GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!

Skriver nu innan tolvslaget inna trafiken blir för tuff så att säga. Har bara tagit det lugnt ikväll faktiskt. Gick en promenad i eftermiddags, åt god mat och suttit bänkad i vardagsrummet med film och spel och orimlig mängd vindruvor. Hur mysigt som helst!! Nu börjar snart talet på teven och det måste jag se även om jag inte lyssnar. Ring klocka ring får man inte missa!! Kommer tillbaka efter tolv med fyrverkeribilder sen. Även om jag inte tycker om dem för alla djurs skull så är de vackra ändå. Och när ändå folk skickar upp dem så tar man ju bilder, eller hur?! 

GOTT NYTT ÅR ALLA DÄRUTE!!!!! 

Happy new year, may we all have a vision now and then

Jahopp, nyårsafton... Känns som om vi typ längtade efter år 2011 nyss. Och allt snack om att jorden går under 2012, tror ju inte det händer men ska vara vaken och se iallafall. Skulle vilja se filmen 2012, är efter har inte sett den än, men får inte tag på den. Synd.
Igår bowlade vi bara en timme så mamma och pappa hann knappt börja se filmen de skulle se, så vi missade bara ett några minuter. Jägarna 2 var det och jag tyckte den var bra. Ska se ettan också, men tycker alltid tvåan är bäst när jag sett den först haha! Sedan såg jag några avsnitt av Elsas Värld, så nu är jag med i handlingen.
Idag har jag varit på stan, vi handlade mat tills ikväll och jag hittade lite kläder:
         
Halsduk - Lindex (75:- tror jag) Den är ljusare i verkligheten.
Jeans - H&M (299:-)

Köpte även en mörkblå stickad tunika som ligger i påsen men den vart för stor så ska byta den! Bytte även skärpet jag köpte häromdan, har använt det en gång och det gick sönder. Det blev ett likadant så orkar inte visa!

                                                                  Hörs senare idag!

Take me down like I'm a domino

Nu bär det av mot Degerfors! Bowlingtime i Stora Valla. Hörs ikväll!
                      

I see your true colors shining through

Tjolahopp alla ni som läser! En trött tjej som skriver kan jag lova. Hon har nyss ätit frukost och sitter just nu och plågar sig med mattefunktioner, ett riktigt jullovsnöje. Sedan har hon inget mer att berätta eftersom hon aldrig hinner göra de saker som hon har skrivit att hon ska göra, för hon är en tidsoptimist!!

                                          Hej på er!

Hon är grejen värsta grymma tjejen

Har spelat på bingolotto TVÅ gånger i mitt liv, i fredags och idag, och vunnit båda gångerna! Tror jag är ett sånt här luckchild eller nåt! Den här gången blev det en ny bingolott, men eftersom min spellott egentligen var pappas så får han skrapa den nya. Dock så går det på sjuan och vi har inte den kanalen... Nej, nu blir det sova för min del för imorrn blir det stan. Har hört att min favvomobil har ett bra pris på telia just nu...

                                                                 
                                                                     Puss & Godnatt!

All I need is on the other side of the door

Vilket himla dåligt väder det är ute alltså!! Lyckades med att inte svära nu också, duktigt Anna! Kom precis ifrån stallet där jag blev ganska så blöt, man tänker faktiskt tanken att kunna slippa duscha, men inser tillslut att man gärna ställer sig i en varm dusch ändå!! Inget slår det. Nu måste jag gå och plugga eftersom jag inte hann det förut och inte kommer hinna de följande dagarna, kommer att ha fullt upp resten av lovet. Hinner jag sen så ska jag spela gitarr också, vill det verkligen. Sedan blir det miljonbingo hela kvällen. Mamsis kom hem med fyra stycken vid lunch, två vann syrran den 23:e och två är istället för de sverigelotter som pappa vann då också. Och så fick jag de 200 kronorna som jag vann, glad tjej!
Imorrn blir det lagbowling med Kristin och hennes pojkvän, kuljul! Ska se vem jag får med mig också...

Blir ingen bild, ni får leva med bildlöst just nu.

                                                                         HA'T BRA!!!!

GOD morgon!!

