Friday I'm in love

Fredagkväll var det ja! Drog en tacos med familjen och sen drog jag några avsnitt "Sex and the city", från min nya box med alla 6 säsonger i som kom idag. Pappa fick sms igår från posten att de postat det (beställde i måndags)och mamma sa att då kommer den nästa vecka någongång för att det tar flera arbetsdagar ni vet. Den kom IDAG! Lycklig! Efter det och fram till nyss såg jag klart på filmen "A cinderella story" (med hilary duff & chad michael murray) som jag började på i eftermiddags. Gulligaste filmen någonsin!!!!!Ny favorit tror jag faktiskt och det är inte illa...

Nej nu ska jag möta sängen, blir en tidig tripp till k-hamn imorrn, ska handla material till mina och hannas smycken. Gillar inte regn, men det är mysigt att somna till ljudet av det. (Det regnar nu) Har regnat ända sedan i eftermiddags, började när jag cyklade upp till stallet - otur?

 Godnatt allihop! Sov gott.

 
 Mums!!
 
 Orkar inte vrida på bilden just nu.
 
 

The way of life

Just nu!

Låt ingen eller ingenting hindra dig att nå dina mål

 
Känner mig på konstigt humör idag. I huvudet så planerar jag för fullt för dagen och vill göra allt möjligt. Men kroppen vill inte, känner mig tom och trött. Sov ioförsig 5 timmar inatt men ändå. Det kommer bli att jag kommer hem från jobbet, ser en film i soffan, solar en stund, åker till stallet och kanske övningskör lite. Men jag ska bannemej dra mig ut på en springtur när jag kommer hem och sen äta ute i solen. Blir finfint! Måste verkligen göra upp ett träningsschema nu. Har hört att det tar 7 veckor för att vänja sig vid något nytt så det är väl därför jag oftast inte fullföljer dom. Men jag måste träna! Börjar nästa vecka - det är ett mål!
 
Hörs senare! ♥

Torsdagskväll

Trodde vid kvällens början att denhär kvällen skulle bli superbra, Hawaii Five-O plus massa gott att äta till, MEN så är det fotboll då istället. Har absolut ingenting emot fotboll på tv men nu blev jag det! Så det blev jordgubbar till en gammal disney-film som jag snabbt tröttnade på och hamnade här istället. Borde gå och lägga mig nu, börjar 7.40 istället för 9 imorrn för att några hästbloggare kommer. Blir nog jättevärt det! Hoppas jag.
Vad har jag annars gjort idag då? Jobbat, ätit, ridit, bränt mig i solen, övningskört och så ätit lite till. Helt okej dag faktiskt!
Får se om jag får tag på någon vän imorgon efter jobbet, känner för att hitta på något kul. Nu kom mamma och sa att det blir tacos då också. Blir ju toppen!!

Men så länge säger jag godnatt & sov gott allihop! KRAM!
  
 
 
 

Sommar

Ni fattar nog själva att jag hellre är ute och göra andra saker, när det inte blir några blogguppdateringar. Vädret var hur bra som helst igår, och det fortsätter idag, underbart!
Igår var jag på Bregårn och "jobbade" som vanligt. Sen drog jag hem, käka lite och så filmen Pretty Woman - har aldrig gillat den, men den är ju faktiskt helt okej. Sen drog jag upp till stallet och myste med min häst, och efter det åkte jag hem och fixade mig för KARLSKOGAFESTEN. Åkte ner med mor & far - glömde SJÄLVKLART kameran- och mötte upp Kristin. Vi trängde oss rätt långt fram och såg lite Sten & Stanley och Loreen. Hade jättebra plats - wihoo! Meeen jag hade inte betalat för att se henne uppträda, riktigt så bra var hon inte, men helt okej. Drog hem vid 11 och slockna vid 1. Nu sitter jag på "jobbet" och vi har precis beställt material och så till företaget. Finns inte så mycket mer och göra så vi vet inte vad vi ska göra!
 
Tips; kika in på www.bellasignora.n.nu om nån vecka eller så, så får ni se på grejer!
 
