosten nu för bussen kommer snart - jag är sen som vanligt. Hörs mer under dagen eller i em.

 (ser ut såhär idag)

Kramar! ♥

I'm alone, on my own and that's all I know


"Long were the nights when
My days once revolved around you
Counting my footsteps
Praying the floor won’t fall through, again
My mother accused me of losing my mind

But I swore I was fine" ( Dear John )

"And you stood there in front of me
Just close enough to touch
Close enough to hope you couldn't see
What I was thinking of" ( Sparks fly )

"I had so many dreams
About you and me
Happy endings
Now I know
I'm not a princess, this ain't a fairy tale,
I'm not the one you'll sweep off her feet,
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood, this is a small town,
I was a dreamer before you went and let me down,
Now it's too late for you and your white horse to come around" ( White horse )

TAYLOR SWIFT - Finaste låtarna helt klart ♥ Finns nog minst en rad i varje låt som man kan associera till sig själv tycker jag, tycker inte ni det?

Hej på er förresten! Kväll nu och jag ska snart ta natten, eller snart och snart blir säkert runt 11 som vanligt men ska försöka tidigare idag, och sätta på en film så vi hörs nog imorrn nästa gång! Sov gôtt!

KRAMAR!!!!! ♥


 

You're the reason for the teardrops on my guitar

Hej på er! Är sedan en stund hemkommen från skolan, fast inte så länge. Bussh******t kom inte förrän 19 över 3 fast den skulle komma 5 över. Hur kul som helst när det är iskallt och ingen att snacka med! Ska se på dan positivt ändå, slutade redan 2 för vi la matten på historialektionen som var inställd, och jag och Vi satt kvar och gjorde all matte så nu slipper jag den här hemma, wiho! Men det var det som gjorde att jag fick vänta på den här sena bussen, för den innan kom i tid! Bytte även tid hos skolsyster med Kristin så nu får jag vara med på boxercisen, glad tjej! Vill ju inte missa det för att jag ska gå till henne och mäta mig liksom!

Nu ska jag ta mig lite fika och så, och slå på en film med systeryster eftersom hon ville det. Uppdaterar mer ikväll!  

                                                            Kramar!

 (btw fina tandborstar!!)

Don't break dreams of others cause' then it will break yours too

Godmorgon på er alla! Hoppas ni sovit gott. Det har jag iallafall! Nu ska jag strax gå upp mot busshållplatsen, men ville bara att ni skulle få veta att jag levde.



                                                             Kramar! ♥

In another life I will be your girl

God afton damer och herrar! Har inte gjort speciellt mycket sedan jag skrev senast, har varit i stallet, ätit duschat och pluggat matte - det jag kunde = inte så mycket, resten får han förklara imorrn. Standardkväll låter dte som, eller hur? Nu ska jag bara söka på en sak, sedan träna lite och göra mig iordning och så så kanske jag hinner somna till en film. Troligen kommer jag att däcka innan dess men vi får se hur det går med den saken! Älskar detta nedan, mandariner och jordnötter (syns inte i glaset). Mums ♥


Kramar! ♥

Ps: Längtar till den 5/2 inte 9/2. Datumet blev ändrat för luciaåterträffen! Så nu har jag skrivit det här, som Henrik ville!!! Är så nyfiken på filmen...

Every person is uniq, in a good way

Hellu på er! Kom för en dryg halvtimme sen hem från skolan och har precis fikat. Kristin och jag stressade som 17 till bussen efter skolan och visst katten kom den inte 5 över som den skulle. Seg dag idag, har gäspat mest hela tiden känner jag. Fick in lite rim där, snitsigt! Eller så är jag bara övertrött. Nu ska jag kolla Blue Water High Säsong 2 på youtube och kolla i Ef-kataloger som jag beställde i somras och fick nu (y . Vid 5 blir det av till stallet och sköta om ponnybusen! Sedan får vi se vad jag hittar på.

