En vän är den som vet allt om dig och ändå fortfarande tycker om dig

Helluuu...!
Tittade på besöksstatistiken och såg att, trots att jag inte bloggat på 2 (hela) veckor imorgon, iallafall någon varje dag läser min fina lilla blogg. Blir så glad!! :):):):) Fina ni.
Iallafall...två veckor. Det känns långt när man säger det, men ärligt talat har dagarna bara flutit iväg för min del. Jag har gjort någonting nästan hela tiden. Och har jag inte gjort det har jag sovit och vilat upp mig. Kan berätta lite av det jag gjort - i punktform. Annars blir det FÖR MYCKET TEXT.
 
♥ Haft två grillkvällar med personer ifrån min klass, en 7e juli och en igår. Igår samarbetade dock inte grillen men det gjorde inte så mycket. Två jättemysiga & jätteroliga kvällar med toppenmänniskor var det iallafall! (Planerar redan nästa) Kan bara beskriva er med ett ord och det är att ni är bäst! Finns inga bättre kompisar än er! Anledningen till att jag, nästan, tycker om att åka till skolan.
 
♥ STOCKHOLM, i tisdags med mamma och syrris. Kan lägga upp de få bilderna jag tog lite senare/imorgon!
 
♥ Jobbade hela v. 28 på Nobel Biocare. Var roligare den här veckan och jag saknade verkligen alla människorna jag varit med när jag och pappa tog sommarlov/semester på fredagen. Vill dit nästa sommar igen.
 
♥ Övningskört - mamma och pappa kör ingenting när jag är med längre. Då är jag master of the car!
 
♥ Företagat. Jag och Hanna har träffats en gång och gjort fler smycken och så har vi hållt på med marknadsföringen. Det går lite trögt så ni som läser detta, SPRID till alla ni känner om oss och beställ gärna!
 
♥ Börjat träna igen och benhinnan känns inte av än så länge. Känns hur bra som helst!
 
♥ Vi renoverar vardagsrummet för fullt, ska försöka lägga upp några bra före/efter-bilder när det är klart.
 
♥ Sett MASSOR av sex and the city. Mamma & jag är helt tokiga i det hahaha!
 
♥ Kommer inte på mer nu, men i så fall ploppar det nog upp i huvudet förr eller senare. Vi hörs då tycker jag! Kommer även ränsa mobil och kamera på alla bilder från de här 2 veckorna då.
 
KRAMAR! ♥ 
 

You're not even worth anything from me, that you can have

Slutade kvällen med godaste pizzan och massa jordgubbar och vindruvor och satc. Trodde jag skulle spy fick så ont i magen. Så nu ska jag börja behärska mig med vad jag äter, vad det än är!! Har även planerat allt med grillningen med några classmates imorgon, blir superdupermegaroligt. Ni är bäst! Nu ska jag dra mig mot sängen och få min beauty sleep!
Gnight mates! ♥
 
 
 
 
 

Du är molnet på min himmel

Klockan är knappt halv 4 och jag är redan helt slut! Idag var det sista dagen på jobbet hos kommunen och jag och två till hade inget speciellt att göra, så vi fick i uppdrag att handla dricka och annat fika och sånt som vi kunde ha till fikat senare. Sedan såg vi på lite bildspel från de här veckorna och jag cyklade och mötte syster som kom med vår visp-burk (man skakar grädden i den så det blir fluff) och så spelade vi entreprenör-jeopardy. Vi vann såklart och jag bidrog med 200 eller 300, lite stolt!

När vi slutade följde jag med Hanna hem till henne och hämtade smyckestillbehören, eftersom hon ska bort har jag det hemma hos mig sålänge. Har nog aldrig gått så långt, så snabbt, i sån värme och med converse någon gång. Men motion var det allt!

Kom hem tjugo, kvart i 3 och har ätit lite mat. Nu sticker jag upp till stallet! Vi hörs senare mina vänner!

 Min finaste! ♥

Femte Juli Tvåtusentolv

Nästsista dagen på feriepraktiken idag. Karlskogatidningen och Karlskoga TV var på besök men naturligtvis kom ingen av dem fram till oss = vår gratis reklam rök sin kos! Annars har det varit en bra dag idag, Emlan & jag red ner till sjön med våra hästar och vi fick äntligen ner Prillan i vattnet - sjukt kul! Och Lisa bada på som vanligt, "inga bekymmer, man är lycklig var dag" typ. Sen så har jag övningskört lite idag och bakat en hallontryffelpaj nu ikväll till alla sommarföretagare tills imorrn, hoppashoppas den smakar bra! Den luktade hur gott som helst iallafall. Idag avslutades i soffan med jordgubbar och Hawaii Five-O på TV. Lycka!
 
Går och sover med ett leende på läpparna... ha det bra finisar! ♥
 
 Startade förresten en profil på iform.se så nu ska det bannemej bli träna av! Och Emelie om du läser detta: Måndag = springtur!!!
 

FöretagareN

Hejsan hoppsan, ja det känns verkligen som att jag är en riktig företagare. Är verkligen mycket jobb bara med ett sådant här "litet" sommarlovsföretag. Nu är bilderna iallafall uppladdade på facebook och imorgon även på hemsidan. Bara att klicka in och kolla! BELLA SIGNORA!

Vad har jag annars gjort idag då? "Jobbade" = idag hade vi presentationer inför våra (typ lärare) och en av deras arbetskamrater på UF och två från kommunen och så hade vi lektion i att sälja. Intressant faktiskt! Sedan blev vi bjudna på lunch av kommun, för att vi är de första som gör dethär, på strandkanten och där satt vi några länge och pratade. Sedan gjorde jag pappa sällskap till hans jobb och senare var jag lite med Kristin. Sist men inte minst var jag i stallet - övningskörde till och från och vi slutade i soffan framför sex and the city med jordgubbar. Vilken dag!