 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Hej på er! Usch vilka tråkiga dagar det har varit idag och igår. Regn, regn, regn, hur mycket regn kan det finnas? Ha fördrivit tiden de senaste timmarna med att se en film, lyssnat på taylor swift och läst bloggar, men det hjälper inte. Har inte haft såhär tråkigt på länge!
Iallafall, idag har jag "jobbat", jag och en annan har kommit på en riktigt bra idé till ett företag, och så har jag käkat lunch med Visan på donkis. Har saknat henne så det var kul! Sedan kom pappa och hämtade mig, för det regnade och så körde jag oss hem. Inte ett enda stopp idag heller (stolt), dock så höll jag på att köra på en långtradare och kunde själv ha blivit påkörd - mindre bra!
Minns inte vad jag gjorde igår alls mer än jobbade och var i stallet. Det regnade som sjutton iallafall så var dyblöt när jag cyklade på morgonen för hann inte få på mig regnbyxor, så det kan bli! Jo, vi beställde äntligen satc-boxen och så fördrev jag kvällen med lite film.
 
Nu ska jag fortsätta tråka, eller göra lite nytta kanske! Ikväll blire allsång på skansen och morden i midsomer!
 
 Vill ha sol & värme nu!

Sex And The City The Essential Collection

 
Snart är du min! Alla 6 säsonger av tv-serien + massa extramaterial. Längtaaaaar!!

STOCKHOLM

Äntligen är bussresan till Stockholm 17de juli för mig, mamma och syster bokad! Stockholm here we come!

Sommarfrukost

Börjar dagen med en riktig sommarfrukost! Snart blir det ut o övningsköra ner till team sportia o ha lite saker. Ha en fin förmiddag, KRAM!!

Dreams are something reality can't control

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godnatt!! - A

Iförrgår och igår

Ja igår och i torsdags var det lite snålt om blogginlägg. Sanningen är den att jag hade annat för mig och hann inte med något. Torsdag: Jag "jobbade", åt, var i stallet och tog det lugnt helt enkelt. Igår: Midsommar, spenderade förmiddan med att göra lite cupcakes (som sagt kommentera om ni vill ha receptet) och vid lunch kom mormor och vi käkade lite sill & potatis (jag och syrran åt korv med bröd). Sedan hade jag och mamma satt upp oss på hästinsläpp så vi åkte till stallet och fixade. Sen när vi kom hem tog jag en dusch och gjorde en midsommarkrans och precis när den var klar kom min (enda) kusin och hans familj. Vi grillade och körde kubb och hade det allmännt trevligt fram till nästan 11. Tack igen för en urmysig kväll!! När de åkt gick jag ut och hoppade över 9 staket (gärsgårdar ska det va) och plockade en blomma för varje. Sedan gick jag och la mig med dom under kudden. Men jag tror inte jag drömde om "den rätta" ändå, det kan inte stämma tycker jag!
 
Nu har jag suttit en stund med massa bilder och ska strax äta lite lunch! Ni får ha det fint tills vi hörs lite senare! ♥
 

Midsommar 2012

Mina cupcakes; vanilj/citronmuffins med jordgubbs&citronglasyr (ska bli frosting egentligen) och chokladmuffins med chokladkola inuti och daimchokladfrosting ovanpå! Vill ni ha recept är det bara att kommentera om det!! 
 
Mina blommor som jag sov på inatt!
 
Tack för en urmysig midsommar!! ♥

Midsommarafton

Har haft en superduperbra midsommar i år! Umgåtts med trevliga människor, ätit god mat och så har det varit toppenväder, lite kallt nu på kvällen men det har inte kommit något klassiskt midsommarregn iallafall! Ja dagen har varit hur bra som helst iallafall! Kom nyss in efter att ha klättrat över 9 staket och plockat en sorts blomma för varje så nu ska jag drömma om min framtida man!
Mer bilder från idag får ni imorgon för nu ska jag fixa mig för natten. Hoppas eran midsommar har varit lika bra som min! Kram och godnatt!!!


Jag slutar aldrig förundras över hur människor förändras

Hej mina fina! Inte mycket bloggande idag inte, men har inte orkat helt enkelt. Ville inte bråka med mobilen heller för den har inte haft så mycket batteri under dagen. Har förövrigt inte gjort så mycket idag, ingenting värt att berätta direkt. Var i örebro och lyssnade på en föreläsning på e-max (någon vecka för unga företagare) och den var skitbra på ren svenska! Sen efter det har jag bara sett lite tv-serier och varit hos hästen. Standard ni vet. Idag tittade även solen fram, så himla skönt! Träligt bara att det var molnigt på morgonen när man satte på sig kläder (svarta jeans)- Ville dock inte bränna mig så satt aldrig ute i solen. Men imorgon ska jag!!
 