Good moorning! Sitter just nu och äter lite frukost och älskar den svenska vintern!
                                                                    
Snart är det dags för dethär...
                                                                      
Vill inte, men ligger efter typ 50 tal sen lucia, tror jag har nämnt det tidigare också, så de måste göras. Det är ju tråkigt väder så då kan man lika gärna sätta sig med tråkiga saker, eller hur? När jag är klar blir det och göra det här om jag hinner! Dålig bild men mittenfilmen är sex & the city the movie.
                                                                    
Ska till stallet sen också, får se om det blir någon ridtur eller inte!

Vill tipsa om ett nagellack jag har här också, fick ingen bra bild med det på naglarna.
                                                                     
Det är från IsaDora och heter 644-Red Alert. Jättebra! Det är lätt att stryka på, kladdar inte, torkar snabbt och har man kladdat utanför när man målat på försvinner allt det efter några handtvättar (det göra inte alla). So try & get a wiew! 

 
                                                                                 Ha det bra!!!!
 

Trött

Beskriver mitt tillstånd just nu! Kunde inte sova inatt och vaknade med ont i huvudet och så skulle jag ju in till örebro också. Vi var där 7-8 timmar typ, åkte hemifrån halv 10-10 och kom hem nästan halv 8. Längsta shoppingtur jag har tagit tror jag haha! Blev några bra saker iallafall. Dock inte en bok från filmteamet bakom harry potter (:'(), sex&the city-boxen med alla säsonger (som jag velat ha jättelänge) och mobilen som jag velat ha länge och som nu var nedsänkt i pris. Fick dock reda på att den inte fanns i svart längre utan bara i rött och att erbjudandet gick ut 8 idag alltså för 25 min sen. Hade bara tänkt se den och sedan åka tillbaka en annan dag med pappi, men så blir det ju inte nu. Aja sånt händer! "Man ska inte gråta  föör spilld mjölk", som man säger! Nu blir det kvällsmat och film tror jag, ska titta upp lite grejer på datorn först.

Här kommer det jag köpte!


Svart flätat läderskärp - Lindex (99:-)
Mascara Maybelline (lift-up?!) - i mitt fall Lindex (145:-)
Ögonfransböjare - Kicks (48:-)

T-shirt - Cubus (49:- tror jag...)

Svart kort kofta - Gina Tricot (199:-)

Beige/vitrandig tröja - Gina Tricot (99:-)

HA'T GÖTT!!! Puss

Mot örebro!

Vi hörs mer i em!



Tröja - gina tricot
Jeans & linne - lager 157

Hör upp!

Sluta skicka upp fyrverkerier och smällare och sånt!! Det finns hur mycket djur som helst som mår hur dåligt som helst när de hör sånt. En del måste till och med lugnande. Så sluta med det nu, annars är är ni elaka mot såna som inte gjort er något. Tycker man om djur så får man dem inte att må dåligt!

Tack för mig!

And so she built an army, with all her friends, all prepared to fight til the bitter end

Munter? Jajemen! Not... Har varit på dåligt humör och vet inte varför. Kan vara på grund av att jag drömde om en person jag inte vill tänka på... Idag har jag varit nere på stan och lämnat in mina glasögon som gick sönder på julafton och lånat lite gitarrböcker och dvd:er och så, så nu blir det att träna till farfars 80årskalas, wihoo! Har nu kollat bloggar och ska snart hoppa in i duschen och sen blir det kolla gitarrdvd:erna och en film tror jag. Imorrn ska jag hälsa på Örebro!

Ha det fint! <3

Hey, what´s your name?

Hej på er alla där ute. Har inget vidare värt att berätta men kände för att skriva ändå. Har sett på film, tv, spelat gitarr och gått promenad och så har mormor varit på besök. Det var min dag det. Lovade ju dessutom lite bilder på mina julklappar så här kommer de!

 !!! <3<3<3






Så! Det var inte allt för tror inte typ nån bryr sig och så har jag ingen lust att skryta haha så jag gör inte det. Det andra är, plattång, klocka, pengar och annat... Nu ska jag se på filmen här ovan för 2a gången!! Ha en bra kväll för det ska jag ha!

PUSS OCH KRAM!!!

Btw saknar mina lussetjejer!! <3

Annandag jul

Rolig rubrik, orkar inte komma på något bättre haha. Det  blev inget inlägg igår, sorry för det men gjorde massa annat så det blev inget. Kan inte lägga upp nåågra julaftonsbilder än heller för sladden är hos mormor och hon kommer i förens i em! Sitter just nu i köket och maten är alldeles snart klar, julmat=MUMS!!! Lovar att det blir minst ett till inlägg idag! Nu ska jag gå till mitt rum och spela lite på min nya gura och lukta på min fina vita hyacint hihi. Ha det!