Ha en bra måndagseftermiddag! Kramar ♥

 (lite snö har vi allt iallafall)

 - såg ut ungefär så här idag

Du kan inte göra mer än att försöka

Hellu på er! Har under eftermiddagen varit i stallet och tog en ridtur, urmysig var hon hästen! Nu på kvällen har jag duschat och spelat lite online-piano, kul faktiskt. Nu luktar det scones i hela köket så ska äta nu. Senare ser jag nog på någon film! Orkar inte ta någon bild, det får ni leva med.

                                                                   Kram! ♥

A new day, with new chances & new opportunities

God morgon på er alla! Hoppas ni har sovit gott?! Själv har jag sovit ut iallafall och var inte så trött när jag vaknade som jag brukar. Det är posivtivt. Idag är det söndag vilket betyder pluggdag för min del, ska göra matte, fysik och kemi, himla roligt. Men får som tur är ett break när jag åker upp till stallet senare. Men det är bäst att jag kilar direkt så jag får någonting gjort!

 
(Mitt överbelamrade skrivbord)

                                                             Kramisar! ♥

Experience things you know you never will experience again, take the chance and make the best you can of it

Hallå, nu är det några timmar sedan senaste uppdateringen men det har inte hänt så mycket. Såg sluten på Harry Potter & Dödesrelikerna del 2, för hinner aldrig se hela filmen när jag väl börjar, och Svärdet I Stenen, för det hann jag inte heller sist. Sedan började jag se Djävulen Bär Prada men skivan är bränd och har en massa repor så kunde inte se slutet, datorn klarade inte de reporna. Däremellan hann jag med en promenad också. Det var freaking cold på ren engelska.

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt, sett bonusmaterial på Mamma Mia - The Movie = inget liv, Morden I Midsomer och käkat vindruvor, älskart! ♥ Dessutom skrapade vi alla trisslotter som legat och skräpat. De var 9 stycken och alla var utan vinst. Hur lyckas man? men jag har forfarande en bingolott att lösa ut så hoppas på att den blir bättre.

Nu ska jag kolla runt lite här på datorn och så och lyssna vidare på soundtracket till Alla Vi Barn I Bullerbyn. Ni måste tro att jag är galen, barnslig eller omogen, whatever, eller alltihop, men jag tycker det är så fint och nostalgiskt, eftersom det hör till min barndom, och så tänker jag bättre när jag hör det. Knepigt, jag vet, men sån är man ibland. Alla är annorlunda på sitt sätt och tycker annorlunda om saker.  

         (Youtube)

                                                                Stora kramisar! ♥

So baby hold on, now that we come so far, just listen to your heart

Kollar på Elsas Värld-avsnittet nu som jag inte såg igår, jag var för trött. Sedan blir det filmmaraton och en promenad!

Ha det bra ni outthere! Kram ♥







(Vet att det är hemsk bildkvalité, sorry...)

Drömmar är ouppleva önskningar

Här är resultatet på naglarna.


Har använt mig av det här:
Nagelstärkare - Mavala
Baslack - Depend
Lila nagellack - Depend

Baslacket från Depend är faktiskt riktigt bra men de färgade är inte riktigt lika bra tycker jag. De kladdar lite, tar tid på sig att torka och så är det en liten pensel. Det här som jag använde var dessutom lite rinnigt. Men färgen är urläcker, så det väger nästan upp det andra.

Före:

Mellan:

Efter:

Det blev lite kladdigt runt naglarna så det får jag skrapa bort (det brukar inte gå bort vid handtvätt för mig). Det är också ett minus på Depend för IsaDoras får man bort när man tvättar händerna. Men det är ju olika från lack till lack. Lite tips bara! Nu ska jag äta. Köttfärssås och spaghetti - mums!

                                                                         Kram! ♥


Det är bättre att försöka och bli besviken än inte försöka och ångra sig

God morgon på er! Eller middag kanske är rätta ordet just nu. Sanning det där ovan^. Ångerkänslan är bra mycket värre än besvikelsen enligt mig. Men det kanske den inte är för alla andra? Har varit vaken i drygt en och en halv timme nu och håller på att måla naglarna. Det lägger upp bilder på sen! Tänkte måla klart dem nu och sätta på Djävulen Bär Prada bara för att den är så bra, och sen se vad dagen bjuder på. Jag kanske kan skriva på någon av mina alla ofärdiga noveller eller spela gitarr eller någonting annat. Det får tiden visa mig.