Nu ska jag börja gå och göra mig iordning för natten tror jag.Ska fixa iordning lite bilder från måndagens shopping bara, så de kommer upp om en liten stund! Så..godnatt! ♥
 
 
 
 
 

So just give it one more try to a lullaby, turn this up on the radio

Blir ett snabbt inlägg det här, innan jag tar natten. Tar bussen mot Örebro 8.35 imorrn med resten av sommarföretagargänget. Vi ska tydligen lyssna på någon ung tjej som föreläser om att sprida sina idéer om hur det är att ha företag eller nåt, på universitetet. Tror det kan bli intressant. Det var det idag med på pärltuppen men det var för mycket info på för lång tid i sträck. Min hjärna har tagit sommarlov nu...
 
Tror jag säger godnatt med de orden! Vi hörs i morgon. Sov gott!
 
 

This is what I'm made of

Hejsan på er! Sitter för tillfället och har just ätit klart min lunch. Satt fint det! Innan det var jag på stan och lånade lite böcker, en från en serie som jag tycker är väldigt bra och två från en serie jag läste på mellanstadiet typ och gillade jättemycket. Väcker nostalgin lite (huvudpersonerna är faktiskt 16 så att...). Kalla mig udda, whatever, men jag tycker såhär; SOMMAR-utomhus-böcker / SEN HÖST & VINTER-inomhus-film. That't what I think, just telling!

Men först tänkte jag inte slå upp någon bok, för nu är det ett sådant där sällsynt tillfälle när jag är ensam hemma, så nu ska jag passa på att se på lite film/tv-serier på datorn först. Men sedan blir det nog ut i solen, som fakstiskt tittar fram idag. Men det blåser förjä****t!

Ja, ni får ha en trevlig eftermiddag så hörs vi nog senare!

Stressad

Godmorgon på er! Det blir ett snabbinlägg det här. Är jättestressad, sitter just nu och slänger i mig frukosten. Klockan 9 ska jag vara på Pärltuppen och jag har ingen lust att stressåka dit, hej lök! Så att ni hör nog av mig senare idag istället med ett bättre inlägg!
Ha det fint allihop, KRAM!

Måndag

Måndag, första dagen på veckan och jag börjar den med väldigt blandade känslor. Dagen började super nere på campus alfred nobel med alla andra sommarföretagare. Vi fick massa info och gjorde massa gruppövningar typ. Det var faktiskt rätt kul och det blev ju bara bättre av att alla var så snälla också! Fick mig en del skratt kan jag väl säga! Verkligen helgoa!
När jag slutade där var det meningen att jag skulle till öret direkt, men så blev det inte så jag drog hem och käka och fick skjuts ner en bit till station en stund senare av pappa istället. Åkte in mot Örebro vid halv 3 och kom hem för en timme sen ungefär! Vi har missat 2 bussar totalt under kvällen så det blev inte så bra, först från mariebberg och sedan den hem till karlskoga. Var lite sur där ett tag, men det är ett i-landsproblem det där med att missa bussar. Finns folk som har det sjukt mycket sämre. Nu börjar mitt samvete krypa av någon konstig anledning haha, tror jag behöver sova!
Fyndade 3 fina och billiga plagg idag iallafall, sparar mina pengar till Stockholm och Göteborg, så idag blev bara en slags inspirationsrunda inför de resorna. Hindrade mig själv från att handla fast jag behöver saker, hur det kan bli. Ni får bilder imorgon för nu ska jag bege mig mot duschen och sängen!

Ha det fint, vi hörs imorgon någon gång! ♥


The end of the day

Gick jättebra att övningsköra förut med både mamma och pappa. Var duktig och bakade scones till familjen också! Men nu är det dags för mig att möta sängen för natten tror jag. Ska vara pigg och glá imorrn på "jobbet" klockan 9! Ska orka med att åka in till Örebro med finaste Kristin också en halvtimme efter att jag har slutat. Blir hur kul och bra som helst! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Sov gott allihop, KRAM!



A dream is a wish your heart makes

Jag tror att de flesta har väldigt många drömmar och mål att nå och saker man vill göra här i livet, och jag är en av dom. Jag skrev en "before I die"-lista för ett tag sen, det blev 11 (eller 13) hela A5-sidor! Rätt mycket faktiskt. Det är inte förrän man tittar på sådana där bilder som man tänker efter; "det där vill jag ju göra" & "det där måste jag pröva" osv. Tänkte att jag kunde dela med mig lite av min lista. Tar ett par varje dag lite dådär, 7 stycken säger vi - 7 är ett magiskt nummer. Vissa saker är helt normala grejer, som att resa, men det finns mycket mer än så. Men jag är lite hemlighetsfull av mig så allt berättar jag inte!!