Märks verkligen att den svenska sommaren är här. Iskallt, regn och blåst ena dagen och ibland, som idag, 25 plus utan vind. Men jag klagar inte på värmen, så länge solen är framme så man kan sitta i den. Varmt, kvalmigt, molnigt är ingen hit!

Ahja, sov gott allihop, KRAMAR!
 

Tisdagskväll

Dags för mig att gå och lägga mig nu. Det har varit en udda dag. Jag har jobbat, smyckena är klara och även firade av min fina vän kristian. Men det har varit en skön dag oxå, solen och värmen har nått vår stad igen, låg nästan 1,5 timmar totalt idag, blir lika röd som vanligt. Men jag har börjat märka att det faktiskt blir lite brunt kvar efter det röda haha. Kom hem vid halv 9 efter smyckesfotograferingen och då käka jag lite och så såg jag, mamma och syrran på morden i midsomer. Helt klart den bästa utländska kriminalserien! Men som sagt, sova står det nu på schemat. Ska dessutom upp tidigare imorrn för att få mina bilder, undrar hur det ska gå jag...

Godnatt finisar!!
 
DAGENS LUNCH OCH EFTERRÄTT!!

Tisdagskväll

Dags för mig att gå och lägga mig nu. Det har varit en udda dag. Jag har jobbat, smyckena är klara och även firade av min fina vän kristian. Men det har varit en skön dag oxå, solen och värmen har nått vår stad igen, låg nästan 1,5 timmar totalt idag, blir lika röd som vanligt. Men jag har börjat märka att det faktiskt blir lite brunt kvar efter det röda haha. Kom hem vid halv 9 efter smyckesfotograferingen och då käka jag lite och så såg jag, mamma och syrran på morden i midsomer. Helt klart den bästa utländska KRIMINALSERIEN! Men som sagt, sova står det nu på schemat. Ska dessutom upp tidigare imorrn för att få mina bilder, undrar hur det ska gå jag...

Godnatt finisar!!
 
DAGENS LUNCH OCH EFTERRÄTT

Bella Signora Smycken

Som sommarlosvföretagare har jag och min kompis Hanna valt att tillverka och sälja smycken. Vårt företag är som ett mini-UF-företag och heter Bella Signora, och vi finns på Facebook och på http://www.bellasignora.n.nu/!! Vi planerar att fortsätta under resten av sommaren och även hösten om intresset finns. Vi hoppas ni finner något som passar er. Detta nedan är bara de allra första smyckena vi gjort. Det kommer fler "modeller" efterhand. Vid beställning skriver ni till oss på Facebook eller mejlar till [email protected] eller helt enkelt kommenterar här på bloggen! Hoppas vi hörs i framtiden! ♥
 
 
Bild på¨förpackningen som armbanden kommer i.
 
a= rosa - b=vit
 BS 1a, 100 :-
 
 BS 1b, 100:-
 
 BS 2a, 120:-
 
 BS 2b, 120:-
 
 BS 3, 120:-
 
 BS 4, 120:-
 
 BS 5, 120:-
 
 BS 6, 100:-
 

Livet är inte dagarna som gått, utan de dagar man minns

Hejsan! Här på bloggen är det sena inlägg som regerar. Har inte gjort så mycket idag. Jag och min företagskompis har gjort klart första omgången smycken på "jobbet" så är jätteglad för det. DEt var superkul att göra dom och de blev jättesöta! Imorgon tar vi den första omgången bilder (inga proffsbilder som vi kommer få sedan men ändå) och då kommer vi troligen också öppna nätshopen också så att säga. Kolla in hemsidan - www.bellasignora.n.nu - och facebook = Bella Signora imorgon!!
På kvällen drog jag och syrran och hennes kompis på bio, på filmen LOL. Det var sista dagen idag så i lördags kom jag på att jag ville gå (hade 3 biobiljetter, nu är 2 förbrukade iallafall). Den var superbra, jättefin, gullig, jättesann handling, verkligen sevärd sen när den kommer ut på dvd!!

NU måste jag sticka till sängen, blir en superkul dag imorgon!
 
 

Sista Juni & Första Juli

Hej mina vänner! Fullt upp hela helgen så drar den bara lite snabbt!
 
Igår åkte jag med la familia in till kristinehamn. Vi var på mio och en pysselaffär (behövde material till sommarföretaget) och så gick vi in i en klädaffär. Jag hittade ett jättesött linne, som jag naturligtvis inte köpte, men inget av det jag behövde till smyckena. Mio var också en besvikelse. Så vi var lagomt glada när vi kom hem. På eftermiddan var jag i stallet och på kvällen mös vi allihop framför tv:n med pannkakor!
 
Idag har jag varit nere hos släkten i Mariestad. Fikade lite hos faster först med dom och farmor och sedan körde jag oss ut till farfars place ute i skogen. Körde 100-väg för första gången inte illa! Där grillade vi och så med hela styvsläkten eller vad man ska säga! Alltid lika kul att träffa dom! Bilder kommer imorrn. Vi åkte hem strax efter 7 eller nåt. Jag körde ner till stora vägen och sedan från degerfors och hem. Askul ju! Resan däremellan satt jag med musik i öronen och skrålade med för fullt, helt otroligt att de andra i bilen inte sa till mig! Hemma har jag ikväll tittat på a cinderella story och lite satc, toppenavslut på helgen.
 
Nu ska jag sova, jobb imorrn, nattinatt på er! ♥
 
 

Anna Hagelin

" Smile To The World & The World Will Smile To You "

RSS 2.0