 
(Trött & nyvaken tjej för 1,5 timmar sen.)

                                                        KRAMAR ♥

My mind forgets to remind me, you're a bad idea!

Har ingenting och göra så tänkte skriva lite här, men jag vet inte vad. Bra uträknat Anna! Tror jag ska gå och lägga mig, imorrn tänkte jag ragga jobb lite sådär om jag orkar. Vill verkligen ha ett extrajobb för då lär jag mig både ta ansvar, jag tjänar ett flertal svenska riksdaler och jag får erfarenhet inför vad jag ska jobba som när jag blir stor, om jag nu inte orkar med univesitetet... Det låter väl bra? Bara och hoppas på att cheferna jag frågar tycker detsamma. Eller så är det bara och glömma allt, är ju bara 16 år trots allt. Dock en 16-åring med drömmar och visioner.
Nej nu gör jag mig i ordning och sova. Kände bara för att skriva av mig lite. Ouups glömde att titta veckans avsnitt av Elsas Värld, blir att titta det nu!

 Från i eftermiddags

Godnatt! ♥

Jag saknar dig

Ska om en stund mysa ner mig i soffan och titta på filmen Jag Saknar Dig, hoppas den är bra! Har nyss duschat och ätit och så, så nu är det gjort. Bara sminket kvar som ska bort (ingen som bryr sig...).

Det är ju fredagen den 13:de idag och det brukar alltid gå dåligt för mig då. Men idag var det bara små-saker som jag reagerade på så det var skönt. T.ex. så missade jag bussen när jag slutat med bara några minuter för den var i tid (igår var den över 5 min sen...) och på engelskan fick jag två datorer som inte funkade medan alla andras funkade direkt, men den tredje fungerade som tur var.

Annars var det en bra dag. Sjukt nöjd med klippningen jag gjorde idag, vet att jag har berättat det men ändå. Så här är bildbeviset, om ni inte redan sett det på fb.

 

   

 Ha en goo kväll! Kramisar ♥♥ Ps. Längtar till den 9/2 - Luciaåterträff! ♥

Brb stallet

Blev jättenöjd med klippningen måste jag säga så bilder kommer upp sen! Hinner inte med det nu. Har stallet själv idag så måste fixa lite.

Kramisar!

 bild i repris

Snart helg

Hej på er därute! Om 10 minuter slutar jag skolan för veckan och drar och klipper mig. Lägger in lite bilder på hur det blir, beror på om jag hinner. Efter det blir det till stallet!

Vi hörs! Kramar ♥

07:31

Godmorgon på er alla! God morgon har dte varit för mig  iaf, har sovit ca 8 timmar, skönt! Fast nu är jag stressad, bussen går 20 i och frukost måste jag ha!

Kram vi hörs!

                      

Kom in, kom in, tillbaks till mig jag vill ha dig baby.

Haha vet inte om jag gillar eller hatar Magnus Ugglas låtar, de är sådana här bra-dåliga låtar som man lyssnar på fast inte alla egentligen är bra . Några är bra, den här som är ny är ganska så kul och medryckande tycker jag.

Jahopp kväll igen, tycker att dagarna går för fort. Kan inte fatta att jag gått drygt ett halvt år på gymnasiet för att ta ett exempel. Tiden går alldeles för fort. Det borde finnas 24 timmar till på dygnet som mamma brukar säga. Imorrn ska jag klippa mig och har fortfarande inte bestämt mig hur och är jag frågade om råd gick det inte så bra. Kristin tyckte lugg, Vi tyckte snelugg och mamma tyckte jag skulle klippa som som vanligt = uppklippt och urtunnat. Skulle jag fråga syrran skull hon säga page (?) bara för att. Det är ju fredagen den 13:onde så får se vad som händer. Brukar inte gå så bra för mig så att säga så hoppas att hon inte klipper snett eller nåt.

Nej, dags att ta tag i mattetalen som ska göras (4:e läxan denna vecka) för jag har bestämt mig för att sova 10 idag, lycka till! Behöver den sömnen. Ska planera att söka sommarjobb och helgjobb för jag ska spara ihop till en resa, shoohoo.