Övningskörning

Nu drar jag och mamma ut på en liten tur med bilen innan stallet. Får se hur det går, går upp och ner det där. Ibland är det kul, ibland inte. Men man får väl försöka vara positiv om man nu ska ta detdär körkortet någongång! Det är ju rätt användbart senare i livet liksom.

Weekend of movie watching





Det blev verkligen en filmhelg denhär helgen. Såg En Gång I Phuket för första gången i fredags och igår såg jag filmen The Ex. Båda var helt okej, dock så var den senare lite blarrig vissa stunder.
4 respektive 3 smultron blir betygen. Vill ni veta mer får ni se dom själva, tänker inta avslöja mer!

Skön morgon

Drar ut på en liten springtur såhär på förmiddan. Min mamma hade nämligen en bra ide om hur jag ska träna upp mina benhinnor så de blir starkare. Korta turer regelbundet, så det är bara att försöka! Ni får ha en fin förmiddag hörreni, kram!

I'm on the edge of glory and I'm hanging on a moment of truth

Har suttit i säkert en timme nu och letat och laddat upp lite inspirationsbilder och sånt, så nu kommer det nog upp lite sånt på bloggen också. Kul med lite variation tycker jag! Men jag blev trött så det blir nog att gå och lägga sig snart, det har inte varit min dag riktigt idag. Men imorrn ska det bli det, ser fram emot morgondagen av någon konstig anledning. Har ingenting planerat men det kanske är det som är skönt, att inte ha något man ska göra liksom.

Och så ska jag tagga till "jobbet" på måndag, tycker det ska bli jättekul! För er som inte vet så ska jag "jobba" som Sommarlovsföretagare. Det är något nytt som kommunen driver i samarbete med UF (Ung Företagsamhet). Jag ska helt enkelt under dessa tre veckor framöver lära mig hur jag driver ett företag, och även få träffa andra lokala företagare, och (om man vill) starta någonting "eget" efteråt. Typ som ett litet café eller göra egna smycken osv. Ser faktiskt fram emot det, och att jag får betalt för det är ju inget minus det heller!

Nu sätter jag punkt för bloggandet idag! Kram & godnatt ♥


the ex

SITTER JUST NU MED MAMMA OCH SYSTER OCH SER PÅ FILMEN "THE EX", ELLER JA DET ÄR PAUS, OCH DEN ÄR VERKLIGEN SUPERBRA ÄN SÅLÄNGE. VISSERLIGEN HAR DET GÅTT EN HALVTIMME BARA, MEN DEN BÖRJADE BRA OCH KUL. NU SKA JAG FIXA MIG NÅT ATT ÄTA. HÖRS SENARE!

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Goddagens på er! Sitter just nu med dessa känslor här ovan. Vill ha värme, känner att det har regnat tillräckligt nu. Tänkte ut förut också att när jag slutat jobba och mitt "lediga lov" börjar har halva sommarlovet gått. Kommer inte solen då under de 5 veckorna blir jag jättebesviken! Och nu i 3 veckor framöver jobbar jag bara till klockan 1 så får hoppas på bra väder då också. Vid 1 har ju dagen bara börjat!

Sitter just nu och vilar på maten och årets första jordgubbar, hur gott som helst! Idag har jag nästan inte gjort ett dugg. Det blev inget örebro, vaknade 8 imorse ifall att, men vi orkade inte så jag somnade om till 11. Skönt att få sova ut! Och innan maten var jag och mamma ut till några ställen. Hon skulle kolla cyklar och lite till, jag skulle ha en tidning. Vi stannade på 5 ställen och inget hade den! Får gå in på konsum sen, de hade den igår iaf men den är säkert slut idag bara för det... Snart blir det en snabbtripp upp till stallet och ta in hästar.

CU later, alligator! KRAMIS

 bild från imorse, nu är det uppehåll

De två nedersta bilderna är syrrans (extra socker + grädde)

When laying with you, I could stay there, close my eyes, feel you here forever, you and me together, nothing is better



Ser kanske lite udda ut att jag lägger ut en bild på bröd på bloggen? Satte nyss tänderna i just detta, med aprikoser, tranbär, solrosfrön och havssalt. Bland det godaste bröd jag ätit i mitt liv, helt värt att ge en chans!