PUSS!!

 
Måste bjuda lite på sig själv<3


ÄLSKLING!!!!!! 05-05-10 --> 11-10-10 <3<3<3<3<3<3

Julafton

Himla bra julafton har det varit, men är väldigt trött då jag sov endast 5 timmar innan jag skulle upp och sjunga för syster. Såg filmen Sherdil, rekommenderar den för er som gillar hästar och spänning!
Fick hur finfina saker som helst. Typ sju saker stod på önskelistan och resten önskar jag att jag hade skrivit på den innan hahah! Fick en gitarr (!! wohoo!!), pengar, en kudde, plattång, klocka, tre träningsgrejer, nagellack, örhängen, satc 2, parfym, handcreme och pyjamas. Tror inte jag glömde något, är hur nöjd som helst!!! Tack mamma och pappa, mormor och morbror m familj!!!! <3<3<3 Bilder kan komma upp imorrn. Orkar inte det nu. Julen är ju inte slut för mig än på länge då vi fira jul när farfar fyller 80 år i januari. Ska lära mig en låt och spela då nu när jag har en så bra gitarr. Är så glá så ni fattar inte! 
Kom hem för en timme sen typ från mormor, där vi firat med morbror och familj, och har hunnit duschat. Bästa känslan att komma hem efter drygt sex timmar och ställa sig i duschen nu på vintern. Onödig info (a. Nu blir det svenssonsvensson på tv (tradition, så himla bra!) och sedan the holiday som vi inte hann igår! Julmys! <3

Sorry för ett långt textinlägg, tycker själv inte om dem så läs om ni har lust! Orkar inte berätta något mer heller, ni får se bilderna imorrn helt enkelt!

JULPUSSAR!!!!

 Från förra julen/nyår.

GOD JUL!!!

Och grattis systeryster på den födelsedag även om du inte riktigt är 14 än! <3

                                                      

Tjohej

Kunde inte hålla mig härifrån hehe. Hade nybörjartur på första bingon, vann 100 kr och hade typ dubbellott eller nått så vann 200! Lycklig tjej, förväntade mig ingenting. Nej nu är väl nyhetspausen snart över så ska gå tillbaks till teven. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram!

 
Vacker bild på mig sedan dagen efter annandag jul förra året. Lite koncentrerad tror jag.

Uppesittarkväll

Ja det är ju precis vad det är ikväll. Blir filmen the holiday och bingolotto med familjen för min del, har aldrig  spelat det så ville testa haha!
Har hunnit med hur mycket som helst idag känns det som, men ändå inget alls. Vaknade 12 och fick panik för att jag inte var klar med alla julklappar så drog ner på stan. Fick skjuts så slapp tänka på busstiderna, gött! Hann med 8 affärer på 1,5 timme typ. Rekord för mig, är 1 timme i en affär i vanliga fall. Aja hittade det jag skulle iallafall. Sedan åkte jag hem och åt i en halvtimme typ och drog sedan till stallet. Har varit hemma i två timmar nu typ och hunnit både duscha och tvätta håret, slått in julklappar och sett på julkalendern. Känns bra!
Nu ska jag titta gårdagens julkalenderavsnitt som jag missade, kolla bloggar, måla naglarna, fläta håret och sedan äta pannkakor som jag skulle ha gjort men som pappa var snäll att göra. Tack pappi! <3

Ha det bra och ha en god jul om jag inte hinner uppdatera något i morgon fm!! PUSS & KRAM!!!

Mina fina paintbilder! <3 Ni älskar dom...

Mini-julafton

Är nyduschad och härlig nu sedan allihopa åkt. Fick ett duschkräm-bodylotion-parfym-kit och 500 kr. Inte illa! Är just nu väldigt sugen på att lägga mig i sängen och slå på en film. Ska nog göra det, Narnia häxan och lejonet blir det. Tröttnar aldrig på de filmerna, klassiker som de är enligt mig. Likaså Astrid Lindgren och Disney. De går aldrig ur tid som man brukar säga! Ska kolla igenom lite andra bloggar först bara, kuljul.

Ha det bäst!

 
Nya tröjan; mörkblå med röda och vita prickar-149:- på H&M, fanns i grå också med rosa prickar eller något oxå.

  Min fina kusin och jag förut.