Hästen idag

  SÖTIS ♥

 Trötter...

 Godis?...

Kram & ett tidigt godnatt!

15:00

Hej på er! Stressad som 17, bussen från lasarettet kmr om 4 min och ska åka den så blir en snabbis här. Jag lever iallafall! Sen blir det stallet och plugg resten av dan! </3

Kram!

Morning!

Kom att tänka på filmen Morning Glory när jag skrev rubriken --> den är inte sevärd = inte så bra. Fast alla kan ju inte tycka som jag.

Sitter som bäst och äter frukost och tänker över det faktum att jag sitter och skriver ett inlägg här innan skolan. Det är ett under. Tiden brukar bara försvinna på morgonen för mig. Har lite beslutsångest över dagens klädsel också. Ett par jeans men 3 olika tröjor. Borde inte vara så svårt att bara ta någon, men någon därute kanske vet
hur det brukar vara med beslutsångest?

1. 2.  3.

                                               Kramisar!

19:52

Tjena fiskfena!
Jag som försöker vara vitsig och byta ut mittbena... lyckades inte så bra där känner jag.

Jobbig dag idag, skola i 7 timmar, inklusive idrott och sedan ner på kör efteråt. Gick på bussen efter skolan och satt där ett tag men bestämde mig sedan för att gå av och gå ner till kulturskolan (visste inte om det var kör eller inte) och så åker bussen direkt efter jag gått av, har en väldans tur ibland + vi hade kör också.
Hade mina första lektioner i skolans nybyggda lokaler, man får sittsmak efter en halvtimme i stolarna och ont i ryggen av ryggstödet på dem. Men ska inte klaga för det var väldigt fräscht och man slipper gå runt hela skolan nu. Vi fick nytt (och bättre) schema den här terminen också, om någon nu bryr sig.
Har precis kollat bloggar, facebook och busstider och ätit. Ska strax gå och göra mina älskade läxor i fysik och matte, tredje matteläxan den här veckan och vi började igår!

Har ingen träningsvärk efter zumban igår iallafall, wihoo positivt! Och ska skynda mig med läxorna för imorrn ska Blue Water High-skivorna in </3. Måste se klart dem.

 Jag idag fast med strumpor, tror dock inte det syns..

 .....

 ♥♥♥♥♥♥♥♥

 Nya låtar från kören, bl.a. the rose (med westlife tror jag). Vi planerar schlagerkonserter i vår.

Fin låt jag hittade på en blogg: http://www.youtube.com/watch?v=tldhkGMysQ0 Kent - Utan dina andetag

Kramar! ♥

See that girl, watch that scene, digging the dancing queen

Hej hopp på er! Slutade ett 1½ timmes zumbapass för en dryg timme sen. Gôtt som sjutton men träningverken kommer nog imorgon och övermorgon eftersom jag inte dansat på länge. Funderar faktiskt på ett 10-kort men vill ha ett gymkort också och min plånbok fixar inte både och, mitt i-landsproblem.

Hade faktiskt tänkt uppdatera i eftermiddags men av någon anledning fungerade inte internet. Men nu fick vi igång det, rautern eller något var av. Troligen på grund av strömavbrottet vi hade idag, enligt min klockradio som stod och blinkade.

Annars då? Första skoldagen efter lovet var rätt seg. Har ju bestämt mig för att ge allt i skolan, men det går rätt bad med det, får pusha mig själv lite mer med det.

Nog med snack, lovade lite bilder från helgen då jag firade farfar med släkt och styvsläkt. Enjoy.

 Kamera med tillbehör fick han.

 Mina julklappar från denna del av släkten.

 Tre generationer.

 Så här mysigt bor de. Huset längst ner bor farfars sambo Hjördis dotter i haha.

 Vår kvinnliga tomte!

Orkar inte med mer bilder, är för trött för det.