Kom förövrigt hem för 40 min sen kanske, kollar inte direkt klockan det första jag gör när jag kommer hem liksom, och har ätit lite lagom mycket mellanmål. Snart kommer mamsen hem och då åker vi upp till stallet. Ikväll blir det pizza, hawaii five-o och någon mysig tjejfilm. Får passa på och ta tjejkväll när pappa är upp i Säfsen och åker på sin lilla hoj. Imorrn har jag planerat att åka in till Örebro med Kristin, annars har jag inget annat planerat. Vi tar dagarna som de kommer.

Ha en fin eftermiddag så hörs vi senare! ♥

äta bör man annars dör man


Femtonde juni 2012

Finfika har vi idag, det är ju fredag trots allt. Men jag äter ju som sagt inte fikabröd, synd för mig. Positivt är att idag är det den 15de. Om exakt två månader kan jag äta sånthär igen. 10 månader, lite stolt är jag iallafall! Ha det fint, nu ska jag ut och jobba igen snart. Kramar!

Tidig morgon

Sista dagen på jobbet idag! Tråkigt men ändå skönt. Bjussar på en bild på mig i pappas enormt stora tröja. Hörs senare!

At this very moment

Kvällsmat!

Young, wild and free

Hejsan kömpisar! Torsdag idag och jag har inte varit riktigt lika trött idag som igår, känns jättebra. Har haft en bra dag rent överlag idag faktiskt. Kom hem från jobbet för drygt en timme sen och har suttit och googlat fram massa recept på cheesecake (hittade en jättebra). Tänkte nämligen baka till mina ursnälla arbetskompisar som jag haft denna vecka! Men nu kom mamma hem och började snacka om hawaii five-0-avsnittet som kommer ikväll (och som jag verkligen INTE vill missa) så det blir inget med det, hinner inte. Jag gör det fredag vecka 28 istället, den allra sista dagen på Biocare. Nu ska jag snart sticka upp till stallet och ta en liten ridtur. Hinner inte zumba ikväll heller. Det borde finnas mer än 24 timmar på dygnet!

Ha en fin eftermiddag, kramar!

Nya blogg.se

Jahopp godkväll på er! Satt precis och skrev ett helt inlägg och så börjar blogg.se krångla och logga ut och grejer. Så försöker jag logga in igen så kommer det upp någon annan logga-in-sida för blogg.se, tydligen så är jag med och testar nya blogg.se eller nåt och dom säger att det kan krångla så gör det det är det inte mitt fel, just so you know! Ahja, sitter och ska nu gå och fixa mig inför natten, är sjukt trött. Längtar till fredag när jag slipper gå upp innan 5! Åt för en stund sen och innan det var jag i stallet och red en tur på min lilla häst spm inte alls ville som jag idag. Övningskörde dit och hem, hur kul som helst! Ointressantinlägg.nu Med detta tror jag att jag säger godnatt till er allihop! / Annis Vet inte hur man laddar upp bilder här än så blir inga just nu!

Never hide your mistakes, it's a part of being young, never hide your feelings, its a part of being real

Hej finisar! Sitter här med lite ont i magen efter att ha gjort någonting som jag egentligen inte vågat göra, men gjorde! Nu får det gå som det går, orkar inte bry mig.
Idag har jag jobbat och förmiddan var hemsk, så i kors mest hela tiden av trötthet. Sover 6 timmar och är sjukt trött, när jag fortfarande hade skola kunde jag sova 5 timmar och inte vara alls så trött. Vad händer med världen? Gillar inte att g¨å upp 5 på möran iallefall!
Nu ska jag och mammi strax köra upp till stallet (hoppas jag får köra) och så tar jag nog en liten tur. Har ju massa tid på kvällen utan läxor ju, wihoo! Övningskörde btw hem från jobbet idag, ett motorstopp och inget mer - för att jag blev stressad på väg ut från maxi. Älskar att köra bil! ♥
Nu har jag inget mer "intressant" att säga så vi hörs nog senare!



You never get a second chance to make a first impression

Hej på er! Har inte haft en så spännande dag idag att berätta om egentligen men kan ta det lite snabbt. Har jobbat från 06.12 till 14.30 och gått en 2 timmar lång promenad. Igår gick jag i 3 timmar. Så just nu är jag rätt död, har ont i huvudet och sprängont i mitt ben - jätteobehagligt! Imorgon blir det jobb igen och efter det sticker jag upp till stallet och rider lite. Något mer har jag inte planerat, vi får se om jag hinner med någonting annat! Troligtvis inte men man vet aldrig.