Nöjd tjej

Fick till någonting tjofs till header nu! Bättre än det som var innan iallafall. Börjar få snits på't. Ska fixa bakgrunden också, men det hinns inte med nu. Om knappt en timme så kommer morfar hit och förhoppningsvis kusinen också, hoppashoppas. Så ska fixa mig lite nu. Var på stan innan lunch också men det blev inte mycket. En tröja, strumpbyxor och lånade 4 filmer.

Ha det bra! Hittar ingen bra bild just nu.

Kramis!

Stressad

Ja som ni hör är jag väldigt stressad. Bussen går om 3 min typ och nästa går inte förens efter 35 min så vill gärna med den. Måste äta frukost också. Vill ju höra några låtar på julavslutningen på Skranta. Har redan missat syrrans. Sen blir det stan. Skriver mer i em.

Kramis!

All I need is a timemachine

Ah skulle verkligen vilja ha det, kunna resa tillbaka i tiden och se på hur man var när man var liten, det skulle vara något de!
Har hunnit med och vara hos min lilla hästplutt och ätit lite sedan senast. resten av kvällen blir det att försöka fixa headern och sedan filmmys tror jag. Imorrn blir det julavslutning på Skranta, stan och så kmr morfar på kvällen. Mysigt!



Min sötis det här!

Kram!

And I go back to december all the time

Hallå. Var och besökte saknade Skranta med Vi förut idag och det var jättekul att träffa alla gamla lärare. Drar nog dit på deras avslutning imorgon. Bergslag hade ju sin imorse så nu är det lov! Hur skönt som helst! De som sjöng och spelade var jätteduktiga allihop verkligen men det var höga mikrofoner kan man säga. Vi och jag satt och gjorde en låtlista förut också eftersom vi två och Kristin ska sjunga på skolavslutningen. Bäst och planera det i tid eftersom vi inte fick göra det nu på julavslutningen för att vi anmälde oss för sent. Tittade lite på robin hood förut också. Hur bra som helst men det är synd att man inte har text på youtube! Har nog inget mer och berätta. Ska nog bara vara resten av kvällen. Fast nej, skulle till min sötishäst kom jag på!

Puss och kram

Vår fina julgran

Trött tjej

Gomorron på er! Såg på julkalendern förut och märkte när de sa att det bara var tre avsnitt kvar. Helt otroligt att det är så nära jul redan. Ska snart springa till bussen. Blir nog ett inläg senare ikväll också om jag inte ska göra annat.

Vill se
http://youtu.be/ZmnVqOb2byk

20/12

Imorrn är det efterlängtade jullovet äntligen här. Glad för det men lite depp för annat som jag inte vill berätta om här. Ska slå på en glad film sen om jag hinner! Har hunnit med och zumbat nu ikväll, det är kul när man kommer in i det, har bara dansat det en gång så har lite svårt med rörelserna men det kommer nog! Blev taggad på att fortsätta iallafall. Innan jag åkte så klädde vi julgranen. Lägger upp en bild på den imorgon för hinner inte det nu. Ska stryka två skjortor till imorgon, har beslutsångest för vilken så stryker båda. Hatar känslan att ångra sig. Nu till strykjärnet och sedan mina 50 mattetal som jag ligger efter med, vill inte ha de på lovet!



Hade lite roligt i paint. Ska försöka få upp header så fort som möjligt.

Puss och kram

Två dagar!!

Två dagar kvar till jullov nu, så himla gött! Men har två prov som ska avklaras imorrn först, historia och samhäll. Mindre roligt. Är lite depp överhuvudtaget, både med plugget och lite annat, men sånt är livet. Ska slå på en film nu, the devil wears prada eller arn tror jag det blir faktiskt. Ha en bra kväll allihop!

Puss och kram!

Dags att ni får se hur jag ser ut också. Ett år gammal är den, men lite julig ändå.

Hej hopp!

Ja, välkommen till min nya blogg! Fast har inte haft någon förut så nya kanske jag inte kan säga, men ny är den iallafall! Får se hur länge jag orkar med det, beror på hur kul det är. Har inte gjort mkt på morgon nu, men faktiskt hunnit med att både platta håret och se på julkalendern som jag inte brukar göra. Måste kila nu så jag hinner med bussen för det brukar jag faktiskt göra! Header kommer nog i eftermiddag.

Kramis <3

Välkommen till min nya blogg!

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0