Sussa sött mina vänner! ♥

Kortis

Hej på er! Sorry att jag inte bloggat på flera dagar. Hann inte i lördags innan vi åkte ner till farfar utanför Mariestad och firade (i förväg) att han fyller 80 idag, GRATTIS FARFAR!! ♥, och sen jul med "styvsläkten" eller vad jag ska säga. Orkade inte sätta mig vid hans dator, vet inte hur hans internet funkar därute i skogen. Igår var jag för trött för att orka blogga för vi åkte till stallet direkt när vi kom fram. Idag har jag bara inte hunnit med, ingenting annat heller känns det som! Imorgon hoppas jag att det kommer upp lite bilder från i helgen och på hästen ifrån idag för vet inte var kameran är för tillfället. Noll koll på mig, vet inte när jag börjar riktigt imorgon, första dagen i skolan efter lovet, heller. Tror jag börjar den senare tiden faktiskt så hinner med en promenad imorgon.

Hade som nyårslöfte att blogga mer och bättre och det SKA bli mer och bättre inlägg. Funderar på att skriva om träning då jag verkligen kommer att satsa på det i år, vad tycks om det?

Nu ska jag skriva i ordning mig ett träningsschema åt mig och önska en högre makt att ge mig ett utbytesår i födelsedagspresent.

Nu blev det ett långt inlägg fastän det skulle blir kort, men shit the same säger jag bara jorden går inte under.

Ha det toppen!

Hej då julen! ♥

Godmorgon på er! Hann inte blogga mer igår, sorry, var i stallet mellan halv 10 och halv 6, de andra var kvar till halv 7 ungefär. Vi flyttade hästen och körde två hästtransporter hö. Fy sjutton vad höet var tungt att bära, usch! Jag hann sticka ner till bibblan iallafall och hyra en serie jag ville se igen, kom dit kvart i 6 och de stängde 6, lyckat! Sedan smakade det gott med kebabpizza, en stund, sedan mådde jag nästan illa. Har man bara ätit lite (en macka som jag) på 10 timmar ska man inte käka för mycket pizza, bara som ett råd! Nu ska jag upp till stallet igen och släppa ihop Lisa med henens nya hagkompis. Får hoppas att det går bra, han var väldigt nyfiken, undrar om hon uppskattar det...

Godmorgon igen och idag ska jag blogga mer, lovar!



 
Idag slänger vi ut julen också. Allt julpynt är borta förutom granen.

 Älskar ♥ Sett den sedan jag var mycket yngre.

A new day has coming

Godmorgon på er framför skärmarna!



Idag kommer hela dagen gå åt att flytta på skrutthästen men hoppas på att hinna lite annat också, typ träning.
Nu ska jag äta det goda ni ser på bilden och vakna lite, sov endast sex timmar inatt.
Puss så hör ni av mig senare!

 ♥

Home

Hemma nu sedan några timmar. Har hunnit duscha, tvätta håret, raka benen och smörjt ansikte och kropp. Nu är jag back on track! Har även hunnit packa upp och rensa lite i sminkskåpet men det blir mer imorrn. Nu ska jag äta och se på the voice som precis började!! Hörs senare!

Good morning sunshines!

                                                          

Trött tjej här som skriver, syns nog på bilden. Hade en finfin kväll igår, just so you know... Nu ska jag fixa mig och äta frukost och sen blir det förhoppningsvis Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 och stan och sedan fixa farmors busskort. Sen åker jag hem, men kommer ju se henne igen på lördag så ingen big deal egentligen! Och alla från Felixs kalas från i tisdags (glömde nog att berätta om det?) och några till kommer. Då blir det skoj!

                                                                       Puss/ A

Saknar! ♥


Hey soul sister, ain't that mister on the radio

Tråkar lite just nu. Harry Potter och dödsrelikerna del 1 är nu färdigsedd och imorgon morgon blir det del 2! Älskar Harry Potter!!!! Sedan far jag med bussen hem till kära Karlskoga igen.

Jag har tagit mig en liten funderare nu ikväll. Eller stor egentligen. Jag tycker min blogg är lite (väldigt) tråkig. Någon som har förslag på vad jag kan skriva om? (Kommentera!) Jag tycker om så mycket saker och när jag ser någon hålla på med någonting kul vill jag också göra det. Det skulle fylla ett A4 att skriva ner alla saker jag tycker om att hålla på med. Men nog tjatat om det nu.

Ska gå tillbaka till mysfilten i myssoffan nu! Hörs imorgon.