Har inget mer och säga (tråkinlägg) men har ingen inspiration alls idag. Är glad, ledsen, lycklig och besviken på en gång typ, haha går det ens? Orkar inte med livet just nu. PUNKT.

KRAMAR ♥





Rosor är röda, violer är blå, karamellen är söt och du är lika så

Hej sötisar! Har precis avslutat en liten fika nu på eftermiddan, kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen, jobbar på pappas jobb nu en vecka och så vecka 28! Igår blev det ingen bloggning för blogg.se krånglade på morgon så då struntade jag i och blogag då och sen blev det inte av, jag gjorde inte något speciellt, tog bara en ridtur och övningskörde en (ganska så) lång tur genom stan. Kändes jättebra! Nu har jag kört på 5an, stannat vid rödljus, och kunnat köra iväg, och kört upp på våran parkering. *Stolt*. Nu ska jag dra mig ut på en långpromenad så vi hörs ikväll! KRAM ♥


Ai se eu te pego

Hellu finisar! Dålig update på grund av att jag inte har varit hemma så mycket. Igår var det som sagt studentfirande i lilla Karlskoga och det kändes som om man såg halva befolkningen nere på stan (och det var nog sant oxå!). Jag sjöng min lilla trudelutt och så och fick vara där under hela "ceremonin". Det var sjukt kul att vara med på och jag längtar tills om 2 år!!!! Kom på en smart sak - på kga's hemsida kan man se datumen för detta års och nästa läsårs första & sista datum. Alltså kan jag nästa läsår se datumen för läsåret därefter (mitt sista) och se vilket datum jag tar studenten! Hur fräckt som helst, kan ju börja räkna ner och grejer! Så gick jag och Kristin (som kom när alla hade sprungit ut) ner mot torget och såg bregårn och idrottsgymnasiet åka omkring med sin flak och väntade på att bergslag skulle komma (sist men inte minst liksom) tillsammans med Vi och Thanh som vi sprang på. Drygt en och en halv timme gick jag och Kristin till Max och under tiden innan hann jag få öl på mig, blev kallad snygg av en full student och jag var tillfälligt lomhörd efter studentcermonin uppe på kupolen och flakrundan på stan.
På kvällen hamnade jag ockå i sällskap med Krfistin och vi hamnade lite överallt kan jag väl säga!
Idag vaknade jag vid 11 och har inte gjort något annat idag än varit i Degerfors. Käkade på Degernäs Herrgård med zumba-damerna för vi skulle senare dansa zumba under mittpausen i Degerfors-Hammarby-matchen. Sjukt kul, dock tråkigt att Dfs förlorade 1-3! När den var slut tog jag bussen hem och nu på kvällen har jag sett filmen 50-50.

Detta kanske låter tråkigt, men jag har haft de bästa 3 första sommarlovdagarna jag kunnat få, gillar livet!

Säger godnatt på förhand, bloggar nog inget mer idag! KRAM ♥

 
Vår ("nya och fina") skola har ingen aula förstår ni så Berglags studenter "springer" ut från fina Kupolen, fint ställe detdär!

Summer holiday

SOMMARLOV! Låter hur skönt som helst i mina öron, dock så stod min klocka ställd på 8 imorse. Vet inte varför, trodde jag skulle behöva 3 timmar för att göra iordning mig. Har suttit här i drygt en timme nu och kommer sitta len timme till innan jag blir upphämtad av mormor som ska skjutsa ner mig till Kupolen. Jag ska nämligen sjunga på studenten med 3 andra tjejer - NERVÖST! Men jag klarar dett allt, det var ju många fler igår. Men nu sjunger inte Vi och Kristin med heller. Äsch ska bara ta det lugnt och inte tänka på det! Efter "studentceremonin" så går jag och Kristin upp på stan och inväntar studenterna när de kommer på flaken. Sen efter det vet jag inte om vi käkar något på stan eller om jag åker hem och äter. Det får vi se! Vid 4 åker jag (eller kör) upp till stallet och rider en lite tur, hoppas på sällskap men det får vi se då :')
Igår var det fullt upp, var på skolan 9 och övade inför skolavslutningen en timme senare. Den tog 40 minuter men jag och Kristin satt kvar en dryg timme ändå och väntade på några 3or som skulle komma för sin studentlunch. Sen åkte jag hem, chillade och käkade och så åkte jag, mamma och syrran upp till stallet. Syrran tog en ridtur och jag gick med - i sneakers och fleecetröja (inte rekommenderat). Egentligen skulle jag ha varit med Kristin där på kvällen men så säger Emelie att det är zumba och att de ska träna inför zumban på Valla imorrn och hon vill att jag ska vara med. Då var klockan 10 över 6 och det börja 7. Så jag övningskörde snabbt hem och åt lite yoghurt och så åkte jag till zumban, vi kom en halvtimme senare än det började för dom hade bytt tid (oups), men det gick bra och nu ska jag också vara med på lördag. Dansa i pausen under Degerfors-Hammaby-matchen inför flera tusen pers. Bäst att inte göra bort sig!! Avslutade kvällen emd att se första nya Hawaii Five-0 avsnittet. Töpp!!

Nu har jag inget mer att säga - ska gå och fixa mitt hår nu. Ha en fin dag för det ska jag ha! Vädret är ju bara bäst! ♥


Sommar sommar och sol havet och vinden och doft av kaprifol, sommar sommar och sol en himmel så blå som viol

Hellu fina bloggläsare! Har inte riktigt tagit mig tid att blogga igår/ idag. Men imorgon går vi, karlskoga & degerfors 1or och 2or på SOMMARLOV så då kommer det bli blogga av. Har så himla mycket förväntningar på denna sommar!!
Iallafall igår var jag i skolan, hade en lektion - teknik och då ritade vi lite enkel cad (jag och 5 till). Efter det satt vi och väntade på att få våra kemibetyg och att bli avprickade för skåpstädningen. Slutade tjugo i 12 ungefär, men jag och Kristin satt och väntade jättelänge på en lärare som aldrig kom så vi lämnade hennes bok på hans bord och så gick vi och käka. När jag kom hem drog jag och mamma till stallet nästan direkt och släppte in hästarna från grönbete och fixade i stallet, sen fick jag köra bil från stallet-->granngården-->konsum--> hem, utan ett ända motorstopp. Vart lite stolt!! På kvällen åkte jag och Kristin ner och tittade på Studentbalen 2012, kände igen säkert 2 tredjedelar av människorna (blir så när man bara är två år yngre och ser treorna varje dag). Tror bannemej att jag också vill gå på bal om två år!! Så fina var de allihop!! När jag kom hem hamnade jag i soffan med filmen the devil wears prada. Bra avslut på en efterlängtad helt pluggfri dag.
Idag var det sveriges nationaldag som sagt = ledig. Jag vaknade runt halv 12 tror jag och har inte gjort så mycket sedan dess. Har rensat alla mina skolmappar inför hösten så nu är det fixat och färdigt, och så har jag kört bil till stallet och konsum och ner till sjön och hem. Det går bra nu!! Nu är det kul att köra igen! Efter att jag kom hem har jag ätit scones (mumma) och duschat, skrubbat och rakat benen osv ni vet detdära fixet inför imorgon, och nu sitter jag med halvtorkade naglar. Är inte ens nervös inför imorgon, bara lite pirr i magen. Det bådar gott! Nu ska jag gå och fläta håret!

Usch vad mycket text det blev, men men. Sov gott finisar! Kram ♥

 Oldie

I said leave, but baby all I want is you, to stand outside my window throwing pebbles screaming I'm in love with you

Hej hopp sötnosar! Sitter här på min stora bak och har inte lust att göra någonting alls. Tänkte gå ut på en promenad för en sådär två-tre timmar sen men det är lite sent att påbörja nu tycker jag. Latis. Har inte gjort någonting speciellt roligt idag, fick veta mitt slutbetyg i svenska 1 och engelska 5, C i båda, blev glad!! Får veta kemin imorgon också, bara att hoppas på att det går bra, får hålla tummarna! Ne nu ska jag ta mig i kragen och göra den allra sista matten för terminen, min hjärna har redan tagit sommarlov så ligger lite efter, oups. Har dock inget gott att äta till, då blev det helt plötsligt väldigt mycket jobbigare att plugga, ni vet... Jaja får vara glad ändå, idag kom ju älskade solen tillbaka och igår var det inte mörkt halv 11 på kvällen - jag vill ha sommarlov och värme NU!! Tack och hej, vi hörs senare! ♥

Årets första EGNA jordgubbar :')
Allt det vita kommer bli blåbär, MYCKET blåbär!