                                             
 Love

                            Pasta (t.v) & Mysli

It's raining man!

Gillar inte alls vädret, bara reganar hela tiden. Här nere är det mildare väder och inte varit någon snö alls och på sommaren är det varmare än hemma. Att det kan skilja så fast Kga inte ligger så mycket mer norrut!

Har inte hunnit blogga alls igår och idag. Igår var vi hos faster en stund och sen var vi hemma tror jag och såg på sommaren med Göran (halva för vi glömde spela in det som kommer efter nyheterna) och en dokumentär, "kokvinnorna" som var jättegripande.
Idag har vi varit på stan och hittat lite julklappar till vårt julklappsbyte på lördag och varit ute och gått med hunden och ätit.
Nu ska jag vara lite social med farmor min med Harry Potter och vindruvor. 

                                           

Undrar faktiskt en sak. Den som vet kan väl kommentera det isåfall. När Emil i Lönneberga åt för mycket körsbär blev han ju typ full eller nåt, minns inte riktigt. Kan det bli så med vindruvor också? (Vindruvor=vin) Bar en liten fundering.

                                                        Vi höres!!


                                SAKNAR DIG SÖTIS!!!

Pancakes

                      Har just ätit de här läckra sakerna. Nu ska jag ut o gå med farmor och Malte (hennes hund) till faster och henns hundar Pasta och Mysli. Mys!! 

                                  

                                                         (Malte)

                                                                              Vi höres!!!

Hemska väder!

Igår vaknade man med att det var vitt ute och det snöade lite. Sedan började det snöa mer och på kvällen regande det. Nu är ju snön nästan borta, usch så tråkigt. Trodde nästan det skulle hålla sig den här gången, väldigt besviken är jag kan jag lova.
Men nu blir det andra bullar! Om 13 minuter drar jag till Mariestad. Mobilbloggar kanske från pappas mobil, vi får se!

                                                       Ha det gött!

                           

Bye bye hollywood hills

Lämnar ju inte hollywood egentligen direkt. Men imorgon så åker jag ner till Vänerns Pärla (Mariestad) för ett par dagar och umgås med min braiga farmor. Bloggar om jag hinner och får fart på hennes dator. Ingen bild nu för jag är jättetrött, ska dejta kudden nu!

Ha det bra!!!

TvåTusenElva

Tänkte ta lite klassiska frågor precis som alla andra och svara på. Enjoy!

Hade du några nyårslöften förra året? Börja träna mer, sluta svära och godislöfte. Började mitt godislöfte i augusti dock.

Vilka är dina mest speciella minnen från året? Har mycket minnen. Skolavslutningen, Strömstad, disneyshow, började gymnasiet, Hjo, Velinga kyrka och lucia är det jag minns bäst!

Vilka låtar är 2011 för dig? Finns så många ju! Här kommer några iallafall
Adele - Rolling in the deep, Someone like you, Set fire to the rain
Chris  Medina - What are words
Lady Antebellum - Just a kiss
Takida - You learn
Robyn - Time machine, Indestructible
Rihanna - California Kingbed
Veronica Maggio - Jag kommer och Satan i Gatan
Tove Styrke - Call my name
Eric Saade - Popular
The moniker - Oh my god
Nickelback - We can stand together
Moa Lignell - When I held ya

Vad är den bästa present du gett bort/fått? Bästa jag fått är nog gitarren faktiskt! Bäst jag gett bort vet jag inte, men att ge pappa en kalender var kul!

Har det hänt något som gjort dig ledsen eller arg? Alla är ju ledsna och arga ibland.

Har det hänt något som gjort dig extra glad? När jag fick veta att mamma anmält mig till uttagning till Karlskoga Lucia.

Finns det något du har ångest över? Nej inte direkt.

Är det något du önskar att du hade gjort? Är tidsoptimist så har väldigt många planer för nästa år istället! (alltså i år!)

2012



Med det här vaknade jag upp nyss! Bra start på 2012 med snö tycker jag. Det känns verkligen som nytt år nu, ska verkligen anstränga mig för att 2012 ska bli så bra som möjligt! Vad har ni för nyårslöften? Kommentera!

                           Hej så länge!

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0