Varför jag, varför jag, varför inte nån av alla andra?

Hej finisar! Nu har det blivit kväll här hemma hos mig också så ska dra mig mot sängen. Men först: läsa lite bloggar och göra lite situps. Innan 11 för då ska jag SOVA. Till klockan 7, och vips har jag mina 8 timmars sömn - check! Har inget att berätta om idag för jag har bara surat över vädret, slappat med film och övningskört. Kul liv. Sov gott hörrni för det ska jag göra! ♥

 

Gimmie gimmie gimmie a love after midnight, won't somebody help me chase the shadows away

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost! Min morgon blev inte riktigt som jag tänkt mig då mitt mobilalarm inte ringde när det skulle. Vaknade efter 11 när jag skulle gå upp 10 och då var det ingen idé att skynda sig för att ta promenaden som tar 2 timmar så jag låg kvar en stund och spelade lite wordfeud med syster i andra rummet haha! Ska titta lite lägenheter nu tänkte jag innan hon kommer och tar datorn för mig, och efter det blir det nog lite teknikplugg för mig. Ha en fin förmiddag så hörs vi senare! ♥

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat, och jag satt där med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick, allt jag hade förstorat

Godkväll på er! Nu är det dags för mig att börja göra mig iordning för natten tror jag. Har fortfarande lite planer för imorgon, men sömnen ligger främst på listan just nu känner jag! När jag vaknar imorgon så tror jag för tillfället att jag går min mil-runda genom stan och sedan pluggar resten av förmiddan och efter lunch så åker jag til stallet och till bilprovningen, det gick nämligen inte så bra att köra bil idag så nu ska vi köra varje dag. Utan dalar finns det inga berg. Visar lite bilder på vad jag köpte idag nu också. Godnatt finisar! ♥


Igår: två tubtoppar (gina), två t-shirts (new yorker) & ett stickat/spets linne

Idag: Shorts, kofta, bh med avtagbara axelband & trosor (allt H&M) + en deo (maxi)

Stop thinking about, the easy way out, there's no need to go and blow the candle out, because you're not done, you're far too young, and the best is yet to come


Kom hem från stan för en timme sen ungefär och har bara hunnit käka lite. Var jättepigg i morse men nu känner jag att jag börjar bli tröttare. Så ska sätta fart och göra lite saker nu tänkte jag; plugga matte, rensa skolmappar, bädda sängen och göra de tusen (!) situps som jag ska göra idag. Om en stund åker jag upp till stallet och så hoppas jag att jag kan övningsköra lite ikväll. Skulle egentligen vilja ta en runda nere i spåret nu men jag är född med beslutångest och nära till latheten... Ha det så bra sålänge iallafall! ♥

I have a dream, a song to sing, to help me cope with anthing, if you see the wonder of a fairytale, you can take the future, even if you fail

I believe in angels, something good in everything I see, I believe in angels, when I now the time is right for me, I'll cross the stream - I have a dream!

Har just avslutat min kväll med att käka vindruvor och se en dryg timme på Mamma Mia, mer orkar jag inte. Nu blir det sängen, behöver verkligen min skönhetssömn till skolavslutningen till veckan + att jag har massor planerat att göra i helgen!! Blir toppen :')) avslöjar mer imorgon och så lägger jag upp på mina fynd från idag i Örebro - ska aldrig mer shoppa på tvåtimmars begränsning någon mer gång, det går inte!

Nu ska jag läsa lite bloggar snabbt och göra mina situps som jag lovade på fb och sen sova! Godnatt ♥

 
1 juni idag också! (om det finns någon som inte noterat den lilla detaljen än)

For your eyes only, only for you, you see what no one else can see, and now I'm breaking free, for your eyes only, only for you

Hej på er! Kom precis hem och ska alldeles strax sticka igen, till Örebro med mina fina tjejer! Blir toppen, ska försöka hitta en skolavslutningsklänning till Vi och så. Har haft en hyfsat normal dag idag, hade ett kemislutprov och en redovisning och så fick jag reda på resultaten på svenska och engelska nationella, C (vg) på svenskan och mitt emellan D (g+) och C på engelskan, är supernöjd! Nu ska jag sleva i mig yoghurten och  skriva det sista på min 20 grejor långa lista och springa upp till Degerforsvägen och möta bussen. Ha en fin eftermiddag för det ska jag ha! ♥

 Mina finisar!

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0